Mah sta je 25 miliona , nakupilo se trolova ovdje nekvalitetnih da je to dramatuzlak1987 je napisao/la:Sta je ovo od kako se Azmir vratio nekakvih 20 novih nickova od kojih niko nije navijac Slobode trolovi sve
Vasquez kosta 25 mil eura

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mah sta je 25 miliona , nakupilo se trolova ovdje nekvalitetnih da je to dramatuzlak1987 je napisao/la:Sta je ovo od kako se Azmir vratio nekakvih 20 novih nickova od kojih niko nije navijac Slobode trolovi sve
Vasquez kosta 25 mil eura
Pa sve lozionicari i trolovi sa drugih pdf, treba to sve ignorisati. Nije vrijedno paznje. Kospe u dzep i u subotu na Tusanj.TRUST je napisao/la:Haj kad se izmislja pojacanje pa makar neku normalnu laz, a ovdje nas trolat glupostima i mislit da smo budale pa cemo se zaletiti za lazi i sto je najgore sve novi forumasi odjednom nam donose informacije i vijesti o velikim pojacanjima.
Ja stvarno ne znam sto ti ovim ljudima ista kazes majke mi mojesolinas je napisao/la:Treba imati granicu barem nekakvu.
Neznam ni sam bogami.TaRgEt_ je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto ti ovim ljudima ista kazes majke mi mojesolinas je napisao/la:Treba imati granicu barem nekakvu.
Eto mene ono nekada bude sramota iskreno da ti kazemsolinas je napisao/la:Neznam ni sam bogami.TaRgEt_ je napisao/la:Ja stvarno ne znam sto ti ovim ljudima ista kazes majke mi mojesolinas je napisao/la:Treba imati granicu barem nekakvu.
Lutvo bi sigurno volio da dodje,a voliJo ne bi...razligu sa glupostima...Blackmore2 je napisao/la:LUTVOOO KAKAV SI TI NAVIJAČ KO DA TI NEBI VOLIJO DA NAM DOĐE VASKEZ
Pojednih ljudi ovdje ...solinas je napisao/la:Cega sramota target
Drug ne znam da li misliš na mene, ja sam na ovom forumu od davnih dana, banovan mi je prvi račun, sa ovim sadašnjim sam već godinu i šest mjeseci, što se tiče mojih postova nikada ne valjam gluposti a sasvim rijtko komentarišem osim ako mi neko baš ne izvuče živac kao ovaj gore, uglavnom samo čitam forum i bacim po koji komentar i to uglavnom na BHT premier liga prognoze kolaTaRgEt_ je napisao/la:Pojednih ljudi ovdje ...solinas je napisao/la:Cega sramota target
Ma pusti ba, jos malo pa da saljemo na posudbu u Slogu gotov citav sadasnji prvi tim. Ljudi biraju kao da smo nakastili da uzmemo ligu prvaka.TaRgEt_ je napisao/la:Pojednih ljudi ovdje ...solinas je napisao/la:Cega sramota target
LUTVO je napisao/la:Drug ne znam da li misliš na mene, ja sam na ovom forumu od davnih dana, banovan mi je prvi račun, sa ovim sadašnjim sam već godinu i šest mjeseci, što se tiče mojih postova nikada ne valjam gluposti a sasvim rijtko komentarišem osim ako mi neko baš ne izvuče živac kao ovaj gore, uglavnom samo čitam forum i bacim po koji komentar i to uglavnom na BHT premier liga prognoze kolaTaRgEt_ je napisao/la:Pojednih ljudi ovdje ...solinas je napisao/la:Cega sramota target
hahaha pa eto te isto SIJEVERBlackmore2 je napisao/la:LUTVOOO KAKAV SI TI NAVIJAČ KO DA TI NEBI VOLIJO DA NAM DOĐE VASKEZ
Znači, predvidio sam. Još da bude šta konkretno od njih, kud ćeš bolje . . .katarakta je napisao/la:Konačno- Bingo ulazi u UO FK Sloboda![]()