FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 03 dec 2015, 19:26

FaraonTM je napisao/la:Pohvalno je što su Mailson i Kramarić potpisali ugovore na dvije godine. Ako se pokažu kao pojačanja da već iduću zimu potpišu nove ugovore ili ako budu odlazili da ne idu za džaba kako nam zadnjih godina igrači odlaze nego da se uzme neka lova na njima.
daleko je čekati zimu
tu je onda samo još 1 godina ugovora
već na kraju ove sezone se može vidjeti da li su igrači za produžiti ili ne
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 03 dec 2015, 19:28

@starigrad
Niko nikog nije kontrolisao na treningu.. Bio je momak iz neke agencije koji je stajao kod stepenica pored plavog salona. Osim sto je fizicki bio prisutan apsolutno nista nije radio.. Bezveze provociras neku pricu koja nema nikakvu osnovu.. I bolje da si tu godisnju sto si bacio dao nekom djetetu sto nema za karte..
BUDI ŽELJO !!!

milanribar
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 03 dec 2015, 19:30

MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Jadna nam majka. Dovedes neke igrace a onda ti ode najbolji igrac i tako dok ne umremo.

Nikad od nas kluba. Taman se ponadas ne ide lose, kad raspad opet. Pravi ekipu za sljedecu sezonu, kad dode sljedeca sezona ode Amir ili Memija i opet udri mujo tarabe. Majko mila tuge.
Ne kenjaj vise kako ti ne dosadi. Nudjeno mu je on nece i vozdra sta sad treba mu dati 15 milja samo da ostane. Ne treba ako nece da produzi nek ide i cao, uprava mu je nudila i vozdra.
To je tvoje misljenje a moje misljenje da smo mi cirkus od kluba. Nikakvog plana, cilja, nista oni nemaju. Fol dovode nove igrace a ode ti najbolji igrac.

Sad moras dovesto desnog beka da bi mogao Memiju staviti gore, dok se on navikne igrati krilo doci ce ponuda i kad bude dobar otici ce.

Pokusavaju s ovim šklj igracima da ubodu nesto ako budi imali srece ako ne budu propast.

Ako ti se ne svida sta pisem preskoci moj post hladno, a ja imam pravo da pisem sto zelim a ne sta ti zelis procitati. Uzdravlje

Vidis da to niko ne moze provjerene igrace dovesti nego dovode ove neke iz 5 brazilske lige pa ako bude znao bar sutnut loptu ostavi ga. To im je plan jedini koji imaju.

Zato moraju staviti besplatan ulaz jer nece vise niko da ide na utakmice.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 03 dec 2015, 19:36

milanribar je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Jadna nam majka. Dovedes neke igrace a onda ti ode najbolji igrac i tako dok ne umremo.

Nikad od nas kluba. Taman se ponadas ne ide lose, kad raspad opet. Pravi ekipu za sljedecu sezonu, kad dode sljedeca sezona ode Amir ili Memija i opet udri mujo tarabe. Majko mila tuge.
Ne kenjaj vise kako ti ne dosadi. Nudjeno mu je on nece i vozdra sta sad treba mu dati 15 milja samo da ostane. Ne treba ako nece da produzi nek ide i cao, uprava mu je nudila i vozdra.
To je tvoje misljenje a moje misljenje da smo mi cirkus od kluba. Nikakvog plana, cilja, nista oni nemaju. Fol dovode nove igrace a ode ti najbolji igrac.

Sad moras dovesto desnog beka da bi mogao Memiju staviti gore, dok se on navikne igrati krilo doci ce ponuda i kad bude dobar otici ce.

Pokusavaju s ovim šklj igracima da ubodu nesto ako budi imali srece ako ne budu propast.

Ako ti se ne svida sta pisem preskoci moj post hladno, a ja imam pravo da pisem sto zelim a ne sta ti zelis procitati. Uzdravlje

Vidis da to niko ne moze provjerene igrace dovesti nego dovode ove neke iz 5 brazilske lige pa ako bude znao bar sutnut loptu ostavi ga. To im je plan jedini koji imaju.

Uvijek ima ko ce ici i ko je uvijek isao ja tebe pitam evo stavi se u poziciju da si ti taj koji je zaduzen da pregovara sa igracem da produzi ugovor sta bi ti uradio da djelmic ostane dao mu ono sto on pozeli jel. Nudili su mu ugovor i pregovaraju sa njim ne od juce i on nece i sta sad da uzmu pusku i zaprijete mu da ostane ili
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 dec 2015, 19:37

salle86 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Pohvalno je što su Mailson i Kramarić potpisali ugovore na dvije godine. Ako se pokažu kao pojačanja da već iduću zimu potpišu nove ugovore ili ako budu odlazili da ne idu za džaba kako nam zadnjih godina igrači odlaze nego da se uzme neka lova na njima.
daleko je čekati zimu
tu je onda samo još 1 godina ugovora
već na kraju ove sezone se može vidjeti da li su igrači za produžiti ili ne
Naravno samo poredim situaciju sa Đelmićem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 03 dec 2015, 19:38

Hadzijalagic je napisao/la:@starigrad
Niko nikog nije kontrolisao na treningu.. Bio je momak iz neke agencije koji je stajao kod stepenica pored plavog salona. Osim sto je fizicki bio prisutan apsolutno nista nije radio.. Bezveze provociras neku pricu koja nema nikakvu osnovu.. I bolje da si tu godisnju sto si bacio dao nekom djetetu sto nema za karte..
sve znam, jer sam krenuo na trening i vratio se, a pretpostavljam i zbog koga je taj bio tu. upuceniji sam u mnogo stvari oko kluba i tribine, nego sto pisem i uopste imam namjeru pisati. eto insajdera, pa nek opletu. opet kazem, smjesna i nebitna faca, ima daleko zahebanijih koji nanose stetu, ali se ne pominju, jer se nema neke stvari za to. preko Zelje mnogi sticu licnu korist (ne odnosi se na upravu, da ne budem pogresno shvacen) i problem je sto se radi o par struja - grupa, koje se bore za prevlast. najlakse je reci da je sav problem u violini, kojem zelim kucu sto dalje od grbavice, a da nema mogucnosti istoj prici nikako. opet kazem, on je samo mali djelic problema. ali, uvijek su se kola lomila na poljskim misevima, a pacovi lovu uzimali.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 03 dec 2015, 19:40

Da možeš dovesti bolje igrače od ovoga što smo mi ovo ljeto doveli - možeš

Da možeš zadržati boljeg igrača u ekipi ako ima boljih ponuda - ne možeš

Koliko para toliko muzike.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 03 dec 2015, 19:41

Milaneee, ima bolan plan :) kako si, nisi mi rekao? :) zastitari su postavljeni da brane ekipu od tebe i ostalih pjevaca i instrumenata, valjda je to logicno :)

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 03 dec 2015, 19:46

tm1921 je napisao/la:Milaneee, ima bolan plan :) kako si, nisi mi rekao? :) zastitari su postavljeni da brane ekipu od tebe i ostalih pjevaca i instrumenata, valjda je to logicno :)
ujutro, u makijato na kafu i violini, u facu, reci da nije dobrodosao na stadion. imas li neku stvar za to? da ne pominjem ove druge, koji nanose istu, ili vecu stetu klubu.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 03 dec 2015, 19:49

Za to sluze zastitari stari grade, nisam se tebi ni obratio, ti si ok 100% :)

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 03 dec 2015, 19:52

Pa violina je pratio trening sa sjevera gdje su prostorije SD-a.. Ako mu i tu ne možemo zabraniti onda postoji dosta veliki problem..
BUDI ŽELJO !!!

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 03 dec 2015, 19:53

Nece biti katastrofa ako (daj Boze) neproduzimo ugovor sa Đelmićem koji je prosjek igrac na nasim prostorima. Ja vjerujem upravi a trebali bi i vi jer ce biti dosta dobri da nekazem odlicnih vijesti.Samo lagano i opušteno :D :) :crazy:

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 03 dec 2015, 19:54

droba je napisao/la:Nece biti katastrofa ako (daj Boze) neproduzimo ugovor sa Đelmićem koji je prosjek igrac na nasim prostorima. Ja vjerujem upravi a trebali bi i vi jer ce biti dosta dobri da nekazem odlicnih vijesti.Samo lagano i opušteno :D :) :crazy:
jel to janje :mrgreen:

milanribar
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 03 dec 2015, 19:57

MrRiccoli je napisao/la:
milanribar je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la: Ne kenjaj vise kako ti ne dosadi. Nudjeno mu je on nece i vozdra sta sad treba mu dati 15 milja samo da ostane. Ne treba ako nece da produzi nek ide i cao, uprava mu je nudila i vozdra.

Uvijek ima ko ce ici i ko je uvijek isao ja tebe pitam evo stavi se u poziciju da si ti taj koji je zaduzen da pregovara sa igracem da produzi ugovor sta bi ti uradio da djelmic ostane dao mu ono sto on pozeli jel. Nudili su mu ugovor i pregovaraju sa njim ne od juce i on nece i sta sad da uzmu pusku i zaprijete mu da ostane ili
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jasno se zna kad koji igrac ima do kada ugovor. Kao sto se s Kokotom i Kosoricem produzilo davno isto tako se trebalo gledati da se istog trena produzi ugovor a ne fol cekat posljednje kolo i lagati kao ponudili mu 40%. Ako je imao platu 2.000 sad ce imati 2800 i to je sad kao nesto aman zaman. A ovdje kad se napise 40% odmah je svrsavanje kao da su mu dali 50,000 na ruke. Najbolji igrac ekipe je Djelmic ko god sta je rekao.

Ako nije htio potpisati ugovor ranije posaljes ga na tribine da ti je mater. Ali kod nas nisu smjeli ga poslati na tribine jer ti nema ko igrati, a da on nije igrao ispali bi iz lige kako stvari stoje.

Tako da su ovo ublehasi teski.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 03 dec 2015, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 03 dec 2015, 19:58

:D nema janjeta prije maja ali bice teletina ispod sacha!!!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 03 dec 2015, 19:59

Ribar rekao bi ti da izadjes malo na svjez zrak, al jbg ne mogu kad je vani maglustina, nidje svjezeg zraka :lol:

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 dec 2015, 20:00

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 03 dec 2015, 20:01

tm1921 je napisao/la:Za to sluze zastitari stari grade, nisam se tebi ni obratio, ti si ok 100% :)
znam ja to, ali me nervira sakrivanje iza tudjih ledja. ovaj, kojem sam reciplirao post, od 25 postova nema pola posta smisleno napisanog. prozivao milana da mu odgovori na pitanja, na koja se odgovor moze naci putem pola klika na google. on je veci trol od milana. eto, on nekoga postavio da bi zabranio pristup violini. pa zabrani mu ti mangupe, a ujedno i vecim facama od violine.

a, za ove mladje, a Bogami i starije, violina je, u vrijeme prvog amarovog mandata, bio medju njegovim glavnim "operativcima". nemam namjeru pisati sta i kako je odradjivao (nije bas za javnost), a znam, jer sam par puta prisustvovao "sastancima". sta se i kako u medjuvremenu pohebalo, ne znam. ali, da bi te neko ucjenjivao (ovdje se pisalo da violina ucjenjuje) mora imati osnovu za to. mnogo posla kod nas ima da se dodje na zelenu granu. opet kazem, ja Zelji mogu zeljeti samo dobro i dati sve od sebe da u klubu bude dsamo bolje. ali me ove nekakve insajderske i poluinsajderske price, umotavanja, zamotavanja, izvrtanja... izbiju iz cipela. sve dok se ne bude jasno govorilo o problemima, nema naprijed... violina je samo djelic toga. (ponovo se ogradjujem, ne pisem nista protiv uprave).

edit: tek sad skontah (u frci i nervozi ranije to nisam), da sam tebi i ranije reciplirao. znaci, ovaj moj post se odnosi na tebe, ne na neko trece lice.

Stennk
Kontakt:

Post Postao/la Stennk » 03 dec 2015, 21:46

E vala i vi serete iskreno oko tih kodova i ostalog sve nesto kodna imena, nesto ovamo, nesto nije za javnost.. Ma smijesni ste eto sad mi aldinajte boi me briga najmanje se oko Zelje prica, i kad neko post napise o Zelji dobije jedan odgovor i nista nije zanimljiv. Al je bitno svrsavat na insajdere neke i molit njih za neki pp. Nabijem i tog violinu de iznesite imenom i prezimenom ko je, eto sad cu ja rec da sam insajder ima u klubu neki klavir kupi plate od igraca. Smijesni ste ba, sacu i ja supljirat diplomatski i bicu insajder jer sam preformuliso post lika iznad koji mozda nesto i zna al krije. Fino se izjasnite ba

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 03 dec 2015, 21:50

Paša, liku je nadimak Violina, i mislim da ga i stara tako zove. 95% ljudi i ne zna kako se on pravo zove, tako da bezveze ovdije liječiš frustracije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, mavi i 57 gostiju.