FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DANAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANAN » 04 dec 2015, 12:43

ChWilla je napisao/la:biće tu i nekih činjenica koje nisu strogo finansijske. ali generalno mislim da će se neupućeni sjebati k'o foke. ja znam koliko je meni vremena trebalo da svarim neke stvari.
U pravu si bit sjebanih al bas.....uuuuuuu
Kao sti Pile rece po najavama ovo jos niti jedna uprava nije uradila.....
Ostaje da sacekamo i vidimo...

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 04 dec 2015, 12:56

Ajzea je napisao/la:Stress konferencija uživo na ovom portalu, svaka čast sportsport.ba ;)
Ista ekipa koja radi ovaj prenos bi trebala i raditi luvestream utakmica nasih omladinskih sellekcija na proljece.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 dec 2015, 13:08

DANAN je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Stress konferencija uživo na ovom portalu, svaka čast sportsport.ba ;)
Ista ekipa koja radi ovaj prenos bi trebala i raditi luvestream utakmica nasih omladinskih sellekcija na proljece.
:clap: :clap: :clap:
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 04 dec 2015, 13:17

Milaneeee jaaaviii seee, ooovceee tvojeee ne moguuu bez tebeeee :)

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 04 dec 2015, 13:22

Čeka izvjestaj...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 04 dec 2015, 13:24

tm1921 je napisao/la:Milaneeee jaaaviii seee, ooovceee tvojeee ne moguuu bez tebeeee :)
Eno milana na temi opste diskusije lize se sa svojom utrpanom bracalijom.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 04 dec 2015, 13:25

DANAN je napisao/la:
To samo ti mislis ili je to zvanicna informacija?

Svakako to bi trebao biti posao za NFSBIH, a ne za neki sports portal ali ipak ovo je Bosna. Sve se radi naopako. :rol:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 dec 2015, 13:36

Postoji li mogućnost da se radi livestream i utakmica prvog tima. Pogotovo ovih na strani koje prenosi Moja TV. Ja sam spreman platiti cenrea za svaku tekmu samo da je rahat gledam. Vjerujm da ima još takve raje. Ne znam koliki su troškovi ali red bi bio da nas što nemamo MOju TV neko riješi muka. Pozdravljam prenos za omladince.
MIšljenje o finansijskom izvještaju ću dati nakon što ga dobijem. Nadam se da će se sve raskrinkati, a ne da će se nečije malverzacije sakriti a nečije predstaviti.
@lisander pročitaj šta misli @bocaccio o dolasku Bogičevića. U potpunosti se slažem. Ako zbog toga dolazi meni je sasvim ok da dođe.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 04 dec 2015, 13:42

zaboljisportuBiH je napisao/la:Postoji li mogućnost da se radi livestream i utakmica prvog tima. Pogotovo ovih na strani koje prenosi Moja TV. Ja sam spreman platiti cenrea za svaku tekmu samo da je rahat gledam. Vjerujm da ima još takve raje. Ne znam koliki su troškovi ali red bi bio da nas što nemamo MOju TV neko riješi muka. Pozdravljam prenos za omladince.
MIšljenje o finansijskom izvještaju ću dati nakon što ga dobijem. Nadam se da će se sve raskrinkati, a ne da će se nečije malverzacije sakriti a nečije predstaviti.
@lisander pročitaj šta misli @bocaccio o dolasku Bogičevića. U potpunosti se slažem. Ako zbog toga dolazi meni je sasvim ok da dođe.
Nazalost nemoguca misija za prenos utakmica prvog tima s obzirom da su tv prava data generalnom sponzoru lige.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 dec 2015, 13:43

zaboljisportuBiH je napisao/la:Postoji li mogućnost da se radi livestream i utakmica prvog tima. Pogotovo ovih na strani koje prenosi Moja TV. Ja sam spreman platiti cenrea za svaku tekmu samo da je rahat gledam. Vjerujm da ima još takve raje. Ne znam koliki su troškovi ali red bi bio da nas što nemamo MOju TV neko riješi muka. Pozdravljam prenos za omladince.
Slagali se mi ili ne za nekog igraca najmanje je bitno, bitno je ono sto trener zeli u ovom trenutku to je Edis i njegova je zadnja ako zeli imati Bogija za backup varijantu to je to. Iskreno ni ja nisam presretan ali postujem on je taj koji snosi odgovornost za rezultate i taj koji se pita kada su igraci u pitanju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 dec 2015, 13:51

DANAN je napisao/la:
Nazalost nemoguca misija za prenos utakmica prvog tima s obzirom da su tv prava data generalnom sponzoru lige.
Bezobrazluk majke mi. Široki mpže raditi prenos svojih tekmi jer Moja TV nema interes da njih prenosi, a mi ne možemo jer nas prenose. Da bar neko napravi kako treba stream majke mi mislim da bi raja platila

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 dec 2015, 13:55

Jednom prilikom se i govorilo o nametnutom generalnom sponzoru od kojeg imaju svi korist sem onoga ko treba da je ima, naši klubovi ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 dec 2015, 13:57

pile87 je napisao/la:
Slagali se mi ili ne za nekog igraca najmanje je bitno, bitno je ono sto trener zeli u ovom trenutku to je Edis i njegova je zadnja ako zeli imati Bogija za backup varijantu to je to. Iskreno ni ja nisam presretan ali postujem on je taj koji snosi odgovornost za rezultate i taj koji se pita kada su igraci u pitanju.
Mi ovdje dijelimo mišljenja. Naravno da je Edisova zadnja i tako treba biti. Nisam ja trener. Samo kažem šta mislim, odnosno u ovom slučaju slažem se sa mišljenjem drugog forumaša. Možda Edis ima skroz neku drugu viziju sa njim, ali meni je, kao gledaocu, ova trenutno jedina logična.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 dec 2015, 13:59

zna li neko ima li prenos protiv viteza

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 dec 2015, 14:09

Neka edis dovodi koga on zeli jer onda ce on i odgovarati za uspjeh ili ne daj Boze neuspjeh tako da svakako treba sef da odredjuje, a ne neki ljudi koji veze nemaju sa fudbalom sto se kod nas znalo nekad davno desavati. Pile ima li sta oko odlazaka taj segment me isto tako zanima bas???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 dec 2015, 14:19

MrRiccoli je napisao/la:Neka edis dovodi koga on zeli jer onda ce on i odgovarati za uspjeh ili ne daj Boze neuspjeh tako da svakako treba sef da odredjuje, a ne neki ljudi koji veze nemaju sa fudbalom sto se kod nas znalo nekad davno desavati. Pile ima li sta oko odlazaka taj segment me isto tako zanima bas???
Nema nista zvanicno kad Edis kaze to ce biti...

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 dec 2015, 14:19

MrRiccoli je napisao/la:Neka edis dovodi koga on zeli jer onda ce on i odgovarati za uspjeh ili ne daj Boze neuspjeh tako da svakako treba sef da odredjuje, a ne neki ljudi koji veze nemaju sa fudbalom sto se kod nas znalo nekad davno desavati. Pile ima li sta oko odlazaka taj segment me isto tako zanima bas???
Pa vodimo se logikom ako Bogičević dođe i ako je Osmanković priključen prvoj ekipi Uzelac je višak,usput je i stranac...došla su nam dvojica lijevo tako da bi i Mladenović mogao letiti...mislim da bi trebali slično uradit i za desnu stranu pogotovo ako Đelmić ode Memija bi mogao na krilo a dolje dobar bek,fino je Mulalić naglasio da nemam REZERVNE BEKOVE.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 dec 2015, 14:20

Zamisli imaš dva beka koji znaju iz prve ubaciti..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 04 dec 2015, 14:22

Ajzea je napisao/la:Zamisli imaš dva beka koji znaju iz prve ubaciti..
I u napadu igrača koji svaki drugi zicer pogađa :beba:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 dec 2015, 14:30

Jaozinho22 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Zamisli imaš dva beka koji znaju iz prve ubaciti..
I u napadu igrača koji svaki drugi zicer pogađa :beba:
Ma iskreno fali nama jos dosta toga. Fali nam taj stoper hoce li biti Bogi ili neko drugi nebitno za klupe naravno, fali nam desni bek, fali nam defanzivni vezni, fali nam ofanzivni vezni pa i jedno krilo u slucaju da Djelmic ode pa usudio bi se reci i jedan napadac jer ove sto imamo ne ide i ne znamo kako ce ih ici.Naravno ne nuzno ovim redoslijedom.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 04 dec 2015, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.