FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni se sviđa ova mirna atmosfera koja vlada u nasem klubu pred lišticu.Nema nikakvih izjava igramo za ovo-ono,moramo ovo ono.
Jesic je spustio loptu igrace priprema kao za svaku utakmicu,sto zbog poznatih razloga prije nije bio slucaj.
I to Musi ne odgovara,pa pokusava da isprovocira i naelektrise atmosferu sto bi njima odgovaralo.
U koliko uđemo u tekmu mirne glave mnogo cemo biti blizi pobjedi nego kamenjari.Dobro je toga Musa svijestan.
Jesic je spustio loptu igrace priprema kao za svaku utakmicu,sto zbog poznatih razloga prije nije bio slucaj.
I to Musi ne odgovara,pa pokusava da isprovocira i naelektrise atmosferu sto bi njima odgovaralo.
U koliko uđemo u tekmu mirne glave mnogo cemo biti blizi pobjedi nego kamenjari.Dobro je toga Musa svijestan.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 dec 2015, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Vratio seBolanos je napisao/la:Gdje si Sablja ne prepoznah te iz prve. Zar ti nisi na presici?hilmo je napisao/la:Treba ove izjave trenera narednog protivnika nalijepiti po cijeloj svlačionici dole da naši igrači imaju dodatni motiv. A ima ih pofino i na portalima i u novinama.

Ako je nekad nekom izjava koja je izvucena iz konteksta mogla pomoci, zasto onda ne iskoristiti ovakve omalovazavajuce izjave. Ja se nadam da nasim momcima ne treba dodatni motiv, ali zasto ih ne naostriti dodatno...
Imao je Musa kao i Karacic nekoliko potcjenjivackih izjava na racun Sarajeva..
@besic
GOLEMA ti ova boja, molim te bar je stavi u spojler, nije dobra za oci.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 04 dec 2015, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Nadam se da su nasi igraci citali ove izjave a ako nisu moze neko ovo fino poslati na njihove profile za dodatni motiv
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hilmo, na derbiju studija da je bio normalna osoba a ne ona ubleha oni bi u 10-toj min imali tri žuta pa bi razmislili hoće li onako igrati...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ali je dokazao da je to njegov kriterij, slicno smo mi Tuzlake pretukli i dopustio je to.Pantelija je napisao/la:Hilmo, na derbiju studija da je bio normalna osoba a ne ona ubleha oni bi u 10-toj min imali tri žuta pa bi razmislili hoće li onako igrati...

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Neko rece neki dan kako motivisati igrace.. tako sto one koji ne budu dali sve od sebe nece ici u Dubai 
Mislim da je samo to potrebno reci igracima, odnosno ponavljati do utakmice

Mislim da je samo to potrebno reci igracima, odnosno ponavljati do utakmice

Ni blizu slicno. Mi smo igrali tvrdo, oni mesarski, razlika nebo i zemlja. Al jedno si u pravu, sudija dopusta takvu igru, pa tako treba i igrati.Bolanos je napisao/la:Ali je dokazao da je to njegov kriterij, slicno smo mi Tuzlake pretukli i dopustio je to.Pantelija je napisao/la:Hilmo, na derbiju studija da je bio normalna osoba a ne ona ubleha oni bi u 10-toj min imali tri žuta pa bi razmislili hoće li onako igrati...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kako Husref slaže redove
Kako Husref slaže redove
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sporazumni razlaz sa Barićem.
Hebo njega, šutaj nogama iz kluba ona dva go.vneta!!!
Hebo njega, šutaj nogama iz kluba ona dva go.vneta!!!
1946
-
- Kontakt:
Samo mirno i bez previse respekta treba uci u tekmu. Jesic je strucnjak koji to zna a i vecina igraca su prekaljeni, i ne moze im se desiti da se prepadnu ili izgore...
Jedino me hastra za Plakija...ostali su dovoljno iskusni i veliki fakini koji mogu iznijeti ovu tekmu. Zabit ce im ga Benkara i tako im se pokenjati u stau za sve silne izjave. Naravno, Mesa ce da ih dokrajci.
OVJERI IH MEHMEDEEEEEE!!!!
Jedino me hastra za Plakija...ostali su dovoljno iskusni i veliki fakini koji mogu iznijeti ovu tekmu. Zabit ce im ga Benkara i tako im se pokenjati u stau za sve silne izjave. Naravno, Mesa ce da ih dokrajci.
OVJERI IH MEHMEDEEEEEE!!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sad sam Dulji poslao izjave Muse, kaže da će ih razvaliti, pojest' će teren

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Onaj gej Pehar je najveća gnjida kod njih , podmuko do neba nešto ko Diego Costa . Treba ga neko sje.bat odmah na početku utakmice , Rustemović najprije il Jammal , pa da ne pokušava ništa .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Samo da uz boziju pomoc pobjedimo u sirokom, vrijeme je da srusimo negativnu tradiciju!!! Igrajte za vedrana !!!
04.10.2009 !!
-
- Kontakt:
Pregorio Mesa
On, Harmoni i Hebib bivsi...

Ko nabroji sve svaku mu dala .
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ko je lud da neeksplodiranu bombu drži u svlačionicibelosevic28 je napisao/la:Pregorio MesaOn, Harmoni i Hebib bivsi...

Šalu na stranu, meni će biti pomalo krivo najviše za njega, nadao sam se da će sada dobiti šansu i da će potpuno oporavljen sa pravim trenerom najzad

Od Hebibovića se realno nije previše ni očekivalo, dovedeni su on i Almir Bekić u paketu kao eksperiment za bekovske pozicije, sa Almirom uspjelo, sa Hebibovićem se promašilo, razlaz i to je to.
1946
- crozzer
- Kontakt:
Ikande, Hebibovic, Rustemovic, Brazilac 1, Brazilac 2, Plakalo, Mujakic, Am. Bekic, Okic , Mihojevic, Velkoski , Dzemo, Gljiva , Kovacevic, Alispahic, Kadušić, Benko, Osmanovic , Al. Bekic, Stepanov
-
- Kontakt:
BSV, upravo Jesic im je dao sansu da se nametnu, nisu je iskoristili i to je to. Bit ce pojacanja, tako da se ja nista ne brinem. Nama je bitno da ocuvamu okosnicu tima, ovi prolazni nisu vazni toliko...
ALLAHIMANEEET MEHMEDEEE
ALLAHIMANEEET MEHMEDEEE

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, dime, Google Adsense [Bot], Kaunas, kogmagie46, laznokrilo, Lokomotifa, MokraKifla, riki46, Strahinja, tuitamo, Varijantas8, zagorski i 139 gostiju.