FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kenanbrajic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 03 dec 2015, 22:13

PitarBordo je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Hebeš sastav u kojem Amera nema
Uze mi misao... Amer mora igrati, zaslužio je to svojim partijama, lik pogine na tekmi više puta nego Toni Cetinski u onoj pjesmi. A ovo prvo poluvrijeme protiv Travnika, fino je to izgledao sa njim i Leonom, jer odbrana ako jednog udupla poklonila je pola gola drugom, preopasni su.
Misliš sa Benkom ili umjesto Benke? 2 napadača, znači, žrtvuješ jednog veznjaka...ne znam baš sa Lišticom jel pametno...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 dec 2015, 22:14

Okić ne može u istu rečenicu s Amerom .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 03 dec 2015, 22:14

Fina asistencija Cimija :thumbup:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 dec 2015, 22:25

Što se ba sikirate ko će igrati :D Prepustimo Ješiću to, pa da nas još jednom obraduje :)
4.10.2009.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 03 dec 2015, 22:26

koalem je napisao/la:Što se ba sikirate ko će igrati :D Prepustimo Ješiću to, pa da nas još jednom obraduje :)
Ma ne sekiramo se. Šupljiramo. Treba potrošit ovo dana do nedelje. :D

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 dec 2015, 22:28

Kad zaigramo 3-6-1 ... jedva čekam :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 03 dec 2015, 22:31

Imal' kakvih pojačanja na vidiku ? :?:

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 dec 2015, 22:31

kenanbrajic je napisao/la:
koalem je napisao/la:Što se ba sikirate ko će igrati :D Prepustimo Ješiću to, pa da nas još jednom obraduje :)
Indeed. Onda vako: Ne bi ja Alispahića i Ikandea sad ubacivao. Previše dugo su izbivali.
4.10.2009.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 dec 2015, 22:41

Ja sam ove utakmice sa njima počeo da pratim tako mirno, jednostavno ništa ne očekujem. Volio bih da u nedjelju dole pobijedimo više nego išta, ali ne opterećujem se time. Biću zadovoljan i remijem.

Ja se samo nadam da ta negoativna statistika koju mamo dole ne sveže noge našim momcima, tako da se za ovu utakmicu moraju dobro pripremiti psihički. Jasan cilj im im postaviti i lagano. Niko im neće zamjeriti ni poraz ako mi primjetimo da su oni želili da pobjede. Digli smo se, igramo timski, ali su na mnogo puta na isti način razočarali tako da ...

Što se tiče sastava, problem je ta lijeva strana. Ali neke stvari ja ne bih radio, a to je ubaciti juniora na tu poziciju, zatim prebacivao Džemu lijevo ili postavljlao Hebiba desno. Sve ostale opcije su otvorene. Da Kadušić nije u gipsu, nikakvih problema mi ne bi imali sa sastavom, ali ovako....
Smislit će stručni štab nešto...

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 03 dec 2015, 22:43

koalem je napisao/la:
Indeed. Onda vako: Ne bi ja Alispahića i Ikandea sad ubacivao. Previše dugo su izbivali.
Ne bih ja njih dvojicu nikad ni ubacio vise :D :D

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 dec 2015, 22:47

Zadnji put dole kad smo izgubili nismo imali trenera . A Krste Velkoski je sam upropastio kišu prilika , Puzigaća pogodio stativu , Bilbija nam igro špica. Loša atmosfera , vodio nas neki Seferović , jedan te isti tim odigrao 20 utakmica zaredom bez odmora. Sad je situacija dosta bolja , al nije ni idealna...

PS. Ikande zadnju dobru utakmicu odigr'o protiv lištice , što ne bi ponovio :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 dec 2015, 22:48

joker90 je napisao/la: A ne kontam par vas sto ste se nakacili na amy-a? Regularan lik, da imamo svi isto misljenje ne bi ni bilo potrebe za forumom. Nemojte praviti od nas Real Madrid, a od kona Eibar, kad nije omjer takav. Jaci jesmo, tabela to pokazuje, ali nemojte glumiti sad da niko njihov kod nas ni na klupu ne bi mogao.
mi s takvim ugovore raskidamo....najrealnije moguće, a grupne faze se s takvim ne igraju 100%.... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 dec 2015, 22:49

@Besic Sve je tačno osim što nas nije vodio Seferović, koji je bio kondicioni trener u Mehinom i Dženinom stručnom štabu već Esad Selimović - Kobac.
1946

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 dec 2015, 22:50

hilmo je napisao/la:Ja sam ove utakmice sa njima počeo da pratim tako mirno, jednostavno ništa ne očekujem. Volio bih da u nedjelju dole pobijedimo više nego išta, ali ne opterećujem se time. Biću zadovoljan i remijem.

Ja se samo nadam da ta negoativna statistika koju mamo dole ne sveže noge našim momcima, tako da se za ovu utakmicu moraju dobro pripremiti psihički. Jasan cilj im im postaviti i lagano. Niko im neće zamjeriti ni poraz ako mi primjetimo da su oni želili da pobjede. Digli smo se, igramo timski, ali su na mnogo puta na isti način razočarali tako da ...

Što se tiče sastava, problem je ta lijeva strana. Ali neke stvari ja ne bih radio, a to je ubaciti juniora na tu poziciju, zatim prebacivao Džemu lijevo ili postavljlao Hebiba desno. Sve ostale opcije su otvorene. Da Kadušić nije u gipsu, nikakvih problema mi ne bi imali sa sastavom, ali ovako....
Smislit će stručni štab nešto...
Zreli su za izgubit samo tako.. Ali i Željo bi pa ga popušismo. Ne sumnjam da je Ješa izvukao pouku. 100% sam siguran da izgubiti nećemo, a za ostalo :cool:
4.10.2009.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 03 dec 2015, 22:51

Besic je napisao/la:Zadnji put dole kad smo izgubili nismo imali trenera . A Krste Velkoski je sam upropastio kišu prilika , Puzigaća pogodio stativu , Bilbija nam igro špica. Loša atmosfera , vodio nas neki Seferović , jedan te isti tim odigrao 20 utakmica zaredom bez odmora. Sad je situacija dosta bolja , al nije ni idealna...

PS. Ikande zadnju dobru utakmicu odigr'o protiv lištice , što ne bi ponovio :mrgreen:
A prije toga nas je u Lištici vodio Oruč, kad je Husref bio h bolnici.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 dec 2015, 22:54

revolt je napisao/la:
Besic je napisao/la:Zadnji put dole kad smo izgubili nismo imali trenera . A Krste Velkoski je sam upropastio kišu prilika , Puzigaća pogodio stativu , Bilbija nam igro špica. Loša atmosfera , vodio nas neki Seferović , jedan te isti tim odigrao 20 utakmica zaredom bez odmora. Sad je situacija dosta bolja , al nije ni idealna...

A prije toga nas je u Lištici vodio Oruč, kad je Husref bio h bolnici.
Znači nikako nas mudoviti trener nije vodio dole :crazy:

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 03 dec 2015, 22:54

Ma pobjedicemo garant. Ne znam dal je ikad na terenu vladao vakav red i disciplina, gdje se zna gdje i kad ko stoji a ko i kad utrcava. Dosta se trci sto je osnovno u fudbalu, a imamo neuhvatljivog Duljevica. Ne sumnjam u pobjednu ni najmanje.
A sto gore neko spomenu, Dulja lijevo Kuadio dogodine desno. Najbrza dva krila u ligi ubjedivo, baljda bude mjesta za njega.

Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 03 dec 2015, 22:55

koalem je napisao/la:Indeed. Onda vako: Ne bi ja Alispahića i Ikandea sad ubacivao. Previše dugo su izbivali.
Ja nešto kontam, upravo sad ih i ubaciti. Ako puknu na ovoj tekmi, nek se pakuju...a Ješić neka uigrava formaciju bez njih. Ako prođe kako treba, onda nek se bore za mjesto u prvom timu. Gledao sam ovu lišticu, promjenjivo igraju. Odrade genijalnu akciju, u idućem napadu ne mogu se sastaviti s loptom. Travnik im je prolazio do gola samo tako. Teren im je suh, solidan...ma nije me uopšte strah. Jedva čekam da vidim gdje smo protiv jake ekipe.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 dec 2015, 23:00

Besic je napisao/la: PS. Ikande zadnju dobru utakmicu odigr'o protiv lištice , što ne bi ponovio :mrgreen:
Nakon revanš utakmice kupa, ja njega više ne bih ubacivao.. totalno me razočarao. Ali kad još imam nade u Mešine igre, nadam se da će me i Ikande demantovati.

Zadnja tri duela sa njima mi smo veoma dobro odirali, na Koševu dva smo pobijedili a onaj dole izgubili nakon naše greške a ni taj poraz nismo zaslužili. Možda je sad vrijeme da nam se vrate one prilike :pray: :pray:

Meni bi bilo u redu početi sa Am. Bekićem, Dulja će biti maksimalno čuvan tako da bi Amer mogao "iz sjene" nešto napraviti. Znači gore Dulja lijevo, Amer desno, Benko i Krste u napadu s tim da bi Krle igao malo povučenije i da se mnogo kreće, pa onda i rotacija sa Haretom gdje bi Hare povremeno ulazio u sredinu... Ma samo je bitno skrpiti u poziciju lijevog beka.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 03 dec 2015, 23:12

koalem je napisao/la:Indeed. Onda vako: Ne bi ja Alispahića i Ikandea sad ubacivao. Previše dugo su izbivali.
Ja nešto kontam, upravo sad ih i ubaciti. Ako puknu na ovoj tekmi, nek se pakuju...a Ješić neka uigrava formaciju bez njih. Ako prođe kako treba, onda nek se bore za mjesto u prvom timu. Gledao sam ovu lišticu, promjenjivo igraju. Odrade genijalnu akciju, u idućem napadu ne mogu se sastaviti s loptom. Travnik im je prolazio do gola samo tako. Teren im je suh, solidan...ma nije me uopšte strah. Jedva čekam da vidim gdje smo protiv jake ekipe.
Previše je to rizično. Utakmica je previše bitna, da zadržimo taj -3 i nastavimo vršiti pritisak na Tuzlake. Nek se oni dokažu prvo protiv "malih" ekipa, a za sad ne treba mjenjati tim koji pobjeđuje. Ne valja dati dvojici igrača da nose igru, a nisu igrali u ovom mileniju. :?
4.10.2009.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox i 40 gostiju.