ako su ih Milosevic i Smajlovic handrili onda je osamdeset i nekaTaRgEt_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo jedan old skul Sloboda - Celik godina zaista nemam pojma

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ako su ih Milosevic i Smajlovic handrili onda je osamdeset i nekaTaRgEt_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo jedan old skul Sloboda - Celik godina zaista nemam pojma
Vivin.DoeTz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA kakav je ovo plakat majko mila![]()
pa to je najbolje vjeruj miChinaglia je napisao/la:auu Husrefa, kaže da će za svakog igrača koji dođe u januaru, tražit' da mu ugovor bude do kraja sezone, pa ako se dokažu, onda neka pregovaraju ponovo, neka traže veći ugovor finansijske prirode, duži ugovor i tako dalje
A jeli majke ti godina , ja mislio to roda, a ko zna vidis kako je napisano moze biti svastaChinaglia je napisao/la:pa ako ovo 86 nije rezultat, onda je godina jebt
u narodu poznatije kao 'filizofija'fukaratz je napisao/la:pa to je najbolje vjeruj miChinaglia je napisao/la:auu Husrefa, kaže da će za svakog igrača koji dođe u januaru, tražit' da mu ugovor bude do kraja sezone, pa ako se dokažu, onda neka pregovaraju ponovo, neka traže veći ugovor finansijske prirode, duži ugovor i tako daljeevo nudi nam se pun qurac bivsih Zeljinih igraca, kapitena, legendi
dodjose druga vremena kad se tog istog Zelju zaobilazi u sirokom luku a donedavno je vazila ona stara mitomanska "igranje za Zelju nije radi para, to je stvar filozofije"
![]()
![]()
Ma neka si ti ziv, zdrav i pametan to je bitnoChinaglia je napisao/la:nećeš pročitat' ono što piše, biti će da imaš problema s inteligencijom
Mogli su makar boje potrefit, sekunda im je falila.Skver je napisao/la:Vivin.DoeTz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA kakav je ovo plakat majko mila![]()
Kako ce pogoditi kad ne zna koje su boje Slobodini dresovi....zamijenili one Slavijine dresove sa Slobodinim.....nije dobro ukuco' na Guglu.DoeTz je napisao/la:Mogli su makar boje potrefit, sekunda im je falila.Skver je napisao/la:Vivin.DoeTz je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHHAHAHAA kakav je ovo plakat majko mila![]()
Odlazak u Antalyu je samo pokazatelj koliko smo napredovali kao klub, organizacioni i finansijski. Od toga da nismo išli nikako na pripreme do toga da se sad ide tamo gdje "svi" idu.Chinaglia je napisao/la:barem tu ne svršavam jer će se ići u Antaliju, mislim, wow, Antalija![]()
momci će ići na pripreme, ne na ljetovanje, da je ljetovanje u pitanju, pa ok, svako bi u Antaliju, a ne u Sloveniju, al' sad da se tu nešto svršava i oduševljava, nigdje veze jebtišao je Velež tamo, išla je i Zvijezda, pa šta
ideš u Sloveniju, niko ništa, ideš u Antaliju, odmah neko oduševljenje, kao da smo LP osvojili jebt .. haman nam pripreme u Antaliji najveći uspjeh
Ja sam radio dizajn kako su tražili. Hvala na lijepim riječima.Skver je napisao/la:Kako ce pogoditi kad ne zna koje su boje Slobodini dresovi....zamijenili one Slavijine dresove sa Slobodinim.....nije dobro ukuco' na Guglu.DoeTz je napisao/la:Mogli su makar boje potrefit, sekunda im je falila.Skver je napisao/la:Vivin.
Trebo si staviti i Jurgen Klopp-a na plakat i ako se vise ne uklapa u taj dizajn.NKMramor je napisao/la:Ja sam radio dizajn kako su tražili. Hvala na lijepim riječima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.