FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Realno, al on je saam Širokog iznio kod kuće..Bolanos je napisao/la:Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Halali batice nisam upratio, u frci sam. Evo pred sirim narodnim masama ti se javno zahvaljujem...RedEvil je napisao/la:Izvini tebra,al ja sam se zrtvovao kad tebe nije bilobelosevic28 je napisao/la:Nema belog na forumu i odma hajka na Mesu. Bas vam hvala braco
Pozz bratu Totiju, zna znanje jedinia kad Mesa eksplodira ko Taliban bit ce vam godra...

Btw, kakve su ovo formacije bez Kovacevica???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bgm da je sam iznio, nije. A tada je imao Gojka Cimirota uz sebe, tako da slazem se sa Sabinhom. Nek on ovu presjedi..amorovski je napisao/la:Realno, al on je saam Širokog iznio kod kuće..Bolanos je napisao/la:Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bit će dobra kvota, treba uložiti par stotina eura 

Ma mi smo sami sebi najveci dusmani. Umjesto da dobijes one koji su realno puno losini od tebe, moras se vaditi u Sirokom.
Umjesto da odemo dole rasteceni, mi nemamo pravo na kiks. Puno stvari ce zavisiti od ove utakmice. A budimo realni, Siroki ima dobru ekipu. Ne igraju spektakularno, ali igracki nisu nista losiji od nas.
Pobjeda nas vraca nazad u kolosijek i donosi mirniju pauzu, nerjeseno nam je ipak prihvaljivo nakon svega ove sezone sto smo prosli i sumnjam da bi iko od nas bio nezadovoljan da bude X, poraz je katasofa.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Umjesto da odemo dole rasteceni, mi nemamo pravo na kiks. Puno stvari ce zavisiti od ove utakmice. A budimo realni, Siroki ima dobru ekipu. Ne igraju spektakularno, ali igracki nisu nista losiji od nas.
Pobjeda nas vraca nazad u kolosijek i donosi mirniju pauzu, nerjeseno nam je ipak prihvaljivo nakon svega ove sezone sto smo prosli i sumnjam da bi iko od nas bio nezadovoljan da bude X, poraz je katasofa.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
In Jesic we trust!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- bordoakapitar
Ne znam da li je Stepanov spreman za startera a ako jeste onda on i Barba na stopera, Kalasi desno, KOVACEVIC lijevo, Dzemo i Rustemovic sredina, Dulja lijevo, Bekic desno , Krle i Benko napad. Ima da ih raznesemo u paramparcad, sto bi Maki reko...
Sent from my ST23i using Tapatalk
Ma nije problem,nasi smo,mozes ti sta hocesbelosevic28 je napisao/la:Halali batice nisam upratio, u frci sam. Evo pred sirim narodnim masama ti se javno zahvaljujem...RedEvil je napisao/la:Izvini tebra,al ja sam se zrtvovao kad tebe nije bilobelosevic28 je napisao/la:Nema belog na forumu i odma hajka na Mesu. Bas vam hvala braco
Pozz bratu Totiju, zna znanje jedinia kad Mesa eksplodira ko Taliban bit ce vam godra...
![]()
Btw, kakve su ovo formacije bez Kovacevica???

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Poznavajući Ješića Kallasi će igrati lijevog beka.
-
- Kontakt:
slazem se sve s tobom osim za ovo da je poraz katastrofa ,gubili smo od slavije ,mladosti ,travnika ,zelje ,zrinjski kuci pa smo prezivjeli ,tako i ovo naravno dobro bi bilo da pobjedimo al ako se desi ne daj Boze poraz nije katastrofa narocito sad kad smo dobili odlicnog trenera a i momke koji su poceli da treniraju-igraju kako trebaEvander je napisao/la:Ma mi smo sami sebi najveci dusmani. Umjesto da dobijes one koji su realno puno losini od tebe, moras se vaditi u Sirokom.
Po meni je to glupo reci jer nam osim postignutog gola nisu prismrdili sesnaestercu. Ubili smo ih na svakoj poziciji bukvalno, kreirali dosta prilika i bili osteceni za penal. Sad reci da je to odradio jedan igrac je besmisleno po meni.amorovski je napisao/la:Realno, al on je saam Širokog iznio kod kuće..Bolanos je napisao/la:Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kovacevic mora igrati,i ne treba ga izbacivati ni iz kojih kombinacija,pa makar Stepanov klupu grijao,a sto se tice utakmice,ma ne treba biti razocaran ako kojim slucajem izgubimo,al ja vjerujem u pobjedu,jer je stvarno dosao vakat da ih zguzimo...
grb sto kuca,umjesto srca
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakav Kovacevic i lijevi bek. Ne izmisljajte bezveze.bordoakapitar je napisao/la:Ne znam da li je Stepanov spreman za startera a ako jeste onda on i Barba na stopera, Kalasi desno, KOVACEVIC lijevo, Dzemo i Rustemovic sredina, Dulja lijevo, Bekic desno , Krle i Benko napad. Ima da ih raznesemo u paramparcad, sto bi Maki reko...
Naravno, jako bi bilo lose izgubiti radi bodova, ali jos gore radi atmosfere.bordobijeli je napisao/la:slazem se sve s tobom osim za ovo da je poraz katastrofa ,gubili smo od slavije ,mladosti ,travnika ,zelje ,zrinjski kuci pa smo prezivjeli ,tako i ovo naravno dobro bi bilo da pobjedimo al ako se desi ne daj Boze poraz nije katastrofa narocito sad kad smo dobili odlicnog trenera a i momke koji su poceli da treniraju-igraju kako trebaEvander je napisao/la:Ma mi smo sami sebi najveci dusmani. Umjesto da dobijes one koji su realno puno losini od tebe, moras se vaditi u Sirokom.
Ne smijem niti zamisliti naredna tri mjeseca koje bi to crnjacenje bilo.
Ova utakmica nosi vise od tri boda. Nosi nam mir preko zime, nosi potvrdu svima nama da smo najbolji.
Danak neiskustvu i odsustvo sive eminencije.belosevic28 je napisao/la: Btw, kakve su ovo formacije bez Kovacevica???

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Kalasi je lijevak samo nije znao reći nikom.
Dakle on lijevo, Berberović desno, otvara se mjesto jednom u sredini. Za defanzivnije Ikande za ofanzivnije Meša.
Isto tako se može iskombinovati sa Stepanovom na Štoperu, a Kovačević u vezu i bekovi kao gore.
Bek mora igrati beka. Ne može ni štoper ni vezni ni špic. Jedino bi Bekić mogao odgovoriti na svim pozicijama jer je takav čovjek.
Dakle on lijevo, Berberović desno, otvara se mjesto jednom u sredini. Za defanzivnije Ikande za ofanzivnije Meša.
Isto tako se može iskombinovati sa Stepanovom na Štoperu, a Kovačević u vezu i bekovi kao gore.
Bek mora igrati beka. Ne može ni štoper ni vezni ni špic. Jedino bi Bekić mogao odgovoriti na svim pozicijama jer je takav čovjek.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- bordoakapitar
Slazem se potpuno, nego mi i Adnan djeluje kao polivalentan igrac koji bi mogao odigrati na svim pozicijama sto se defanzive tice....jurisicduska je napisao/la:Kalasi je lijevak samo nije znao reći nikom.
-
- Kontakt:
Mene iskreno libo neka stvar ko će igrati, SAMO HOĆU DA VIDIM 11 RATNIKA KOJI ŽELE POBJEDU PO SVAKU CIJENU! Jer pobjeda bi bila jedina validna "potvrda" da igrači iznad svega žele titulu i razlog da se mi navijači opravdano možemo nadati istoj na proljeće! IGRAJ BORDOBIJELI! 

Pa kad se pogleda gol u Ugljeviku nista se drugo ne moze ni pomisliti.jurisicduska je napisao/la:Kalasi je lijevak samo nije znao reći nikom.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 54 gosta.