Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

seha
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la seha » 22 maj 2010, 16:28

Kako izvlaljuju ovako vijesti... Pa sto bi Dzeko cekao tog iz Liverpula kad uopste nece ic u neku ekipu koja ne igra LP
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 maj 2010, 16:52

Jadni Dzeko ako ode kod rafice. Jednu igra, pa 5 ne igra. Propast ce ko zeton
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 maj 2010, 16:53

Admir_Sa je napisao/la:Jadni Dzeko ako ode kod rafice. Jednu igra, pa 5 ne igra. Propast ce ko zeton
Ma pusti @Romariooo valja gluposti !
FK Pjetlovi

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2010, 18:15

Cuj gluposti, nije ni Dzeko baš Maradona, niti je Liverpool Željo, sve je moguce, samo sam prenio pisanja medija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 maj 2010, 18:18

ejjj jel danas igraju Milan-Liverpool negdje sam procitao da igraju neki kup....jucer Milan igrao sa Schalkeom ;) ;)
-RIVALDO-

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 22 maj 2010, 18:25

Romariooo je napisao/la:Brojnim spekulacijama gdje će Edin Džeko nastaviti karijeru mogao bi uskoro doći kraj. Kako ekskluzivno saznaje ****.ba sinoć je u glavni grad BiH stigao predstavnik Liverpoola. Tačnije, radi se o skautu, Manuelu Juncu koji će večeras obaviti razgovor sa napadačem Wolfsburga.
Iako je ranije bilo najavljeno da će Džeko prisustvovati finalu u Madridu, jedan od razloga zašto tamo neće biti jeste i dolazak predstavnika kluba sa Anfielda.

Kako ****.ba saznaje Junco, koji je isključivo stigao zbog Džeke će pokušati uvjeriti bh. napadača da je Liverpool najbolji izbor. Prema našim saznanjima, “redsi” su spremni za Džeko pored novca Wolfsburgu ponuditi i dvojicu igrača. Radi se u Ryanu Babelu i Lucasu Leivi.

Podsjetimo, Wolfsburg će pustiti Džeku u drugu sredinu samo ukoliko neki klub uplati obeštećenje koje iznosi 40 miliona eura.
Mislim da u ovome nema ni trunka istine, ali bio bih nasjretniji covjek na svijetu ako bi se ovo obistinilo... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2010, 18:25

senad_flamin je napisao/la:ejjj jel danas igraju Milan-Liverpool negdje sam procitao da igraju neki kup....jucer Milan igrao sa Schalkeom ;) ;)
Nije prvi tim,nego mladja selekcija ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 22 maj 2010, 19:09

reds_forever je napisao/la:Engleski mediji pisu kao da je gerrard spreman otici iz liverpoola ukoliko benitez ostane menadzer i ukoliko dobije pravu ponudu,medjutim,to su sve spekulacije jer nigdje gerrard to nije javno rekao..,mada,realno,ne bi me cudilo,al takvo se nesto pricalo i u zimskom periodu pa je demantirano,a i sva novinska smeca bi jedva docekali da da ode, zato i prizivaju sve to....

Al onaj mourinho je opsjednut nasim kapitenom...real hoce da dovede gerrarda da navuce i mourinha,a inter hoce gerrarda da spomenutog zadrzi... :lol:
pustite vise covjeka,,zbog rafe je i osto,fino je reko da onda nismo osvojili lp da bi otiso

edit:Arsenal and Liverpool looking at brilliant but volatile Brazilian

u arsenal sigurno nece zbog dolaska chamakha,znaci vjerovatno mi il roma,,o legendarnom adrianu je rijec
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 maj 2010, 21:12

miky_hz je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:ejjj jel danas igraju Milan-Liverpool negdje sam procitao da igraju neki kup....jucer Milan igrao sa Schalkeom ;) ;)
Nije prvi tim,nego mladja selekcija ;)
da, rezerve liverpoola igraju, prvu utakmicu smo dobili salke 1:0, ayala dao gol, a jucer izgubili od bayerna 1:0, iako sam procitao da smo bili daleko bolji
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... t-reserves
Phill Jackson je napisao/la: edit:Arsenal and Liverpool looking at brilliant but volatile Brazilian

u arsenal sigurno nece zbog dolaska chamakha,znaci vjerovatno mi il roma,,o legendarnom adrianu je rijec
da li bi on mogao uopste zaigrati za engleski klub :?: znamo koliko je tesko dobiti dozvolu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 maj 2010, 22:04

mogao bi dobiti jer je igro za repkuu nekad,to zavisi od internacionalnih nastupa,jedino nezz imal veze sto nije igro u zadnje vrijeme za brazil
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 22 maj 2010, 23:27

I ja citam na britanskim forumima zadnjih dana mnoge spekulacije kako ce Liverpool pokusati dovesti Dzeku i kako rafa sljedece sezone zeli da igra 442 "diamond" formaciju.. Sve je moguce, Uprava volsburga je rekla da bi voljela za edina dobiti klsnog igraca i pare i jer nece moci privuci klasu buduci da ne igra u evropskim takmicenjima..
Gdje ima vatre ima i dima.. bilo bi sjajno kad bi dzeko presao u nase redove :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 22 maj 2010, 23:43

Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 maj 2010, 09:38

Benitez: Iza mene stoje rezultati

Menadžer nogometaša Liverpoola, Španjolac Rafael Benitez, poslao je javni odgovor onima koji su ga kritizirali zbog mizerne sezone njegovog kluba...

Liverpool je osvojio tek sedmo mjesto u Premiershipu u sezoni za nama, te je već četvrtu sezonu zaredom ostao bez i jednog trofeja.

- Postoji priča da Liverpool nije osvojio puno trofeja, da smo zakazali u tom aspektu. Pa, da vidimo što kaže statistika. Otkad sam ja trener na Anfieldu, Chelsea i Manchester United su osvojili po 10 trofeja, a Arsenal, Portsmouth i Tottenham po jedan u ovih šest godina. Liverpool je osvojio četiri trofeja i još tri puta igrao u finalu. Prema tome, bili smo u igri za trofeje i osvajali ih - kaže Benitez.

Potom se potužio da nema kontrolu u klubu koju bi trebao imati.

- Menadžeri u Engleskoj nemaju potpunu moć u kreiranju momčadskog rostera, već ovise o klupskom proračunu i izvršnom direktoru koji obavlja pregovore i potpisuje igrače. S druge strane, pogledajte samo pričuve u Chelseaju ili Manchester Unitedu i kolike su njihove plaće. Obi Mikel, Kalou, Owen, Berbatov ili Carrick zarađuju 4 milijuna funti godišnje. Dok je Peter Crouch igrao u Liverpoolu, Portsmouth mu je ponudio bolju plaću nego što smo mu mi davali i zajamčeno mjesto u prvoj postavi. Znali smo da ćemo ga teško zadržati jer nam se u momčadi pridružio Fernando Torres, a to je značilo da Crouch neće imati puno prostora - zaključio je Benitez.
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 maj 2010, 11:39

Gerrard: "O odlasku nakon SP-a"

Odluka o ostanku, odnosno odlasku past će nakon Svjetskog prvenstva, najavio je Liverpoolov kapetan Steven Gerrard...

29-godišnji veznjak ovogodišnjeg otočkog razočaranja Liverpoola nakon reprezentativne akcije u Južnoj Africi odlučit će o svojoj klupskoj sudbini.

Nakon loše sezone mnogi su skloniji mišljenju kako će kapetan napustiti klub, a sukladno tome stigle su potvrde kako je jedna od zainteresiranih strana Real Madrid.

Razočaran sezonom i osvojenim sedmim mjesto koje Liverpoolu nije osiguralo Europu Gerrard kaže: "Rješenje ovog pitanja, niti ikakvo zamaranje s tim neće se dogoditi prije kraja Svjetskog prvenstva."

"Nakon SP-a mi ostaje tri tjedna odmora za vrijeme kojih ću odlučiti što ću dalje." Osim o nastavku karijere na klupskom planu Gerrard će donijeti i odluku je li vrijeme da se oprosti od nacionalne vrste.

U dresu Liverpoola, u kojem je debitirao 1998. godine, veznjak Engleske osvojio je Ligu prvaka, dva FA kupa i jednako toliko Liga kupa.
FK Pjetlovi

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 23 maj 2010, 14:36

Džeko zamjena za Torresa?

U Liverpoolu su sve spremniji na trenutak koji bi se mogao dogoditi ovog ljeta, a to je odlazak njihovog najboljeg strijelca, španjolskog nogometaša Fernanda Torresa...

Ponude Chelseaja i Manchester Cityja odzvanjaju jer se spominju cifre od 50 milijuna engleskih funti. Liverpool nije imun na tu moguću prodaju jer financijski ne stoji stabilno, a dio zarađenog novca bi mogli utrošiti u nova pojačanja.

Da je Liverpool spreman na odlazak plavokosog Španjolca dokazuju i neki drugi podaci. Klub s Anfielda je sve više angažiran oko dovođenja 24-godišnjeg bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeke, inače igrača Wolfsburga.

Najbolji strijelac bundesligaškog prvaka iz 2009. godine već se duže vrijeme spominje u vidu odlaska iz njemačke lige, ali nitko još nije dovršio posao, velikim dijelom i zbog krutog stava Wolfsburga. No, i novi trener te momčadi, Britanac Steve McClaren, već se izjasnio da ne podržava prodaju Džeke.

Predstavnici Liverpoola trenutačno se nalaze u Sarajevu gdje pregovaraju s Džekinim timom.
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=27070
C/P

BOLJE DZEKO ZDRAV NEGO TORRES POVRIJEDEN !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 maj 2010, 15:37

reds je napisao/la:Gerrard: "O odlasku nakon SP-a"

Odluka o ostanku, odnosno odlasku past će nakon Svjetskog prvenstva, najavio je Liverpoolov kapetan Steven Gerrard...

29-godišnji veznjak ovogodišnjeg otočkog razočaranja Liverpoola nakon reprezentativne akcije u Južnoj Africi odlučit će o svojoj klupskoj sudbini.

Nakon loše sezone mnogi su skloniji mišljenju kako će kapetan napustiti klub, a sukladno tome stigle su potvrde kako je jedna od zainteresiranih strana Real Madrid.

Razočaran sezonom i osvojenim sedmim mjesto koje Liverpoolu nije osiguralo Europu Gerrard kaže: "Rješenje ovog pitanja, niti ikakvo zamaranje s tim neće se dogoditi prije kraja Svjetskog prvenstva."

"Nakon SP-a mi ostaje tri tjedna odmora za vrijeme kojih ću odlučiti što ću dalje." Osim o nastavku karijere na klupskom planu Gerrard će donijeti i odluku je li vrijeme da se oprosti od nacionalne vrste.

U dresu Liverpoola, u kojem je debitirao 1998. godine, veznjak Engleske osvojio je Ligu prvaka, dva FA kupa i jednako toliko Liga kupa.
http://www.anfieldroad.com/news/2010052 ... ason.html/ ;)
RA. je napisao/la:Džeko zamjena za Torresa?

U Liverpoolu su sve spremniji na trenutak koji bi se mogao dogoditi ovog ljeta, a to je odlazak njihovog najboljeg strijelca, španjolskog nogometaša Fernanda Torresa...

Ponude Chelseaja i Manchester Cityja odzvanjaju jer se spominju cifre od 50 milijuna engleskih funti. Liverpool nije imun na tu moguću prodaju jer financijski ne stoji stabilno, a dio zarađenog novca bi mogli utrošiti u nova pojačanja.

Da je Liverpool spreman na odlazak plavokosog Španjolca dokazuju i neki drugi podaci. Klub s Anfielda je sve više angažiran oko dovođenja 24-godišnjeg bosansko-hercegovačkog napadača Edina Džeke, inače igrača Wolfsburga.

Najbolji strijelac bundesligaškog prvaka iz 2009. godine već se duže vrijeme spominje u vidu odlaska iz njemačke lige, ali nitko još nije dovršio posao, velikim dijelom i zbog krutog stava Wolfsburga. No, i novi trener te momčadi, Britanac Steve McClaren, već se izjasnio da ne podržava prodaju Džeke.

Predstavnici Liverpoola trenutačno se nalaze u Sarajevu gdje pregovaraju s Džekinim timom.
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=27070
C/P

BOLJE DZEKO ZDRAV NEGO TORRES POVRIJEDEN !
opet NOTW, torres ne ide nigdje, para za džeku nemamo
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 23 maj 2010, 16:11

90% da Fernando nigdje ne ide, a pare za Dzeku nemamo ali imamo igrace koje mozemo ponuditi za njaega.. Polovnnjaci bi super dosli Wolsburgu jer i oni sigurno zele da se vrate u vrh njemacke.. Kad vec Dzeko ide zasto nebi uzeli par klasnih igraca za njega i malo para? ima sanse da Dzeko zavrsi u Liverpoolu, a ako zavrsi zajedno sa Torresom ce ciniti jedan od najjacih napada u svijetu. YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 23 maj 2010, 18:48

Torres Da Killa.!. je napisao/la:a ako zavrsi zajedno sa Torresom ce ciniti jedan od najjacih napada u svijetu. YNWA
Mi samo mozemo sanjati o tome...
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 maj 2010, 20:17

TheScouser je napisao/la:Mi samo mozemo sanjati o tome...
Tačno tako !
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 23 maj 2010, 21:06

Uljepsa mi vecer :D Bas me razocarao BBC nekako su oni bili jedni od rijetkih koji nisu svaku Boziju spekulaciju o liverpoolu objavljivali,sad ih oni podgrijavaju :roll:
"Does Liverpool have to win the league, as everybody demands, every year?"

:lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, HariTz, JayCatwright, LiverpoolREDS, nerkolfc, THEC, Venom i 27 gostiju.