FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 22 maj 2010, 20:38

osim-osim je napisao/la:zamolio bih sve navijace da sutra pokusamo bar jednom skandirati ime MILAN CULUM,momak ima strasnih problema,dijete mu je operisano,ima problema sa bubrezima a on je izjavio,"imam zelju da mi dijete ozdravi uz Zeljinu titulu",hvala svima
A ja bih zamolio da samo JEDNOM skandiramo Samir Bekrić....covjek je godinama u Želji,ove godine pravi lider i najbolji igrac ubjedljivo lige i NIKAD nije doživio taj momenat da mu raja skandira :oops: :oops: :oops: :oops:
Dođu likove sa strane, odmah se na prvom treningu skandiralo Popoviću,Ćulumu...Šimetu se skandira redovno i kad je dobar i kad je loš.
Nikad se Bekriću nije skandiralo sve ove godne , covjek ce i otici iz Želje a to nece doživjeti.
Bruka i sramota i to velika :oops: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 maj 2010, 20:39

kpik je napisao/la:ne kazem nista mozda si u pravu al nervira me podcjenjivanje ( i ja radim buraz stalno i sad sam na poslu radim cijelu subotu da bi bio nedjelju slobodan al ko te pita suti i trpi) ne opravdavam ja odlazak niti zelim da njega branim sam momak odlucuje ( po mom misljenju sigorno bi prosli borac da je bio al jbg sad) ne volim samo kad podcjenjujemo nekoga ko je bio sa nama ( mozda ce opet biti) u ostalom nije se ni naigrao ove sezone mozda se negdje naigra a sto se tice hotica njega nebih zelio da komentarisem zadrzacu za sebe...
Ja ti samo kažem, nije sporan odlazak već momenat.Danas su sve moguće vrijednosti poremećene, a ja sam ti starog kova.Ne idem na godišnji ako će mi kolega ispaštati zbog toga.Lojalnost mi je vrlo bitna.Mislim da je vrlo bitna i u kolektivnoj igri kakav je fudbal.Za mene igrač koji nema tu karakternu crtu ne vrijedi, taman da igra najbolje na svijetu.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 20:40

Seyo_TM je napisao/la: Al lijepo je vidjeti da je nekima uspjeh igraca ispred kluba...i da im ne smeta to sto igraci misle da smo orlic jug vratnik itd pa da se mogu tako ponasati kao kerla...
E ovo je stvarno jedno dječije mišljenje. Pa ko je kriv što Kerla u ugovoru ima fiksno obeštećenje? Očito da je mogao da ode, dok je otišao.
Uvijek se završi priča na tome da su igrači jadovi i da ne umiru od gladi, da su izdajice...
A spomene li iko da je i Amar priznao grešku za Cocalića? I to ne malu grešku! Ubijeđen sam da nas je koštala bar milion Eura! Zašto je dopustio da Kerla igra sa tako ponižavajućom klauzulom za naš klub? Opet, njegova greška!
I prije nego me napadnete glupostima tipa "šta imaš protiv Amara", da kažem da je genijalan trener. Ali ovo su očito njegove greške, i to krupne!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 maj 2010, 20:41

Željovac je napisao/la:A šta je tačno problem u Hotiću?
Problem je taj što je to trener koji je najviše ponizio INSTITUCIJU, zbog njega mi je štitna žlijezda proradila.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 20:42

kpik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:A šta je tačno problem u Hotiću?
ja nemam problema sa njim samo ne zelim da ga komentarisem zelim mu sve najjnajj ( ne poznajem ga da bi mogao da kazem ni ovo ni ono )
Pitanje je bilo za mamu strumfa, jer ga blati po drugi put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kpik
Kontakt:

Post Postao/la kpik » 22 maj 2010, 20:44

@
meni licno uspjeh igraca nije ispred kluba jer oni ce svi jednom otici i niko nezna koliko ce jos igraca doci ( novi generacija) sve ce to proci kosto je i milion drugi proslo kroz klub sve se to zaboravlja al klub ostaje samo se neslazem sa omalovazavanjem bilo koga a pogotovo igraca koji su bili u zelji ili su jos uvjek u zelji ne slazem se ni za pojedince sto su poceli da blate ibru ( lafo bacio dres nije ga bacio iz mrznje nego iz huje sto mu je bilo krivo sto su izgubili momak je plako na terenu!!! isto tako nemogu kriviti ni bajica ni culuma za greske sta bi trebali navijaci celzija da urade teriju sto je profulio pneal u finalu LP..... nista mu nisu rekli podrzali su ga) pravi navijac nikad nece nikoga blatiti kako god da bilo ...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 20:46

Željovac je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: Al lijepo je vidjeti da je nekima uspjeh igraca ispred kluba...i da im ne smeta to sto igraci misle da smo orlic jug vratnik itd pa da se mogu tako ponasati kao kerla...
E ovo je stvarno jedno dječije mišljenje. Pa ko je kriv što Kerla u ugovoru ima fiksno obeštećenje? Očito da je mogao da ode, dok je otišao.
Uvijek se završi priča na tome da su igrači jadovi i da ne umiru od gladi, da su izdajice...
A spomene li iko da je i Amar priznao grešku za Cocalića? I to ne malu grešku! Ubijeđen sam da nas je koštala bar milion Eura! Zašto je dopustio da Kerla igra sa tako ponižavajućom klauzulom za naš klub? Opet, njegova greška!
I prije nego me napadnete glupostima tipa "šta imaš protiv Amara", da kažem da je genijalan trener. Ali ovo su očito njegove greške, i to krupne!
Koju gresku??? jel amar naslijedio ugovore ili ih je on sklapao???
Ok recimo da je djecije misljenje...a de mi reci kakve veze ima fixno obestecenje kad nemoze preci prije prelaznog roka...

MamaS vama je dala dobar primjer...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 22 maj 2010, 20:51

Čuj blatim Hotića.Šta sam rekla, ništa što nije istina.Čovjek nas je života koštao.Samo su najveći bolesnici dolazili na utakmice.Znala sam napamet face sa tribine,a pamćenje lica mi nije jača strana.Naravno, nije on sam kriv, ali ne volim ni da mu se ime spominje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 21:14

slika

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 22 maj 2010, 21:16

kad počinje prodaja karata???

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 21:19

madridista je napisao/la:kad počinje prodaja karata???
sutra

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 22 maj 2010, 21:33

a u koliko sati ako se zna počinje prodaja karata?

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 22 maj 2010, 21:36

mamaSmurf je napisao/la:Čuj blatim Hotića.Šta sam rekla, ništa što nije istina.Čovjek nas je života koštao.Samo su najveći bolesnici dolazili na utakmice.Znala sam napamet face sa tribine,a pamćenje lica mi nije jača strana.Naravno, nije on sam kriv, ali ne volim ni da mu se ime spominje.
sjecam se teferica po njemackoj, al vrhunac je bio brko brko aufiderzen zadnje kolo na grbavici leotar il vako nesto kad se vec znalo ca se vratit amar i zujo
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 21:37

Seyo, druže, je li nije Amar mogao revidirati ugovor Kerle, prije nego ga je pustio u prvih 11?
Pa fiksno obeštećenje valjda znači da može preći u prelaznom roku, bez da iko išta pita Amara i ŽELJU. Čim neko ponudi 65.000 Eura.

MamaSmurf, sve si ti to lijepo sročila, ali i dalje u tome ne vidim ništa za šta je direktno Hotić kriv. Itekako se razlikuje cijela garnitura ljudi koja je bila iza Hotića i koja je sad iza Amara. A sve i da je sam prošli Brko kriv, preteške su kvalifikacije koje iznosiš na njegov račun. Jedino ako znaš da nije imao najbolje namjere, što sam siguran da nije slučaj.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 22 maj 2010, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Visca el Višća!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 22 maj 2010, 21:38

tanzla je napisao/la: Nemojte me pogrešno shvatit nemam ja ništa protiv Koketa kao čovjeka, naprotiv. Al' muzika :shock:
Šalu na stranu, ne vjerujem ja u to.. Pušenje, Bombaj Štampa, Tifa i "Celovečernji the kid" 8-)
Da je nama prvo da opletemo Laktaše, za dernek ćemo lahko :D

edit: na kraju krajeva, MI ćemo pjevati, ostali mogu doći da budu bekvokali :)
Dijelimo misljenje. :)

@madridista pa vjerovatno od 12.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 22 maj 2010, 21:47

cudna si ti osoba zeljovac :roll:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 21:50

Željovac je napisao/la:Seyo, druže, je li nije Amar mogao revidirati ugovor Kerle, prije nego ga je pustio u prvih 11?
Pa fiksno obeštećenje valjda znači da može preći u prelaznom roku, bez da iko išta pita Amara i ŽELJU. Čim neko ponudi 65.000 Eura.

MamaSmurf, sve si ti to lijepo sročila, ali i dalje u tome ne vidim ništa za šta je direktno Hotić kriv. Itekako se razlikuje cijela garnitura ljudi koja je bila iza Hotića i koja je sad iza Amara. A sve i da je sam prošli Brko kriv, preteške su kvalifikacije koje iznosiš na njegov račun. Jedino ako znaš da nije imao najbolje namjere, što sam siguran da nije slučaj.
Naravno da je mogao, al kakve veze ima odlazak njegov sada sa obestecenjem? nikakve...moze svako sa bilo kojim ugovorom "pobjeci" u ova doba i bilo koja...u ovoj prici je Zeljo bitan, k'rla je mogao otici kao svaki normalni igrac kad je prelazni rok, al ovako nas je "yebo" i ponio se prema klubu kao prema raji iz mahale (mada nebi to smio jer bi ga slomili)...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 21:57

Pa da nije imao fiksno obeštećenje, ne bi smio ni otići, jer bi mu džaba bilo i zadovoljiti tamo, ako ŽELJO ne želi da ga pusti na prelaznom roku. Drugim riječima, morao bi tražiti dozvolu i ne bi se moglo desiti da ode samovoljno, jer bi do ŽELJE bilo da li će ga pustiti na kraju sezone.

Visca el Višća!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 maj 2010, 22:02

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Seyo, druže, je li nije Amar mogao revidirati ugovor Kerle, prije nego ga je pustio u prvih 11?

Naravno da je mogao, al kakve veze ima odlazak njegov sada sa obestecenjem? nikakve...moze svako sa bilo kojim ugovorom "pobjeci" u ova doba i bilo koja...u ovoj prici je Zeljo bitan, k'rla je mogao otici kao svaki normalni igrac kad je prelazni rok, al ovako nas je "yebo" i ponio se prema klubu kao prema raji iz mahale (mada nebi to smio jer bi ga slomili)...
seyo sto se raspravljas sa kojekakvim ljudima koji uvjek imaju drugacije misljenje od svih normalnih,o cemu god da se govori vazda zeljovac ima drugacije misljenje,(makar je meni to upalo u oko)jkerla je ispo supak i nezz sta se raspravljas,nemozes dokazat nekim ljudima
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 22:04

Željovac je napisao/la:Pa da nije imao fiksno obeštećenje, ne bi smio ni otići, jer bi mu džaba bilo i zadovoljiti tamo, ako ŽELJO ne želi da ga pusti na prelaznom roku. Drugim riječima, morao bi tražiti dozvolu i ne bi se moglo desiti da ode samovoljno, jer bi do ŽELJE bilo da li će ga pustiti na kraju sezone.
ima i dzeko fiksno obestecenje...pa sigurno nece otici u siti (uzimam njih jer imaju najvise para) u najvaznijem trenutku po wolfsburg (u toku sezone)...

ps karikiram...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 24 gosta.