Neka Koketa

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bhahahahahahhahhhhhhhhhhhhhh Potpisujemmmmsandokan_TM87 je napisao/la:koke je veliki zeljovac i dobar zabavljac zato sta ima veze ako on bude uvelicao osvajanje titule svojom pjesmom
bitno je da sutra odigraju kako znaju a onda mogu dovesti i onog lika sto pjeva "kuća poso" boli me briga
pa to je tamancala je napisao/la:ako pobijedimo laktase (a pobijedicemo) bice organizovano slavlje na stadionu, zato utakmica pocinje prilicno rano (17:30)
Lako je tebi pričati, kad nisi bio ne Kerlinom mjestu i ne znamo da bi drugačije postupio. A naslov za Partizan i Diarru sam ti pomenuo, jer su daleko bogatiji od nas, pa opet i njihovi rješavaju egzistenciju. I to nikome nije smiješno.Seyo_TM je napisao/la:i pored svega toga, ne moze meda...pardon moze meda al ne moze teglu da otvori...Željovac je napisao/la:Sposobnosti su: brzina, snalažljivost, agresivnost, šut, dribling, prodornost, eksplozivnost...
puca mi neka stvar za partizan i diaru...i da je svoj tim zavlacio i ostavio na cjedilu naravno da je smjesno...
Molim sve navijace koji su u mogucnosti da doniraju jednu konzervu argete, da nam unesrecenik kerla nebude gladan...a ako ima neki gospar medju nama da cak i mlijeka odnese, dobro je za kosti...
BRAVO UPRAVU SI.......OVA UTAKMICA ĆE BITI NAJTEŽA!!!Alipasino je napisao/la:Joj sto me nervirate sa slavljem.Protiv Borca sam ovo isto piso.Sabur ljudi.Dobro Osim kaze nije samo izac na teren obuc plave dresove i pobjeda je tu.Pa njima je isto tako ova tekm vazna.Dali su Slaviji proslo kolo 4 gola.Mi moramo dati minimala 2 gola pa onda razmisljat o slavlju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.