tm1921 je napisao/la:Za to sluze zastitari stari grade, nisam se tebi ni obratio, ti si ok 100%

znam ja to, ali me nervira sakrivanje iza tudjih ledja. ovaj, kojem sam reciplirao post, od 25 postova nema pola posta smisleno napisanog. prozivao milana da mu odgovori na pitanja, na koja se odgovor moze naci putem pola klika na google. on je veci trol od milana. eto, on nekoga postavio da bi zabranio pristup violini. pa zabrani mu ti mangupe, a ujedno i vecim facama od violine.
a, za ove mladje, a Bogami i starije, violina je, u vrijeme prvog amarovog mandata, bio medju njegovim glavnim "operativcima". nemam namjeru pisati sta i kako je odradjivao (nije bas za javnost), a znam, jer sam par puta prisustvovao "sastancima". sta se i kako u medjuvremenu pohebalo, ne znam. ali, da bi te neko ucjenjivao (ovdje se pisalo da violina ucjenjuje) mora imati osnovu za to. mnogo posla kod nas ima da se dodje na zelenu granu. opet kazem, ja Zelji mogu zeljeti samo dobro i dati sve od sebe da u klubu bude dsamo bolje. ali me ove nekakve insajderske i poluinsajderske price, umotavanja, zamotavanja, izvrtanja... izbiju iz cipela. sve dok se ne bude jasno govorilo o problemima, nema naprijed... violina je samo djelic toga. (ponovo se ogradjujem, ne pisem nista protiv uprave).
edit: tek sad skontah (u frci i nervozi ranije to nisam), da sam tebi i ranije reciplirao. znaci, ovaj moj post se odnosi na tebe, ne na neko trece lice.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija