FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uskoro finansijski i operativni rezultati FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/uskoro-finansij ... car/17644/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
DooVe je napisao/la:Uskoro finansijski i operativni rezultati FK Željezničar

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
+1BLU SKY je napisao/la:DooVe je napisao/la:Uskoro finansijski i operativni rezultati FK Željezničar

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- jaludovolimte
- Kontakt:
To je zbog toga što ne igra Joco Stokić, da on igra jedva bi dobili 4:0shzna je napisao/la:Ubit cemo viteza 1:0
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
DooVe je napisao/la:Uskoro finansijski i operativni rezultati FK Željezničar

-
- Kontakt:
Mene trenutno najvise interesuju ove imovinsko-pravne zavrzlame oko nase imovine.. Nadam se da ce i o tom biti rijeci..DooVe je napisao/la:Uskoro finansijski i operativni rezultati FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
Samo da dodam da su ovo Edisove zelje i zahtjevi kao sto su prethodna "pojacanja" bila zelje prethodnog trenera.MrRiccoli je napisao/la:Evo Nikolic kaze da hocemo Bogicevica i da pregovaramo sa Stanicem i ovim iz Borca ali oni imaju ugovore do ljeta pa to pravi problem i da smo otvorili pregovore sa Bekricem. E sad da nam treba iskusnijih to jeste ali nezz sta cemo postici. Bogicevic nije ni blizu sto je bio ali to kontam s obzirom na povredu Bogdanovica. Stanic nemam pojma u kakvom je stanju i formi isto tako i Bekric mada Bekric tesko da moze biti fula jer nam fali taj tip igraca.
A radujem se da ce uprava konacno izaci sa svim podacima pa da vidimo ko je i kako radio, sta su planovi itd. Nadam se da cemo nakon toga i izbora skupstine izaci jaci, bolji, jedinstveni i poceti puniti Grbavicu. VTZ
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Oj maglustine ptice pijeske idu treba ovo rastijerati rece ljudi mutavi ako odlo ze utakmicu u nedijelju mahati nigerijcovim kurajberom dok se ne razidze gdje ce mo poovom igrat je bace nam vitez rod i porod dobro ce se snachi u magli mozda dodju sa speciliziranim naocarama akoga primimo pusimoga jeb em ti vijolina majku
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
E haj ti reci stopera iz Lige da su realne sanse da ga dovedes a da je bolji i ozbiljniji od Bogicevica..Transfer1312 je napisao/la:Dovodis Bogicevica koji je odavno van forme. Predragovica jednog kojeg da otac ne gura , ne bi u Borcu igrao. Stana I Bekric ok!
Al imas u Premijer Ligi tako dobrih igraca sto na zadnjem i prednjem veznom. Sto na stoperu i ti onda dovodis takve igrace zapravo pregovaras sa njima. I sto je najgore ni njih necemo dovesti . Zalosno...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Hodzurda jr u boljoj formi od Bogicevica, ako ga dovedu on će biti 4. stoper, Bekric nije u nekoj formi da jeste ne bi se vratio, Stana isto tako loše ove polusezone, al eto moze jer fakat nemamo opcija
-
- Kontakt:
.Minjore je napisao/la:E haj ti reci stopera iz Lige da su realne sanse da ga dovedes a da je bolji i ozbiljniji od Bogicevica..Transfer1312 je napisao/la:Dovodis Bogicevica koji je odavno van forme. Predragovica jednog kojeg da otac ne gura , ne bi u Borcu igrao. Stana I Bekric ok!
Al imas u Premijer Ligi tako dobrih igraca sto na zadnjem i prednjem veznom. Sto na stoperu i ti onda dovodis takve igrace zapravo pregovaras sa njima. I sto je najgore ni njih necemo dovesti . Zalosno...
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Dacu svoj sud o ovome tek kad bude zvnicno sta su objavili a po indicijama trebalo bi biti dosta toga. Ko je sta radio u proteklom periodu e sad taman i ne pljustale tuzbe a po meni bi treble, jasno treba pokazati prstom na onoga ko je sta uradio bilo to dobro ili lose. Ja deset godina cekam upravu koja ce uraditi upravo ovo ni jedna do sada nije imala ni snage ni zelje nije se cak ni potrudila da se zakopa u stanje u klubu pa bar da ima uvid za ovu znam da jeste. Drugo ono sto svi trebaju znati da ova uprava ne radi svojim punim kapacitetom od ne znam kolikog broja clanova veliki broj njih ne sudjeluje i nije zainteresovan da obavlja svoj posao u klubu, isto se tako nadam da ce nakon skupstine taj odredjeni dio nadopuniti ljudima koji imaju volje i zelje i sebi tako olaksati posao a klubu doprinjeti na neki nacin.Ista stvar je bila sa skupstinom kluba nakon ovoga bi trebalo da sve ima smisla i da klub jos bolje funkcionise u svim segmentima.super je napisao/la:+1BLU SKY je napisao/la:DooVe je napisao/la:Uskoro finansijski i operativni rezultati FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ova vijest o finansijskom izvjestaju me izuzetno raduje, cak i vise no neko pojacanje koje jeste pojacanje u svakom smislu te rijeci.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Znalo se da ce biti finansijski izvjestaj kao nijedan dosad. Nadam se da je klub konacno na zdravim nogama i Amar je govorio koliko vremeba je jos potrebno evo sad nekad je to vrijeme, razumijem ako ima jos nekih dugovanja ali vazno je ako smo skinuli veliki dio tog tereta sa ledja jer odma je sve ostalo lakse. Dzaba nam rezultati ako nema plana poslovanja, ako su finansije lose ne mozemo nikog ni dovesti. Zasto igrati i dovoditi skupe igrace i na kraju ne dobiti licencu i ostajati duzni 50.000 i vise igracima, nije vrijedno nicega. Konsolidacija kluba vlastitim sredstvima traje mnogo duze ali zar to nije ono na sto smo ponosni kad kazemo MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS.Ajzea je napisao/la:Ova vijest o finansijskom izvjestaju me izuzetno raduje, cak i vise no neko pojacanje koje jeste pojacanje u svakom smislu te rijeci.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
biće tu i nekih činjenica koje nisu strogo finansijske. ali generalno mislim da će se neupućeni sjebati k'o foke. ja znam koliko je meni vremena trebalo da svarim neke stvari.
Da, da. Osjetit će se itekako njegovo odsustvo u nedjelju.jaludovolimte je napisao/la:To je zbog toga što ne igra Joco Stokić, da on igra jedva bi dobili 4:0shzna je napisao/la:Ubit cemo viteza 1:0

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
To bi trebala biti sasvim normalna stvar samo nismo naviknuti na tako nestoAjzea je napisao/la:Ova vijest o finansijskom izvjestaju me izuzetno raduje, cak i vise no neko pojacanje koje jeste pojacanje u svakom smislu te rijeci.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Džaba vam optimizam oko tog Novogodišnjeg finansijskog izvještaja.
Niste vi za to kompetentni.
Zna se ko je kompetentan za sve pa i za to !
Čekamo ga da se javi, he, he...
Niste vi za to kompetentni.
Zna se ko je kompetentan za sve pa i za to !
Čekamo ga da se javi, he, he...

Stress konferencija uživo na ovom portalu, svaka čast sportsport.ba 

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, F1921B, Kockoglavi, legendarnadruga, Napaceni87 i 44 gosta.