Mislis Munir i Sandro?messilla je napisao/la:Fenomenalna partija omladinaca

Gumbau
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mislis Munir i Sandro?messilla je napisao/la:Fenomenalna partija omladinaca
Derdiyok je napisao/la:Jel moze neko postaviti sazetak kasnije?! Ja i zaboravio na tekmu
ja bi odabro gijon ,bio bi prva postava ,topmessilla je napisao/la:Samper bi mogao na posudbu u januaru. Sociedad, Gijon, Anderlecht, Basel ili Porto.
Isto, taman da se uigrava sa Halilovićem.barca_87 je napisao/la:ja bi odabro gijon ,bio bi prva postava ,top
Suki kao pravi CuleSuarez: "I had to go through a lot to join Barça. I wouldn't leave, not even when they offer me 3-4 times more. This is where I want to be."
"I'm not mad about Ballon d'Or. We know Messi is the number one, and there's no doubt Neymar is the number two in the world now."
Turan and Vidal to miss first Barcelona game of 2016
Spanish Professional Football League (LFP) will not be open to register them on New Year’s Day
Lillard je napisao/la:Zna Steph sta valja
MVPThanks so much to the great Stephen Curry for sending me a signed jersey to congratulate me for reaching 30 million followers on Instagram. As soon as you get 10M I'll send you mine!
Znamo svi kako ovo završava. Posudit će ga još jednu sezonu, i onda još jednu nakon toga. Pa će ga prodat za 4 miliona.messilla je napisao/la:Porto želi otkupiti Tella, ali ne žele platiti dogovorenih 8M. Evo vam šipak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.