pa dobro, ne treba jos imati toliku euforiju ali vala kad ne bi pobijedili laktase to je brate sramota u najmanju rukuAlipasino je napisao/la:Joj sto me nervirate sa slavljem.Protiv Borca sam ovo isto piso.Sabur ljudi.Dobro Osim kaze nije samo izac na teren obuc plave dresove i pobjeda je tu.Pa njima je isto tako ova tekm vazna.Dali su Slaviji proslo kolo 4 gola.Mi moramo dati minimala 2 gola pa onda razmisljat o slavlju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
zamolio bih sve navijace da sutra pokusamo bar jednom skandirati ime MILAN CULUM,momak ima strasnih problema,dijete mu je operisano,ima problema sa bubrezima a on je izjavio,"imam zelju da mi dijete ozdravi uz Zeljinu titulu",hvala svima
mislim da privatne probleme milana culuma nije fer postavljati javno na forumu...osim-osim je napisao/la:zamolio bih sve navijace da sutra pokusamo bar jednom skandirati ime MILAN CULUM,momak ima strasnih problema,dijete mu je operisano,ima problema sa bubrezima a on je izjavio,"imam zelju da mi dijete ozdravi uz Zeljinu titulu",hvala svima

a to za skandiranje, svakako treba!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
osim-osim je napisao/la:zamolio bih sve navijace da sutra pokusamo bar jednom skandirati ime MILAN CULUM,momak ima strasnih problema,dijete mu je operisano,ima problema sa bubrezima a on je izjavio,"imam zelju da mi dijete ozdravi uz Zeljinu titulu",hvala svima

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
MILAN CULUM JEDAN JE OD NAStanzla je napisao/la:osim-osim je napisao/la:zamolio bih sve navijace da sutra pokusamo bar jednom skandirati ime MILAN CULUM,momak ima strasnih problema,dijete mu je operisano,ima problema sa bubrezima a on je izjavio,"imam zelju da mi dijete ozdravi uz Zeljinu titulu",hvala svima
bilo bi lijepo neku parolu napraviti za njega, da vidi da su manijaci uz njega, vidi se da covjek gine za sveti dres, i plus jos ima i privatnih problema i papci sa sjevera se nadju da seru svasta :/
Za zivot cijeli!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Akobogda će ga Milanče sutra zavuć Laktašima, a i ti privatni problemi će se riješiti. Stvarno mi je drag igrač.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Sretno vam sutra,da dobijete Laktaše,i da proslavite titulu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Nakon sutrasnje pobjede aBd proslava na terenu uz neki program a nakon toga pred vjecnu vatru eto i tamo da proslavimo koliko se mogne!Igraci bi trebali krenuti pred Vjecnu u autobusu! Tako je kako je. Bila je mogucnost da se nikako ne ide pred vjecnu ali smo striktno to zahtjevali pa makar i da samo dodjemo. Javni skupovi i obustave saobracaja se moraju najaviti ranije i po 7 dana pa je to sve predstavljalo problem jer zakon je takav. Da smo ostavili za srijedu poslije utakmice u Trebinju i to je nemoguce jer se igraci i navijaci vracaju tek poslije 1-2 iza ponoci. Neki drugi dan mimo utakmica to nebi bilo to jednostavno.
Znaci danas su predstavnici navijaca bili na sastanku sa upravom kluba i nasli zajednicki jezik ovako kako je gore napisano. Nemojte granati dalje oko ovoga vec sutra poderite glasnice, IGRAMO ZA TITULU!
preuzeto sa themaniacs.org ZNACI DA RIJESIMO TU TEMU..BIT CE ISPRED VJECNE..ALI TO JE SADA MANJE BITNO BITNO JE DA MI POBIJEDIMO LAKTASE......AKOBOGDA....

Znaci danas su predstavnici navijaca bili na sastanku sa upravom kluba i nasli zajednicki jezik ovako kako je gore napisano. Nemojte granati dalje oko ovoga vec sutra poderite glasnice, IGRAMO ZA TITULU!
preuzeto sa themaniacs.org ZNACI DA RIJESIMO TU TEMU..BIT CE ISPRED VJECNE..ALI TO JE SADA MANJE BITNO BITNO JE DA MI POBIJEDIMO LAKTASE......AKOBOGDA....

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
pozivam sve navijace vjerne manijake da u znak podrske stavimo ovu sliku s natpisom "Milane izdrzi" na svoje profile na fejsbuku ili bilo na kojoj drugoj drustvenoj stranici
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
ja stravno neznam sta si se ti(seyo) uhvatio kerle i vrijedjanjem nekih donacija presaberi se malo decko ili ustvari ti samo jedan obicni balavac koji lupeta nista vise od gluposti ne razumijes se u fudbal nikako i iznosis price ovdje cula kazala da bi nesta iznio u javnost moras da budes siguran 10000% i da napises odakle je izvor
jer ti imas takvo misljenje za sve igrace koji su otisli ili koji imaju namjeru da odu pa bolan svi bi otsili i svi ce otici cim im se pruzi prilika i to je jasno ko dan ovdje nisi kod nas uslovi idealni( ne moze igrac rijesiti buducnost u nasem klubu sve je ovo prezivljavanje) liga je slaba i to je jasno ko dan samim tim slabo je placena nema sponzora
jesi li tako govori kada je dzeko otisao( naravno da jesi ) a sad dizes ga u visine ( neka fala bogu tako i treba treba da svi budemo ponosni na sve igrace koji su bili tu i otsili negdje da naprave karijeru) ne treba nikoga da blatimo ni da vjesamo svi sami zanju sta je najbolje ( a po gotovo ne da vrijedjamo) budimo sportisti i pravi navijaci i pozelimo svima srecu i dobrodoslicu
jer ti imas takvo misljenje za sve igrace koji su otisli ili koji imaju namjeru da odu pa bolan svi bi otsili i svi ce otici cim im se pruzi prilika i to je jasno ko dan ovdje nisi kod nas uslovi idealni( ne moze igrac rijesiti buducnost u nasem klubu sve je ovo prezivljavanje) liga je slaba i to je jasno ko dan samim tim slabo je placena nema sponzora
jesi li tako govori kada je dzeko otisao( naravno da jesi ) a sad dizes ga u visine ( neka fala bogu tako i treba treba da svi budemo ponosni na sve igrace koji su bili tu i otsili negdje da naprave karijeru) ne treba nikoga da blatimo ni da vjesamo svi sami zanju sta je najbolje ( a po gotovo ne da vrijedjamo) budimo sportisti i pravi navijaci i pozelimo svima srecu i dobrodoslicu
Zadnja izmjena: kpik, dana/u 22 maj 2010, 20:14, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
mislim da je neupitna podrska culumu,ali morate li sad preseravati bas s nekim izmisljotinama te daj ovo te ono,mislim da bi vise od svega znacio da ga prozovemo na utakmici koji put,a u korteu poslije tekme ispred vjecne
i kerla je proda zelju,nek ide sad ponovo gdje zeli nama ne treba !!! seyo imamo isto misljenje

to bi bilo jako fino ..... eo ja prvi cu to uradit ..... i svakako mu treba dati veliku podrsku ...sasatm87 je napisao/la:pozivam sve navijace vjerne manijake da u znak podrske stavimo ovu sliku s natpisom "Milane izdrzi" na svoje profile na fejsbuku ili bilo na kojoj drugoj drustvenoj stranici
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nekad bjese...ponovio se rezultat aBd isti...
nekad bjese...ponovio se rezultat aBd isti...
definitivno treba covjeku napaviti "trans" i dati punu podrsku sutra, pogotovo njemutanzla je napisao/la:osim-osim je napisao/la:zamolio bih sve navijace da sutra pokusamo bar jednom skandirati ime MILAN CULUM,momak ima strasnih problema,dijete mu je operisano,ima problema sa bubrezima a on je izjavio,"imam zelju da mi dijete ozdravi uz Zeljinu titulu",hvala svima
i da mali Vuk akoBogda ozdravi želim mu od srca
sutra po titulu akoBogda hrabro i čvrsto

Semper Fidelis
Mali nije otišao, već je izdao svoj klub i saigrače kad je bio najpotrebniji. Šta misliš, prijatelju ,za koliku platu ja radim svaki dan osam sati, kičma mi se iskrivila.Garantujem ti da taj isti Kerla ima veću platu nego ja sa ohoho radnog staža.Uostalom nije mu 30 godina pa da mu se žuri. Pa još sa Hotićem. Fuj!!!kpik je napisao/la:ja stravno neznam sta si se ti(seyo) uhvatio kerle i vrijedjanjem nekih donacija presaberi se malo decko ili ustvari ti samo jedan obicni balavac koji lupeta nista vise od gluposti ne razumijes se u fudbal nikako i iznosis price ovdje cula kazala da bi nesta iznio u javnost moras da budes siguran 10000% i da napises odakle je izvor
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
ne kazem nista mozda si u pravu al nervira me podcjenjivanje ( i ja radim stalno i sad sam na poslu radim cijelu subotu da bi bio nedjelju slobodan al ko te pita suti i trpi) ne opravdavam ja odlazak niti zelim da njega branim sam momak odlucuje ( po mom misljenju sigorno bi prosli borac da je bio al jbg sad) ne volim samo kad podcjenjujemo nekoga ko je bio sa nama ( mozda ce opet biti) u ostalom nije se ni naigrao ove sezone mozda se negdje naigra a sto se tice hotica njega nebih zelio da komentarisem zadrzacu za sebe...
Zadnja izmjena: kpik, dana/u 22 maj 2010, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
A šta je tačno problem u Hotiću?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
vidim ja ti mene drzis za balavca...samo uzivaj i drzi me ako to volis...kpik je napisao/la:ja stravno neznam sta si se ti(seyo) uhvatio kerle i vrijedjanjem nekih donacija presaberi se malo decko ili ustvari ti samo jedan obicni balavac koji lupeta nista vise od gluposti ne razumijes se u fudbal nikako i iznosis price ovdje cula kazala da bi nesta iznio u javnost moras da budes siguran 10000% i da napises odakle je izvor
da je rekla kazala nebi iznosio a to vecina ovdje zna...posto su tebi ocito strana i desavanja u klubu, jer u protivnom nebi gluposti pisao i iznosio ih kao argumente...poredit dzekin odlazak sa kerlinim, samo cu se grohotat o tvom poznavanju desavanja u klubu i oko njega...
Al lijepo je vidjeti da je nekima uspjeh igraca ispred kluba...i da im ne smeta to sto igraci misle da smo orlic jug vratnik itd pa da se mogu tako ponasati kao kerla...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ja nemam problema sa njim samo ne zelim da ga komentarisem zelim mu sve najjnajj ( ne poznajem ga da bi mogao da kazem ni ovo ni ono )Željovac je napisao/la:A šta je tačno problem u Hotiću?