FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ima li neko link/video press konferencije Pepa pred Gladbach?
Agieren statt reagieren
Ovo je skroz istina i ovo u potpunosti potpisujem. Bespotrebna je sva priča dalja, te uzdizanje Pepa i kada treba i ne treba, ili pretjerana kritika da nikako ne valja.sekerbay je napisao/la: sto se tice gvardiole, svi ce se sloziti da je jedan od najboljih trenera na svijetu.
ali, isti je itekako imao ogromnih gresaka.
sad, ziv insan grijesi, tako da cemo konacnu ocjenu dati kad isti napusti bayern.
I da, kad pogrijesi, kriticari itekako imaju pravo da kritikuju(javna je licnost i kao takav podlijeze javnoj kritici), bas kao sto pepoljupci imaju pravo da ga uzdizu kad povuce neke briljantne poteze i odluci utakmicu.
na racku mi ide kad kriticari nakon gvardinih losih poteza dodju i prozivaju pepoljupce. obratno takodjer.
I ako se Pep kritikuje zbog grešaka, onda to nema veze s nekim hejtanjem. Bezveze se nekad pokušavaju neke podjele napraviti. Malo je ovdje, totalno minimalan broj (ako opšte postoje) pravih Pep-hejtera...

A Muller majstor, identifikacijska figura i jedan od najkorisnijih igrača koji na svijetu opšte postoje produžuje ugovor. U to se nije ni sumnjalo....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern are reportedly after 23 year old Senegalese international left winger Sadio Mané, who is currently on the books of Southampton. Mané, who spent two seasons at Red Bull Salzburg, is also rumoured to be sought after by Manchester United.
FC Bayern are reportedly after 20 year old German midfielder Julian Weigl, currently on the books of Borussia Dortmund. Weigl, an 1860 Munich youth product, plays mainly as a defensive midfielder

FC Bayern are reportedly after Ajax's teen sensation Riechedly Bazoer, who plays as a central midfielder. Bazoer, who turned 19 just three days ago, was called up to the Netherlands senior squad. Barcelona and Arsenal are said to be interested as well
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Alaba će zbog povrede odsustvovati do januara odnosno do proljetnog dijela šampionata a takav scenario je otvoren i za Robbena i Costu. Kakvi kod nas doktori rade??? Pauza od 2 dana pretvori se u mjesec.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery kehrt in den Kader zurück und reist mit der Mannschaft nach Gladbach!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Costa: "Birao sam između Pepa Guardiole i Josea Mourinha i na kraju sam odlučio da prihvatim ponudu Bavaraca. Chelsea je bio uporan, ali želio sam da dođem kod Guardiole", rekao je Costa. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Pa kako će u ruski klub iz Ukrajine na ovom vaktu ? Svjestan je dečko da bi to uzrokovalo međunarodni skandal. Njegov dolazak (vjerujem) nema veze s trenerom. On bi izabr'o Bayern taman da njime koordnira Safet iz Zavidovića.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:

Tezak mec nas ocekuje.
Gladbach je trenitno ekipa koja je poslije nas u najboljoj formi a znamo da smo uvijek tamo tesko s njima izlazili na kraj.
Bez Coste, Robbena, Thiaga i Alabe nece biti bas lako ali bez obzira na sve imamo vrli jaku ekipu koja puca od samopouzdanja i sigurnosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cini mi se ovo je sastav: neuer, boa, benatia, lahm, rafko, vidal, alosno, javi, muller, coman i lewa.
Najjace moguce. I izglrda opet ce biti formacija WW.
Najjace moguce. I izglrda opet ce biti formacija WW.
Ulalaa Benatia, Boateng, Martinez, Alonso, Vidal.... Yeben ovaj Monchengladbach
a i Ribery na klupi

Mia San Mia
Kao sto kaze Lehmann kad smo vec ovakp jaki sto fa ne ganjati sezonu bez poraza i to bi bio velik i hisorijski uspjeh, tako da i ovu tekmu jzeti zaozbiljno.
Pa jest, svima bi godilo da se zacrta takav cilj. Uh kako bi izgledalo mocno na kraju.
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kao sto sam i mislio, tezak mec ali se definitivno moze doci do bodova jer smo u prvih 45 minuta pokazali puno vise te imali nekoliko zicera ali je realizacija zakazala.
Steta sto osim Comana nemamo jos jedno brzo krilo u danasnjem mecu, vjerujem da bi se mec do sada rijesio.
S druge strane Sommer sjajno brani i odrzava Gladbach u zivotu.
Steta sto osim Comana nemamo jos jedno brzo krilo u danasnjem mecu, vjerujem da bi se mec do sada rijesio.
S druge strane Sommer sjajno brani i odrzava Gladbach u zivotu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja katastrofe žestoko šamaranje. Peponja postavi još više odbranu tamo ispred gola Sommera
-
- Kontakt:
Sramota!
Odlazi pojačaj nas, ne produžuj ugovor živ bio.
Odlazi pojačaj nas, ne produžuj ugovor živ bio.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bavarci u elemantu, vec je pocelo

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Odbrana ne postoji u drugom poluvremenu, razbili nas ljudi u par minuta sramota.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
Im'o sam neki filing da ćemo zijanit' danas al' ovo je prevršilo svaku mjeru. Tako to biva kad ne iskoristiš svoje prilike a u prvom dijelu ih je baš bilo.
Bilal is back. Šteta što je taj njegov povratak mor'o da bude baš u ovoj situaciji.
FRANKYYYY
Bilal is back. Šteta što je taj njegov povratak mor'o da bude baš u ovoj situaciji.
FRANKYYYY

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 05 dec 2015, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.