FK Željezničar (opšte diskusije)

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Ajzea » 03 dec 2015, 13:06

Amira FK Sarajevo moze dovesti isto kao što su Zerića doveli, a nije da nisu pokušali..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 dec 2015, 13:07

Ajzea je napisao/la:Amira FK Sarajevo moze dovesti isto kao što su Zerića doveli, a nije da nisu pokušali..
Ne može dovesti, volio bih i ja al ****. Za njeg svaka čast, to nema šta da se priča. Nadam se da ćete ga lijepo unovčiti. I da će izrasti u reprezentativni kalibar.

Spominjane su neke klauzule od 300.000 eura pa ako ima neko da zna. Ipak ja mislim da to nije istina jer bi neko već platio to i uzeo dijete koje je već sad top igrač.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 dec 2015, 13:11

duska

Hajmo ovako.. Ako neki igrač ne prođe vašu probu jel to znači da nema veze sa zivotom? Jel to znači da vi ne mozete pogriješiti u procijeni?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 dec 2015, 13:11

Ajzea je napisao/la:Amira FK Sarajevo moze dovesti isto kao što su Zerića doveli, a nije da nisu pokušali..
I sta je tu lose? Momak odan Zelji, ako ce kad gdje ici, ici ce vani sto je logicno.
Pa vi ne bi mogli od nas ni Purica uzeti :D

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 03 dec 2015, 13:13

MCMXLVI je napisao/la:Ja se kladim da ce Cezar na kraju sezone dati vise golova od ribara, jel moze?
@brile? :mrgreen:
Ne moze :lol: :lol: :lol:

Cekaj par treninga da vidimo kakav je, pa cemo da sklapamo opklade :mrgreen:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 dec 2015, 13:16

Ja nisam rekao Ajzea da Thiago nema veze sa životom, naprotiv. Ne neko nego je Dženan očigledno pogriješio u procjeni, Thiago je jako zahvalan igrač i statistikom ispred svih u Željezničaru . Nemoj mi trpati riječi koje nisam rekao. Ja sam rekao da ga je Sarajevo moglo dovesti nije htjelo. Ne znam šta vas je uvrijedilo iz tog.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 13:22

@Ajzea, ako je on vama dobar za vase uslove, ne znaci odmah da je i nama. Trenutna tabela to sve lijepo govori.
Kod nas bi jedino Amir i Djelmic bili u pocetnoj, ovaj drugi samo jer nemamo pravo desno krilo, a ostali bi bili dobre izmjene.
Ovo za Thiaga i Mailsona je sve tacno, mislio sam da ste i vi to znali.

@Brile, hebena opklada aaaa? :bale:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 dec 2015, 13:25

Ne trpam ti riječi koje nisi rekao već ti postavljam konkretno pitanje na koje sam dobio konkretan odgovor. Pročitaj još jednom moj post i biće ti jasno da se radi o pitanju a ne o, kako si ti to nazvao, trpanju riječi. Hvala na odgovoru, to je ono što me je zanimalo..

@MCM
Nije momak Messi da cijela ekipa igra kada on igra, on i u svom ovom sivilu odskače. Ne govori tabela o njegovim fudbalskim kvalitetima, već o kolektivnoj igri, on svoje zadatke ispunjava i više no dobro za razliku od njegovih kolega.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 dec 2015, 13:33

Vjerovatno da je neko bio normalan da procjeni ostao bi Thiago, nama je gore popunjeno, zbog tog i nije ostao. Imamo Bekića, Velkoskog, Duljevića, Benku, pa i drugog Bekića i Hebibovića, Veladžića i još par juniora. Ja mislim da je i to imalo ulogu i još Kouadio za kojeg je procijenjeno da je bolji, sad jel nije li, ja mislim da nije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 dec 2015, 14:02

pa realno gledajuci u prvih 11 kod vas bi odma mogli uskociti amir, memija, djelmic a mozda i tiago i kosoric

a nama bi valjao radovac ili benko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 dec 2015, 14:15

fedeltafrotta je napisao/la:pa realno gledajuci u prvih 11 kod vas bi odma mogli uskociti amir, memija, djelmic a mozda i tiago i kosoric

Amir samo, Memiju ste vi izvikali, igra lošije od Mladenovića ali hajde, nek vam bude. (nemojte napadati imam pravo na mišljenje). Thiago ne bi nikako mogao s obzirom da su Krste i Benko dali golova ko vaš cijeli tim. A pored Kovačevića, Barbarića i Stepanova, Kosorić bi bio dobra zamjena ili da se potuče za prvih 11. Meni se još sviđa Sadiković ali vi ga nešto ne volite, ja kad sam god gledao utakmicu bude bolji i od Amira i od Blagojevića. I Hodžudra je fino odigrao ovih par ništa gori od Kosorića. To je otprilike i taj kvalitet kod vas. Ovi ostali su baš ispodprosječni. Dobro Đelmić je fin kad hoće, a mi smo tu tanki desno.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 dec 2015, 14:18

dobro si rekao, fin je kad hoće, većina ih je kod nas takva... a znam da je memija zadnjih pola godine los, zadnje dobre tekme su mu protiv ferenca... mada mozda bi bio bolji i na krilu.. ko zna... a za kosorica hmmm barbaric mi nije nesto previse siguran, trom je, stepanov ne igra, a kovacevic je jos mlad, po meni je kosoric bare bare ako ne i bolji od barbarica, kazem po fromi trenutno jer je konstatntan... a hodzurda je isto ok :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 03 dec 2015, 14:25

jurisicduska je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:pa realno gledajuci u prvih 11 kod vas bi odma mogli uskociti amir, memija, djelmic a mozda i tiago i kosoric

Amir samo, Memiju ste vi izvikali, igra lošije od Mladenovića ali hajde, nek vam bude. (nemojte napadati imam pravo na mišljenje). Thiago ne bi nikako mogao s obzirom da su Krste i Benko dali golova ko vaš cijeli tim. A pored Kovačevića, Barbarića i Stepanova, Kosorić bi bio dobra zamjena ili da se potuče za prvih 11. Meni se još sviđa Sadiković ali vi ga nešto ne volite, ja kad sam god gledao utakmicu bude bolji i od Amira i od Blagojevića. I Hodžudra je fino odigrao ovih par ništa gori od Kosorića. To je otprilike i taj kvalitet kod vas. Ovi ostali su baš ispodprosječni. Dobro Đelmić je fin kad hoće, a mi smo tu tanki desno.
Dobro zapažanje za Dadu :thumbup: Kod nas su ga pojedinci još odavno uzeli na zub i uvijek je na meti kritika.Vjerovatno zbog one šuplje da ga stari gura...Šta ćemo, takvi smo mi.

A moje mišljenje je da je Kosorić bolji od svakog vašeg štopera osim Stepanova.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 03 dec 2015, 16:24

Evander je napisao/la:
I sta je tu lose? Momak odan Zelji, ako ce kad gdje ici, ici ce vani sto je logicno.
Pa vi ne bi mogli od nas ni Purica uzeti :D
Evo kad si kod Purica...Iz nulte ruke.
Zamoli mene neko da ja pitam nekog interesuje li ga priča oko Purica. Kažem ja dabogda, nema se para,nikom se ništa ne nudi osim plate...Kaže meni taj neko,nije problem,za neku pristojnu platu se može dogovoriti.
Šaljem ja nekom poruku i taj neko mi odgovara da ga taj igrac ne interesuje,nije za Želje.
Nakon tri dana predstava :Dario Puric nova akvizicija FKS...
Vidim se s tim nekim nakon par dana,pitam ga šta bi,on mi pokazuje puna šaka brade. 80 000 km kesa za dvije godine,plus 3500 km plata. Svi se namirili,osim kluba.
Znači, relativno je to...
Znate da je prije 2.5 godine MUTD prodao Pogbu za 5 000 000 eura ...
Nije tu poenta u veličini kluba ili objektivnoj kvaliteti igrača. Isključivo je poenta u nečijoj subjektivnoj procjeni ili interesu.
Za Tiaga si možda upravu, ali za ovog novog Brazilca nisi.
Rajko ga je doveo direktno u Želju.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 dec 2015, 16:28

Puric je u toj svoj prici figurativan samo.
Igrac do kojeg je vama stalo, mi ga ne mozemo dovesti. Igrac do kojeg je nama stalo, vi jos teze.
Nismo mi jos toliko finansijski mocni da mozemo nekom vasem igracu, koji bi eventualno nama bio zanimljiv, ponuditi 200 000 eura po sezoni pa da se on pokoleba i predje.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 dec 2015, 16:41

jurisicduska je napisao/la:Cerekanje ti neće pomoći da te neko shvati ozbiljnije.

Thiago je bio na probi u Sarajevu, to je činjenica, dakle da smo ga htjeli dovesti doveli bi ga.

Menadžer Mailsonu je doveden u Bosnu uopšte posredstvom Sarajeva, na račun Sarajeva je dobio avionsku kartu, hotel i troškove, nudio je Mailsona Sarajevu, dakle i njeg smo mogli dovesti. Nismo htjeli.

Blagojević nema mjesta u prvih 34 Sarajeva.

A Amira ne možemo dovesti ni mi ni bilo ko iz naše lige. A ni iz susjednih izgleda.

Unormali se i ne izmišljaj, opklada stoji, eto ti si mangup, kladi se.
Pa kažem ti sto posto ste ih mogli uzeti al' eto yebiga nije vam se dalo, karma is bitch :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 dec 2015, 16:45

Ko kaze da zalimo sto ih nismo uzeli?
Nijedan pomenuti niti sad nije sigurno nasa zelja niti ko zali za njima.

Samo dva vasa igraca, Memija i Amir, mogu nam biti zanimljivi, a njih realno ne mozemo dovesti.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 dec 2015, 17:07

Svaka cast ako je vama Thiago postao glavni igrac, i Mailson predstavljen kao pojacanje koje smo mi odbili, to moze samo da govori o velecini izmedju nasih klubova. Evander, slazem za Amira, ali Memiju je zaista smjesno vezati u bilo kojem kontekstu sa FKS.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 dec 2015, 17:07

@Evander

Siguran sam da govoriš istinu :salut:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 dec 2015, 17:09

Vraca vam se Zujo u klub,,,,

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.