Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PitarBordo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la PitarBordo » 03 dec 2015, 09:55

ljutinar je napisao/la:Ta vam je karikatura bila najveće pojačanje svima (Sarajevu, Slobodi, Zrinjskom...) da nije njega bilo Široki bi imao + x/y bodova više od sviju ;) :bih:
Sad da li bi bili prvi ili šta već... Tu je Slaven bio protiv Travnika i Viteza pa se zijani 4 boda... Ali onaj je bio kao pojava karikatura živa... Uostalom nismo ga mi (Sarajevo, Sloboda, Zrinjski) doveli... Ostat će zauvjek nejasno zašto su otjerali Slavena, ostali i bez evrope i onda vratili ga nakon tek nekoliko mjeseci... Nigdje veze.
Samo Saraj'vo.

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 03 dec 2015, 09:56

ljutinar je napisao/la: Ta vam je karikatura bila najveće pojačanje svima (Sarajevu, Slobodi, Zrinjskom...) da nije njega bilo Široki bi imao + x/y bodova više od sviju ;) :bih:
Slažem se. Isto kao sto je nas Lucky Luke bio najveće pojačanje svih vas ove sezone. Da je Jesic bio tu od početka, uvjeren sam da bi Sarajevo imalo + x/y bodova više od sviju. Ali to je vec rubrika SBB-KBB...

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 03 dec 2015, 10:25

Nebi niko imo neku prednost ovo je realno stanje,svi su kiksali i kiksat ce i dalje tako da ta prica ne pije vode !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 dec 2015, 10:27

PitarBordo je napisao/la:
ljutinar je napisao/la:Ta vam je karikatura bila najveće pojačanje svima (Sarajevu, Slobodi, Zrinjskom...) da nije njega bilo Široki bi imao + x/y bodova više od sviju ;) :bih:
Sad da li bi bili prvi ili šta već... Tu je Slaven bio protiv Travnika i Viteza pa se zijani 4 boda... Ali onaj je bio kao pojava karikatura živa... Uostalom nismo ga mi (Sarajevo, Sloboda, Zrinjski) doveli... Ostat će zauvjek nejasno zašto su otjerali Slavena, ostali i bez evrope i onda vratili ga nakon tek nekoliko mjeseci... Nigdje veze.
Procitaj sta sam napisao...
NK Široki Brijeg

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 dec 2015, 10:43

Skakicu, ceka te stan u Titovoj :shh:

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 03 dec 2015, 12:40

U proljetnom dijelu neće biti ovoliko kikseva to je sigurno. Iz dva razloga, jedan je taj sto ce znati ko je ispao a ko ostao u ligi pa ce ti klubovi igrat čisto što moraju, a drugi je razlog što ce biti sve manje utakmica do kraja pa kandidati za tituli neće imati pravo na kiks u gostima, a kamoli kući. Ništa sada nam slijedi zadnje kolo prve polusezone i onda borba u drugoj polusezoni, najzanimljivija sezona što se tiče borbe za vrh, a bez Želje. Liga kakva je takva je ja uživam u njoj, gledam sve utakmice Zrinjskog i kada sam u mogućnosti pogledam na TV-u koga prenose to kolo. Meni Zrinjski-Drina veća utakmica nego El Clasico i bolje nek ima po tisuću ljudi na svakom stadionu koji navijaju i vole svoj klub nego 10000 koji su tu samo radi derbija,sefija,facebooka i ostalih gluposti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 03 dec 2015, 13:13

da li radnik moze stici do jednog rekorda u ovoj sezoni? naime, bijeljinski klub je trenutno 9 utakmica u gostima bez poraza u prvenstvu (8 ove sezone i 1 iz prosle). rekord drzi trenutno, vjerovali ili ne, olimpik, sa 13 utakmica bez poraza (4 utakmice 2012/13 i 9 utakmica 2013/14). takodjer radnik je trenutno najblizi u drugom rekordu. trenutno se nalaze u nizu od 3 pobjeda u gostima u prvenstvu, nedostaje im jos dvije utakmice da se poravnaju sa rekordom (borac, zeljeznicar i sarajevo) koji su svi skupili 5 pobjeda zaredom u gostima u prvenstvu.

sto se tice domacih takmicenja, radnik vec pobjedom u mostaru protiv veleza, moze da se poravna po nizu pobjeda u gostima. trenutno imaju 4 pobjede u gostima. rekord opet drze gore navedena kluba (borac, zeljeznicar i sarajevo). sto se tice niza neporazenosti u svim domacima takmicenjima u gostima, radniku nedostaje trenutno 6 utakmica (imaju 10), da sustignu zeljeznicar, koji je u sezoni 2011/12 cak 16 puta bio neporazen u gostima zaredom. da li i to stici, vidjecemo...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 03 dec 2015, 14:18

zrinjevac365 je napisao/la:U proljetnom dijelu neće biti ovoliko kikseva to je sigurno. Iz dva razloga, jedan je taj sto ce znati ko je ispao a ko ostao u ligi pa ce ti klubovi igrat čisto što moraju, a drugi je razlog što ce biti sve manje utakmica do kraja pa kandidati za tituli neće imati pravo na kiks u gostima, a kamoli kući. Ništa sada nam slijedi zadnje kolo prve polusezone i onda borba u drugoj polusezoni, najzanimljivija sezona što se tiče borbe za vrh, a bez Želje. Liga kakva je takva je ja uživam u njoj, gledam sve utakmice Zrinjskog i kada sam u mogućnosti pogledam na TV-u koga prenose to kolo. Meni Zrinjski-Drina veća utakmica nego El Clasico i bolje nek ima po tisuću ljudi na svakom stadionu koji navijaju i vole svoj klub nego 10000 koji su tu samo radi derbija,sefija,facebooka i ostalih gluposti.

Opet +1
Evo drugi put danas da ti citiram post jer se slažem skoro da svim sto si napisao. Kažem skoro... Ne slažem se u vezi povremenih, odnosno, Facebook i Instagram navijača.
Nerealno je očekivati 5000 vatrenih navijača na svakoj utakmici. Svaki klub treba sto vise fb i Twitter navijača. To je besplatan marketing za ciljano tržište. Zamisli da si roditelj koji hoće da povede malu kćerku i/li sina na utakmicu svog kluba. Sta bi te vise privuklo da tako iskoristiš popodne svog vikenda? Izvještaj na tv-u o "huliganima", petardama I tučama ili Facebook post tvog komšije kako se lijepo proveo na stadionu da svojom porodicom i slika njegove djece sa opremom tvog kluba?

Mislim da je to demografska grupa koja treba da bude fokus svakog kluba kao potencijalnih kupaca. Svačija marka je ista na kraju krajeva, a onih par hiljada (ili stotina) vatrenih navijača će svakako napraviti dobru atmosferu. Daj family tribinu i odstrani SVE psovace nek ljudi uživaju.

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 03 dec 2015, 14:24

zrinjevac365 je napisao/la:Meni Zrinjski-Drina veća utakmica nego El Clasico i bolje nek ima po tisuću ljudi na svakom stadionu koji navijaju i vole svoj klub nego 10000 koji su tu samo radi derbija,sefija,facebooka i ostalih gluposti.

Kapa do poda.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la merak » 03 dec 2015, 14:40

zrinjevac365 je napisao/la:Meni Zrinjski-Drina veća utakmica nego El Clasico i bolje nek ima po tisuću ljudi na svakom stadionu koji navijaju i vole svoj klub nego 10000 koji su tu samo radi derbija,sefija,facebooka i ostalih gluposti.

Tako je.
Meni je nasa liga najzanimljivija pogotov u zadnje vrijeme kada i goati uzimaju bodove.
Ne samo meni vec i sve vecem broju ljudi koji su je slabo ili skoro nikako pratili.
samo Sloboda

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 03 dec 2015, 15:01

Da li je moguce da iz NS BiH još nisu zvanično objavili kako će se igrati Premijer Liga BiH u sezoni 2016/2017 ili sam ja propustio to? :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 dec 2015, 15:09

sarajevo46 je napisao/la:Da li je moguce da iz NS BiH još nisu zvanično objavili kako će se igrati Premijer Liga BiH u sezoni 2016/2017 ili sam ja propustio to? :D
Moguće je... Još uvijek nisu usvojili model takmičenja...
Samo Saraj'vo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 dec 2015, 15:11

Vlasnik kompanije Bingo ulazi u UO Fk Sloboda.
Jojjj perverzije :zviz:
Svakim danom u svakom pogledu. :cool:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 dec 2015, 15:47

Bingo ulazi u Slobodu ojj bozeeee :)...ne mogu da vjerujem kakve promjene je dozivjela nasa Sloboda .. hvala Zeljeznicaru sto je ucestvovao u Slobodinom ispadanju iz lige jedino sto cu to reci :)..... imati Azmira i Senada u klubu pa ne znam vise sta da ocekujem ... treba to prepustiti njima... vjerujem da je ovo zbog stadiona da ce se poceti graditi neki stadion gdje ce se Bingo iskoristiti... uglavnom Sarajevo i Sloboda su zaista sad finansijski nesto sto ova liga treba..nadam se da ce i ostali istim putem krenuti.. Siroki manje vise odavno jeste posluju i rade pozitivno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 dec 2015, 15:48

Sloboda > Sarajevo

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 dec 2015, 15:54

S obzirom na to da Sloboda ima velikog Husrefa onda mogu reći da nisi preeeviše pogriješio.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 dec 2015, 16:10

Samo sa jakim ljudima i investitorima ova nasa liga moze napredovati, a vjerujem da bi nekad u buducnosti mogla dogurati do nivo srednje evropski liga.
FK Sarajevo. Vlasnik milijarder Tan, sponzor TA, nemaju dugova, dobre plate, grad kamp i vjerujem u narednih 5 godina da ce napast grupnu fazu barem Evropa lige i sto da ne izboriti. Pocinju evo sve glasnije pricati o stadionu i infrastrukturi tako da ce vjerovatno i to rijesiti.
FK Sloboda presjednik uprave Azmir Husic covjek koji ima svoje milionske poslove u SAD, evo nije jos zvanicno u klub ulazi Senad Bingo, grad Tuzla daje garanciju za reprogram. Azmir spominje pregovore za sponzore neke internacionalne kompanije pa vidjet cemo sta ce biti. O stadionu se prica i za Slobodu i Azmira mozemo reci da vjerovatno ce se ganjati uspjeh u evropi
NK Široki godinama uzor i primjer kako se radi, sto se tice i finansija i infrastrukutre, vjerovatno ce oni pratit ulaganja Slobode i Sarajeva i jos ce vise napredovati. Svake godine ulazu u stadion uvijek imaju jaku ekipu i oni su uvijek kandidati za vrh.
HSK Zrinjski- Kako ovi gore klubovi budu jacali i oni ce sigurno raditi i napredovati. Vjerovatno imaju neki plan o rekonstrukciji stadiona, pa valjda se nade para u buducnosti.
FK Zeljeznicar- Najtrofejni klub u BiH, uvijek kandidat za vrh, i oni su gotov se rijesili dugova i za ocekivati je uskoro a i nadam se radi snage lige jakog investitora u Zelji. Vjerujem da ima raznih planova o rekonstrukciji Grbavice, pa nadam se da ce doci do toga.
Vjerujem da ce ovih 5 klubova u buducnosti da se uvijek bore za sami vrh tabele i da ce kako koji klub bude napredovao i ovi drugi vise raditi i ulagati, tako da vjerujem u narednih 5 do 7 godina da cemo imati neki od ovih nabrojanih klubova i grupnoj fazi nekog takmicenja.
Celik da napokon usvoji novi statut, i da se rijesi gamadi koji im unistaje klub i njih ocekujem sigurno u borbi za vrh.
Iskreno se nadam Velez i Borac da ce rijesiti svoje finansijske probleme i prikljuciti se borbi za vrh.
Uz Radnik, Mladost, Vitez, Olimpik i ostale klubove mogla bi ova liga u narednom periodu doziviti preporod.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 dec 2015, 16:36

A da mi uzmemo Zelji Djelmica :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 dec 2015, 16:37

Đelmić ide u Ferencvaros, davno rečeno. :mrgreen:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 dec 2015, 16:50

Ma Djelmic iskreno i nije neki igrac,i gdje je god igrao nije se zadrzao vise od godinu,nezahvalan igrac definitivno...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.