FK Željezničar (opšte diskusije)

Gator
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 17:09

MCMXLVI je napisao/la:Svaka cast ako je vama Thiago postao glavni igrac, i Mailson predstavljen kao pojacanje koje smo mi odbili, to moze samo da govori o velecini izmedju nasih klubova. Evander, slazem za Amira, ali Memiju je zaista smjesno vezati u bilo kojem kontekstu sa FKS.
Vi veliki ?

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 03 dec 2015, 17:19

Lakoste je napisao/la:Vraca vam se Zujo u klub,,,,
mozda tebi kuci nama nece
51%--------49%

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 03 dec 2015, 17:23

Evander je napisao/la:Ko kaze da zalimo sto ih nismo uzeli?
Nijedan pomenuti niti sad nije sigurno nasa zelja niti ko zali za njima.

Samo dva vasa igraca, Memija i Amir, mogu nam biti zanimljivi, a njih realno ne mozemo dovesti.
Jel to neka kompEracija ? :mrgreen:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 18:03

Gator je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Svaka cast ako je vama Thiago postao glavni igrac, i Mailson predstavljen kao pojacanje koje smo mi odbili, to moze samo da govori o velecini izmedju nasih klubova. Evander, slazem za Amira, ali Memiju je zaista smjesno vezati u bilo kojem kontekstu sa FKS.
Vi veliki ?
Za trenutno stanje u Zelji, golem u svakom smislu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 18:06

MCMXLVI je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Vi veliki ?
Za trenutno stanje u Zelji, golem u svakom smislu.
Onda je trenutno Sloboda bare bare sa Bayernom po velicini

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2015, 18:16

Sad ce ipasti svaki igrac koji dođe u Zelju ne bi imao mjesta u Sarajevu jer kao nije dorastao za vas nivo ? A igrac koji dođe vama nema sanse da dođe Zelji jer je prevelika klasa za nas ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 dec 2015, 18:20

Glupo je tako rezonovati, niko ne spori da je mnogim igracima san igrati u Zeljeznicaru, ali trenutno je realno da smo mi pozeljniji klub od vas vecini igraca. Nas na trzistu zanimaju skuplji i bilji igraci nego vas. Naravno, to nije garant da ce neki igrac kojeg mi dovedemo biti bolji od onog kijeg ste vi doveli jeftinije.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2015, 18:28

Para vrti gdje burgija nece, kratko receno.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 18:49

Gator je napisao/la:
Ne pretjeruj sada, pricam u okvirima nase lige. Npr. vas ponajbolji igrac prosle i ove sezone ode dzaba, a jos i ne zeli da produzi, to meni dovoljno govori o stanju u vasem klubu. Kod nas je situacija mnogo drugacija, jer mi za jednog igraca u 32 godini vec imamo par dobrih ponuda koje su vece od vaseg najboljeg transfera Bajica, jos je on bio najbolji strijelac lige i mnogo mladji. Mi smo vec nasli dobru zamjenu u slucaju prodaje, igrac koji je u formi i vec trenira sa prvim timom. To se zove planski i sistematski rad, dok se za vasu upravu to ne moze reci, jer su oni vec dugo vremena znali da Djelmic nece produziti. Ovo je samo jedan od mnogih primjera gdje smo mi, a gdje ste vi.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 19:07

MCMXLVI je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Ne pretjeruj sada, pricam u okvirima nase lige. Npr. vas ponajbolji igrac prosle i ove sezone ode dzaba, a jos i ne zeli da produzi, to meni dovoljno govori o stanju u vasem klubu. Kod nas je situacija mnogo drugacija, jer mi za jednog igraca u 32 godini vec imamo par dobrih ponuda koje su vece od vaseg najboljeg transfera Bajica, jos je on bio najbolji strijelac lige i mnogo mladji. Mi smo vec nasli dobru zamjenu u slucaju prodaje, igrac koji je u formi i vec trenira sa prvim timom. To se zove planski i sistematski rad, dok se za vasu upravu to ne moze reci, jer su oni vec dugo vremena znali da Djelmic nece produziti. Ovo je samo jedan od mnogih primjera gdje smo mi, a gdje ste vi.
On u tom trenutku nije prihvatio ono što mu je nuđeno, valjda se nadao i boljim uslovima, mada je mogao postati jedan od najplaćenijih igrača. Međutim, nakon nedavnog nepromišljenog poteza i crvenog kartona kojeg je dobio u Bijeljini u utakmici protiv Radnika, rukovodstvo Željezničara promijenilo je mišljenje i sada je pitanje da li ima ikakvu namjeru da nudi novi ugovor svom ofanzivnom igraču.

kuknjava kuknjava

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/elmic-u- ... lje/177630

Pa sto ga ne prodate ? Sta se zove planski i sistematski rad ? Ode Tan, ode plan ba.
Digli ste se, a na osnovu cega ? Sto ste bez dugova?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 19:23

Ovu pricu vase uprave da su promjenili misljenje zbog jednog crvenog kartona, je smjesna i samo je okaci macku o rep.
A gdje pise u postu da on ostaje? G. Vincent Tan ako ode :lol: (znam da su to samo tvoji vlazni snovi) i dalje ce se isto raditi, ostaje nam klub bez duga, akademija i trenutni sponzori. Prosli mjesec se igrala prijateljska protiv Galate, za 7 dana u Dubaiju igramo protiv sampiona Egipta, nase pripreme su vec planirane u Turskoj za sljedeca dva mjeseca, dok vasa uprava i ne zna odakle i gdje je igrao Ramiz. Samo jos jedan primjer gdje smo mi, a gdje ste vi.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 dec 2015, 19:29

Pare, pare, pare cuda rade !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 dec 2015, 19:30

a ovo uprava objavljuje clanke ? kako je lepo biti glup
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 19:42

fedeltafrotta je napisao/la:a ovo uprava objavljuje clanke ? kako je lepo biti glup
Zasto vi uvijek vrijedjanjem pokusavate braniti svoje kolege? Samo sam odgovorio na ono sto je postavio.
Jesam li ja kriv sto vam je trenutna uprava nesposobna?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 dec 2015, 19:46

samo vi pridajete puno paznje clancima koje pisu ljudi koji nemaju ni prvi ciklus studija novinarstva i sve se uzima zdravo za gotovo, treba znati malo promisliti svojom glavom
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 20:02

MCMXLVI je napisao/la:Ovu pricu vase uprave da su promjenili misljenje zbog jednog crvenog kartona, je smjesna i samo je okaci macku o rep.
A gdje pise u postu da on ostaje? G. Vincent Tan ako ode :lol: (znam da su to samo tvoji vlazni snovi) i dalje ce se isto raditi, ostaje nam klub bez duga, akademija i trenutni sponzori. Prosli mjesec se igrala prijateljska protiv Galate, za 7 dana u Dubaiju igramo protiv sampiona Egipta, nase pripreme su vec planirane u Turskoj za sljedeca dva mjeseca, dok vasa uprava i ne zna odakle i gdje je igrao Ramiz. Samo jos jedan primjer gdje smo mi, a gdje ste vi.
A nije smijesna da je Djelmic koji moze igrati samo u nasu ligu odbio biti jedan od najplaćenijih igrača ?
Ma nema sta samo na pomisao da ide svrsim, dok sam ovo napisao tri puta svršio. Ostaje vam klub bez duga koji će se ponovo zaduziti. Koja akademija ? Jaki sponzori, prsa za letiti do Poznana i nazad.
Mi smo igrali protiv reprezentacije.
Uuu čak dva mjeseca unaprijed, bas ste organizovani. Pa ja sam godišnji 7 mjeseci unaprijed isplanirao 4 države 20 dana.
Pa vama došli brazilci sa lažnim cv.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 20:56

Da ali u vasem klubu, za nas su vase top plate smijesne i uopste ih ne treba usporedjivati.
Ali ti drug zivis u nekoj zabludi kao i vecina vas ovdje, probudi se i pogledaj pa prihvati neke cinjenice. Da se ne lazemo, ti bi istog momenta odmah svrsio odlaskom G. Vincenta Tana, isto kao i vecina vaseg foruma kad je Tuzlacima Husic "otisao", ali su isti za 24h popusili foru. Pricas o nasim sponzorima, a klub ti godinama nema glavnog sponzora. I zasto uopste pricas o necemu sto se nije desilo? Pa i mi smo igrali protiv reprezentacije prije par godina, pricaj mi nesto novo. I kakve veze ima moj i tvoj klub sto si ti vec planirao godisnji odmor prije 7 mjeseci? To je tvoja privatna stvar, uozbilji se.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 22:41

Ti znaš plate naših igrača ? Kolike su ? Koje činjenice ?
Ti stvarno mislis da neko od nas smatra vas, Tana, Husica, Slobodu nekom prijetnjom ?
Za glavnog sponzora se zna, zna koja cifra ide. To što se vi prodajete za sicu vaša stvar. Kada ste igrali, baš me zanima ?
Pa kakve veze ima što je Sarajevo isplaniralo pripreme sljedeća 2 mjeseca ? To neka nauka ?

Ja sam ozbiljan. Digli ste se i vi i Sloboda. Kontate došao investitor i eto LP. Priča te o nekim standardima o nekoj organizaciji, sistemu, akademiji, kamp. Široki kamp ima preko 10 godina, ovo vi što nešto radite sad kobajagi sa djecom mi radimo čitav nas period. Sve što vi radite sada, su drugi radili prije vas. Samo u tišini.

Bolje vam je spusti te se na zemlju.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 dec 2015, 23:29

Koji kompleksi. :D
Koji prdac u rosu. :D

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 dec 2015, 23:31

Rezem vene

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.