a neko drugi ima problema sa inteligencijom, defektas pravi.Thranduil je napisao/la:Odlazak u Antalyu je samo pokazatelj koliko smo napredovali kao klub, organizacioni i finansijski. Od toga da nismo išli nikako na pripreme do toga da se sad ide tamo gdje "svi" idu.Chinaglia je napisao/la:barem tu ne svršavam jer će se ići u Antaliju, mislim, wow, Antalija![]()
momci će ići na pripreme, ne na ljetovanje, da je ljetovanje u pitanju, pa ok, svako bi u Antaliju, a ne u Sloveniju, al' sad da se tu nešto svršava i oduševljava, nigdje veze jebtišao je Velež tamo, išla je i Zvijezda, pa šta
ideš u Sloveniju, niko ništa, ideš u Antaliju, odmah neko oduševljenje, kao da smo LP osvojili jebt .. haman nam pripreme u Antaliji najveći uspjeh
Zašto Antalya, zato što u Turskoj u decembru i januaru nije -10 tmp kao u Sloveniji nego je 15-20 u plusu, uslovi su dosta bolji i bolje prijeteljske utakmice će se moći dogovoriti.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Pripreme nek rade gdje hoce, samo daj kakve klubove da ih nagu*imo ko i Anzija
A plakati ...

A plakati ...

Plakati su za plakati

Musemić: "Senijad Ibričić? Ja prvi put čujem za to." 

da su barem crveno crni a ne zuto crniThranduil je napisao/la:Plakati su za plakati![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mi bgm najbolje funkcionisem u drugoj ligi 
ovom smetaju pripreme u Antaliji, ovim plakati , a do prije pola godine nismo znali kad je tekma
..tacno smo najjaci na dunjaluku...a fkt sto se tice plakata, moze to ljepse i mora
ali digresija ako posmatras iz ugla "nauke", svi pricaju o njima - znaci uspjeli, pogodili metu 100%

ovom smetaju pripreme u Antaliji, ovim plakati , a do prije pola godine nismo znali kad je tekma

ali digresija ako posmatras iz ugla "nauke", svi pricaju o njima - znaci uspjeli, pogodili metu 100%
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Plakati su perverzija, sta cjepidlacite? 

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 04 dec 2015, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Baš tako.Omerbavarac je napisao/la:ali digresija ako posmatras iz ugla "nauke", svi pricaju o njima - znaci uspjeli, pogodili metu 100%

Husref odlično odradio ovaj press pred Slaviju, rekao je apsolutno sve što je trebao reći i svaka mu čast.

Plakati su Vivini, tako ih oni rade. Jesu l' vam bili upadljivi? Jesu, znači cilj ispunjen. Kad' bi se radilo 200 zvaničnih plakata za svaku utakmicu u boji to bi bio cirkus. Imamo zvanične plakate koji se rade u malim količinama, rađen je i redizajn koji kako sada stvari stoje nikada neće ugledati svjetlo dana. Kome se ne sviđa, u Vivu, žalite se, palite Photoshop i radite.Heller je napisao/la:da su barem crveno crni a ne zuto crniThranduil je napisao/la:Plakati su za plakati![]()
![]()
![]()

ultrasstyle_tz je napisao/la:mi bgm najbolje funkcionisem u drugoj ligi
ovom smetaju pripreme u Antaliji, ovim plakati , a do prije pola godine nismo znali kad je tekma..tacno smo najjaci na dunjaluku...a fkt sto se tice plakata, moze to ljepse i mora
Ma ko je prepoznao da se radi o fudbalskoj utakmici taj i komentariše, eto ja sam danas vidio ali nisam obraćao uopšte pažnju dok nisam na forumu vidio da je to taj plakat.
Da je crveno crni sigurno bi bacio pogled ozbiljnio a ne samo "preletio" očima.
@Mramor nemoj se ti naći šta uvrijeđen jer si radio po direktivi, znamo mi da ovo nije tvoj dizajn.
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 04 dec 2015, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
GOTOVA STVAR.SENIJAD IBRIČIĆ JE JEDAN OD NAS.NKMramor je napisao/la:Musemić: "Senijad Ibričić? Ja prvi put čujem za to."
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 dec 2015, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Ja prolazio pored plakata, ne bi ni primjetio da nisam vidio ovdje na forumu o cemu se tu radi, kad vidim plakat za Sloboda - Slavija.
@Mramor, ti si momak koji odlicno radi to sto radis, nego razmisljam naglas, tj. pisem i pitam sam sebe, da li sam profulao grad....mislim da nisam, izgleda da su ti koji su narucili plakat pomijesali boje, al' hajde ima vremena, valjda ce nekad otici na Tusanj pa vidjeti o cemu se radi.
@ultrasstyle_tz, ma ja ba, sto bi moglo bolje, kad moze gore....
@Mramor, ti si momak koji odlicno radi to sto radis, nego razmisljam naglas, tj. pisem i pitam sam sebe, da li sam profulao grad....mislim da nisam, izgleda da su ti koji su narucili plakat pomijesali boje, al' hajde ima vremena, valjda ce nekad otici na Tusanj pa vidjeti o cemu se radi.
@ultrasstyle_tz, ma ja ba, sto bi moglo bolje, kad moze gore....
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ova PL je stvarno adrenalinki park. Prije 10 dana mi svi popisani, gasimo se, rasulo. Pojedini strumfovi ko hijene navalili. Danas mi na konju, oni kmece zbog cestitke od 2 mil KM. Nemojmo mi biti hijene kao pojedini, pa im zavlaciti. Sve se promjeni u par sati.
Prava ludnica ova liga, **** Ligu sampiona
Prava ludnica ova liga, **** Ligu sampiona

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Mramore svaka ti čast jer su plakati već odradili svoje,aferim momče!!
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
sutra 1500 u vrh glave
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa moguce , svi su mislili dzaba ulaz 
al sa ovom pricom ako ne bude svijeta onda dzaba Azmir ulaze

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sta su odradili???Ljudi se ibrete koliko su ruzni i "efikasni"(nema veze sa Mramorom,mada mislim da im je moro sugerisat svoju neku ideju...koja bi imala veci efekat).zeza je napisao/la:Mramore svaka ti čast jer su plakati već odradili svoje,aferim momče!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
cim se piše i priča o njima znači da su ispunili MARKETINŠKI CILJ!!ko se imalo razumije u marketing zna o čemu govorim.Nije bitno da je lijep nego da o njemu narod piše,priča...to je to
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
zima jebga, logično da neće biti ljudi, sviđalo se nekome ili neultrasstyle_tz je napisao/la:pa moguce , svi su mislili dzaba ulaz
Izgleda djaba ti nas upozorovao da ce mo se ugasiti.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa moguce , svi su mislili dzaba ulaz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.