Volio bih da bude lijepo vrijeme u subotu i pun Tušanj da pogurama prvake do pobjede nove.
Uinat svim mogućim i nemogućim dušmanima

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Srce mi ko svemirFA7 je napisao/la:Broj 14![]()
[youtube][/youtube]
To smo Već ustanovili, kao i podatak za NATAŠU VALJIĆidma75 je napisao/la:Ognjen Valjić sudi protiv Slavije
Tuzlanska zvone zvonaMortus je napisao/la:To smo Već ustanovili, kao i podatak za NATAŠU VALJIĆidma75 je napisao/la:Ognjen Valjić sudi protiv Slavije
ZEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAFA7 je napisao/la:Broj 14![]()
[youtube][/youtube]
solinas je napisao/la:Jedan jaran mi potvrdi ovo za Jajala.kao na radaru osim njega Jos je nekoliko igraca Palerma koje bi babuka volio u redovima Slobode.Ali ja prosto nemogu vjerovat
Cuj bogati....
Kako god braco,bice uzbudljiv prelazni rok,
Odakle ti ovo.Blackmore2 je napisao/la:solinas je napisao/la:Jedan jaran mi potvrdi ovo za Jajala.kao na radaru osim njega Jos je nekoliko igraca Palerma koje bi babuka volio u redovima Slobode.Ali ja prosto nemogu vjerovat
Cuj bogati....
Kako nezvanično saznajemo FK Sloboda je zainteresovana za dvadetšestogodišnjeg Aregnetinca Franco Vázqueza koji nasutpa za Palermo.
Vazquez igra na poziciji ofazivnog veznog, a vec par mjeseci se nalazi na listi želja predsjednika Husića i šefa stručnog štaba Husrefa Musemića.
Dogovor sa nogometašem je postignut ostalo je samo da svoje potpise stave na Ugovor, predjsednici klubova Azmir Husic i Mauro Zamparini.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo ozbiljnosti ne bi škodilo, kakav Vasqez, za čovjeka su zainteresovani najveći talijanski klubovi, mislim jeste ovo navijački forum, OK je iznositi neke želje ali ipak treba imati realnosti, radi ovakvih postova moramo sad trpiti ismijavanja na drugim temama i slične gluposti, treba malo loptu spustiti da nam se ne obije o glavu, vidjeli ste prije par dana kako se situacija može brzo promijeniti, čas bos čas hadžija i obratnoBlackmore2 je napisao/la:solinas je napisao/la:Jedan jaran mi potvrdi ovo za Jajala.kao na radaru osim njega Jos je nekoliko igraca Palerma koje bi babuka volio u redovima Slobode.Ali ja prosto nemogu vjerovat
Cuj bogati....
Kako nezvanično saznajemo FK Sloboda je zainteresovana za dvadetšestogodišnjeg Aregnetinca Franco Vázqueza koji nasutpa za Palermo.
Vazquez igra na poziciji ofazivnog veznog, a vec par mjeseci se nalazi na listi želja predsjednika Husića i šefa stručnog štaba Husrefa Musemića.
Dogovor sa nogometašem je postignut ostalo je samo da svoje potpise stave na Ugovor, predjsednici klubova Azmir Husic i Mauro Zamparini.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.