I ja sam to upratio, kad god smo poceli mastati o necemu vecem ( tipa pojacanja, stadion, pripreme...) ti dolazis sa stavom da je to nemoguce, ne znam zasto, pa nismo mi Sarajevo od prije 5 godina... evidentno je da napredujemo u svim pogledima...PitarBordo je napisao/la:De nam se popišaj i osuši šta god pođemo da maštamo ovdje i šupljiramo...Evander je napisao/la:Joj lozite se na neki video klip star pet godina. To sto neko sa vremena na vrijem objavi vijest da ce se stadion graditi, ne znaci da fakat i hoce.
I ako ce ga praviti sa atletakom stazom, neka ga onda i ne prave.
Pustite se suplje i stadiona, eto Sirokog za par dana...
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
ovi iz Širokog na svojoj stranici pišu da je u 13 h utakmica a na Moja tv pise u 16 hesprit24 je napisao/la:U 16,00, 06.12.2015 godine , ja bih na bekove stavio dzemu i kalasia e sad je do jese koga na lijevog a koga na desnogbordobijeli je napisao/la:ima li ko kakve informacije koga Jesic planira umjesto Bekicau koliko je sati utamica
![]()
Evander i amy su tu da ubiju euforiju i nadu uvijek.
Samo nazalost, sto se tice stadiona slazem sa sa njima..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma pusti se masti na volju,lijepo je brate pogledati pa makar i ideja bila samo,nije nikakva euforija,i nije niko rekao da ce to biti odmah,al vremenom hoce sigurno
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
A sexy rukeBesic je napisao/la:
na kvadrat

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
U 13h je utakmica, barem tako stoji i na službenoj od NK Širokog i na Fk Sarajevobordobijeli je napisao/la:ovi iz Širokog na svojoj stranici pišu da je u 13 h utakmica a na Moja tv pise u 16 hesprit24 je napisao/la:U 16,00, 06.12.2015 godine , ja bih na bekove stavio dzemu i kalasia e sad je do jese koga na lijevog a koga na desnogbordobijeli je napisao/la:ima li ko kakve informacije koga Jesic planira umjesto Bekicau koliko je sati utamica
![]()
Nije mi jasno kako ovaj savez nije kaznio i onog naseg klauna Avdica zbog neadekvatnog oblacenja, strasan propust 

M.Delac 2
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel prvenstveno mislis na drecave bojeFKS1946 je napisao/la:Nije mi jasno kako ovaj savez nije kaznio i onog naseg klauna Avdica zbog neadekvatnog oblacenja, strasan propust

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bas zbog toga, jednostavno mi covjek vadi zivce svojom pojavom, a nista mi nije uradioDerdiyok je napisao/la:Jel prvenstveno mislis na drecave bojeFKS1946 je napisao/la:Nije mi jasno kako ovaj savez nije kaznio i onog naseg klauna Avdica zbog neadekvatnog oblacenja, strasan propust
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

M.Delac 2
Ma ja opet nesto mislim kad onaj Kouadio dodje s posudbe da će eksplodirati s ovakvom ekipom tako da zamjena za krstu i ne treba...
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
http://sportsport.ba/bh_fudbal/mup-ks-s ... ama/177600
Cirkus se nastavlja.
Ljudi i dalje uredno fakturišu, a kanton ne da obećanu lovu muriji. A murija hoće što brže da se rastali.
Cirkus se nastavlja.
Ljudi i dalje uredno fakturišu, a kanton ne da obećanu lovu muriji. A murija hoće što brže da se rastali.
SRETAN BROJ - 1725
- DrustveniParazit
- Kontakt:
1312 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto u mene dajdža ispade kopile jer cijeli život provede u muriji... Ne kontam ja tu furku, je l' to tebi lično policija nešto uradila pa generalizuješ ili pratiš trend da bi pratio trend?DrustveniParazit je napisao/la:1312
Što se tiče pritisaka od strane MUP-a KS, ovaj put to nije do njih nego do Kantona koji se ne drži dogovora i treba ići u tom smjeru da bi se problem riješio.
Samo Saraj'vo.
A.C.A.BDrustveniParazit je napisao/la:1312
Jeko sudija u Kamenistanu ? Jal odlučeno
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Skakic.Besic je napisao/la:Jeko sudija u Kamenistanu ? Jal odlučeno
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
SkakićBesic je napisao/la:Jeko sudija u Kamenistanu ? Jal odlučeno
-
- Kontakt:
Ja imam tremu ne znam za vas.Očekujem presing od prve minute i bespoštednu borbu. Idite na pobjedu tako ćete lako do boda. Znači nikakva taktiziranja, napadnite svim raspoloživim sredstvima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
razbit ćemo ih zapamtijurisicduska je napisao/la:Ja imam tremu ne znam za vas.Očekujem presing od prve minute i bespoštednu borbu. Idite na pobjedu tako ćete lako do boda. Znači nikakva taktiziranja, napadnite svim raspoloživim sredstvima.

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Ne znam zasto,ali ja nikada nisam bio ovako opusten pred utakmicu sa ubicama.