FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 03 dec 2015, 23:19

Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 03 dec 2015, 23:25

Bolanos je napisao/la:Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.
Realno, al on je saam Širokog iznio kod kuće..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 dec 2015, 23:29

RedEvil je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nema belog na forumu i odma hajka na Mesu. Bas vam hvala braco :(
Pozz bratu Totiju, zna znanje jedini :P a kad Mesa eksplodira ko Taliban bit ce vam godra...
Izvini tebra,al ja sam se zrtvovao kad tebe nije bilo :lol:
Halali batice nisam upratio, u frci sam. Evo pred sirim narodnim masama ti se javno zahvaljujem... :urnebes:
Btw, kakve su ovo formacije bez Kovacevica???
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 dec 2015, 23:36

amorovski je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Ako cemo igrati otvoreno, Ikande u prvih 11 bi bio suicid. Covjek u prosjeku stvara tri kontre protivniku gubljenjem lopte driblanjem i poprecnim pasovima na nasoj polovini.

Bgm da je sam iznio, nije. A tada je imao Gojka Cimirota uz sebe, tako da slazem se sa Sabinhom. Nek on ovu presjedi..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 dec 2015, 23:47

Bit će dobra kvota, treba uložiti par stotina eura :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 dec 2015, 23:51

Ma mi smo sami sebi najveci dusmani. Umjesto da dobijes one koji su realno puno losini od tebe, moras se vaditi u Sirokom.
Umjesto da odemo dole rasteceni, mi nemamo pravo na kiks. Puno stvari ce zavisiti od ove utakmice. A budimo realni, Siroki ima dobru ekipu. Ne igraju spektakularno, ali igracki nisu nista losiji od nas.
Pobjeda nas vraca nazad u kolosijek i donosi mirniju pauzu, nerjeseno nam je ipak prihvaljivo nakon svega ove sezone sto smo prosli i sumnjam da bi iko od nas bio nezadovoljan da bude X, poraz je katasofa.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 dec 2015, 23:54

In Jesic we trust!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 dec 2015, 00:01

Ne znam da li je Stepanov spreman za startera a ako jeste onda on i Barba na stopera, Kalasi desno, KOVACEVIC lijevo, Dzemo i Rustemovic sredina, Dulja lijevo, Bekic desno , Krle i Benko napad. Ima da ih raznesemo u paramparcad, sto bi Maki reko...

Sent from my ST23i using Tapatalk

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 dec 2015, 00:01

belosevic28 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Nema belog na forumu i odma hajka na Mesu. Bas vam hvala braco :(
Pozz bratu Totiju, zna znanje jedini :P a kad Mesa eksplodira ko Taliban bit ce vam godra...
Izvini tebra,al ja sam se zrtvovao kad tebe nije bilo :lol:
Halali batice nisam upratio, u frci sam. Evo pred sirim narodnim masama ti se javno zahvaljujem... :urnebes:
Btw, kakve su ovo formacije bez Kovacevica???
Ma nije problem,nasi smo,mozes ti sta hoces :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 04 dec 2015, 00:02

Poznavajući Ješića Kallasi će igrati lijevog beka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2015, 00:05

Evander je napisao/la:Ma mi smo sami sebi najveci dusmani. Umjesto da dobijes one koji su realno puno losini od tebe, moras se vaditi u Sirokom.
Umjesto da odemo dole rasteceni, mi nemamo pravo na kiks. Puno stvari ce zavisiti od ove utakmice. A budimo realni, Siroki ima dobru ekipu. Ne igraju spektakularno, ali igracki nisu nista losiji od nas.
Pobjeda nas vraca nazad u kolosijek i donosi mirniju pauzu, nerjeseno nam je ipak prihvaljivo nakon svega ove sezone sto smo prosli i sumnjam da bi iko od nas bio nezadovoljan da bude X, poraz je katasofa.

slazem se sve s tobom osim za ovo da je poraz katastrofa ,gubili smo od slavije ,mladosti ,travnika ,zelje ,zrinjski kuci pa smo prezivjeli ,tako i ovo naravno dobro bi bilo da pobjedimo al ako se desi ne daj Boze poraz nije katastrofa narocito sad kad smo dobili odlicnog trenera a i momke koji su poceli da treniraju-igraju kako treba

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 dec 2015, 00:17

amorovski je napisao/la:

Po meni je to glupo reci jer nam osim postignutog gola nisu prismrdili sesnaestercu. Ubili smo ih na svakoj poziciji bukvalno, kreirali dosta prilika i bili osteceni za penal. Sad reci da je to odradio jedan igrac je besmisleno po meni. ;) Isto tako smo ubili Siroki koji mjesec prije toga a Ikandea tad nije bilo ni na mapi. Po njegovom dolasku se vec uveliko radilo na tome da se on prikaze kao vanserijski igrac itd. te da se opravda tolika buka oko njegovog dolaska, vec narednu utakmicu protiv Zrinjskog je izgubio minimalno pet lopti u opasnoj zoni na nacin koji je opisan u prvom postu. ;) Da se razumijemo i da Jesic nije budala da nekog igraca koji mu moze donijeti jako mnogo u ekipi ignorise i drzi na kupi/tribinama, covjeku vjerujem a Ikande u svakom slucaju ako dobije priliku neka je i opravda.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 dec 2015, 00:18

Kovacevic mora igrati,i ne treba ga izbacivati ni iz kojih kombinacija,pa makar Stepanov klupu grijao,a sto se tice utakmice,ma ne treba biti razocaran ako kojim slucajem izgubimo,al ja vjerujem u pobjedu,jer je stvarno dosao vakat da ih zguzimo...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 04 dec 2015, 00:20

bordoakapitar je napisao/la:Ne znam da li je Stepanov spreman za startera a ako jeste onda on i Barba na stopera, Kalasi desno, KOVACEVIC lijevo, Dzemo i Rustemovic sredina, Dulja lijevo, Bekic desno , Krle i Benko napad. Ima da ih raznesemo u paramparcad, sto bi Maki reko...

Kakav Kovacevic i lijevi bek. Ne izmisljajte bezveze.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 dec 2015, 00:24

bordobijeli je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ma mi smo sami sebi najveci dusmani. Umjesto da dobijes one koji su realno puno losini od tebe, moras se vaditi u Sirokom.

slazem se sve s tobom osim za ovo da je poraz katastrofa ,gubili smo od slavije ,mladosti ,travnika ,zelje ,zrinjski kuci pa smo prezivjeli ,tako i ovo naravno dobro bi bilo da pobjedimo al ako se desi ne daj Boze poraz nije katastrofa narocito sad kad smo dobili odlicnog trenera a i momke koji su poceli da treniraju-igraju kako treba
Naravno, jako bi bilo lose izgubiti radi bodova, ali jos gore radi atmosfere.
Ne smijem niti zamisliti naredna tri mjeseca koje bi to crnjacenje bilo.
Ova utakmica nosi vise od tri boda. Nosi nam mir preko zime, nosi potvrdu svima nama da smo najbolji.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 dec 2015, 00:36

belosevic28 je napisao/la: Btw, kakve su ovo formacije bez Kovacevica???
Danak neiskustvu i odsustvo sive eminencije. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 dec 2015, 01:06

Kalasi je lijevak samo nije znao reći nikom.

Dakle on lijevo, Berberović desno, otvara se mjesto jednom u sredini. Za defanzivnije Ikande za ofanzivnije Meša.

Isto tako se može iskombinovati sa Stepanovom na Štoperu, a Kovačević u vezu i bekovi kao gore.

Bek mora igrati beka. Ne može ni štoper ni vezni ni špic. Jedino bi Bekić mogao odgovoriti na svim pozicijama jer je takav čovjek.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 04 dec 2015, 03:21

jurisicduska je napisao/la:Kalasi je lijevak samo nije znao reći nikom.

Dakle on lijevo, Berberović desno, otvara se mjesto jednom u sredini. Za defanzivnije Ikande za ofanzivnije Meša.

Isto tako se može iskombinovati sa Stepanovom na Štoperu, a Kovačević u vezu i bekovi kao gore.

Bek mora igrati beka. Ne može ni štoper ni vezni ni špic. Jedino bi Bekić mogao odgovoriti na svim pozicijama jer je takav čovjek.
Slazem se potpuno, nego mi i Adnan djeluje kao polivalentan igrac koji bi mogao odigrati na svim pozicijama sto se defanzive tice....

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 04 dec 2015, 03:22

Mene iskreno libo neka stvar ko će igrati, SAMO HOĆU DA VIDIM 11 RATNIKA KOJI ŽELE POBJEDU PO SVAKU CIJENU! Jer pobjeda bi bila jedina validna "potvrda" da igrači iznad svega žele titulu i razlog da se mi navijači opravdano možemo nadati istoj na proljeće! IGRAJ BORDOBIJELI! :kralj:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 04 dec 2015, 06:05

jurisicduska je napisao/la:Kalasi je lijevak samo nije znao reći nikom.

Pa kad se pogleda gol u Ugljeviku nista se drugo ne moze ni pomisliti. :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 54 gosta.