A nisu kartoni nego je valjda imao 4 Non-EU igraca u rosteruDonnie Darko je napisao/la: btw. Benitez je već sa Valencijom bio suspendovan zbog iste stvari 2001., samo što je tada stavio u ekipu 4 suspendovana igrača

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
A nisu kartoni nego je valjda imao 4 Non-EU igraca u rosteruDonnie Darko je napisao/la: btw. Benitez je već sa Valencijom bio suspendovan zbog iste stvari 2001., samo što je tada stavio u ekipu 4 suspendovana igrača
Ne interesuje me, ova moja verzija je zanimljivijaKajzer10 je napisao/la:A nisu kartoni nego je valjda imao 4 Non-EU igraca u rosteruDonnie Darko je napisao/la: btw. Benitez je već sa Valencijom bio suspendovan zbog iste stvari 2001., samo što je tada stavio u ekipu 4 suspendovana igrača
fini manager gdje ih ne mozes u sastav stavitDonnie Darko je napisao/la:I meni bi se ovo na menadžeru stalno dešavalo da je omogućeno.
Tako da...
Valjda ima neko drugi koji brine o tome a ne benitez.Furymaker je napisao/la:Ovo je jos jedan dokaz da je Benitez zalutao u Madrid, moj Pero sta uradi Realu, stidi se .
po meni, ovdje je glavni krivac administracija Reala, a ne toliko BenitezFurymaker je napisao/la:Ovo je jos jedan dokaz da je Benitez zalutao u Madrid, moj Pero sta uradi Realu, stidi se .
Administrativna greska, jest ispao glup ali za ovakve stvari ima ljudi koji bi trebali imati sve info o suspenzijama, pogotovo kad je suspenzija od prosle sezone nece Beniez listati u papirima da vidi ima li ko karton... amaterska greska ali on je najmanji krivacclub21 je napisao/la:Valjda ima neko drugi koji brine o tome a ne benitez.Furymaker je napisao/la:Ovo je jos jedan dokaz da je Benitez zalutao u Madrid, moj Pero sta uradi Realu, stidi se .
Nije on imao pojma budimo realni. Otkud je on znao da se prenose zuti kartoni i da ih je skupio tri. A ta je utakmica (protiv Barce, kada je dobio treci) igrana nekad u martu, a lik je za to vrijeme promijenio klub. Cisto administraciona greska (nije ni Rafina), a s ovim izgovorima tipa "nismo znali, nije nam niko prenio" se samo vise ofiraju i pokazuju jos veci amaterizam.Zip je napisao/la:a jos je gluplji igrac sto nije rekao
Valjda zeli da se osveti zbog ne igranja
messilla je napisao/la:Nije on imao pojma budimo realni. Otkud je on znao da se prenose zuti kartoni i da ih je skupio tri. A ta je utakmica (protiv Barce, kada je dobio treci) igrana nekad u martu, a lik je za to vrijeme promijenio klub. Cisto administraciona greska (nije ni Rafina), a s ovim izgovorima tipa "nismo znali, nije nam niko prenio" se samo vise ofiraju i pokazuju jos veci amaterizam.Zip je napisao/la:a jos je gluplji igrac sto nije rekao
Valjda zeli da se osveti zbog ne igranja
Jbt nadjebali su nivo amaterizma koji se zna javiti u nasoj ligi, a to je poprilicno yebeno tesko uraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.