FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
SVI SMO MI VECERAS BAYERN
Mislim da ce svakom ljubitelju Njemackog fudbala veceras Bayern biti u srcu. Veceras je nesto vise od samo jednog finala i jedne utakmice. Bayern veceras moze pokazati ono sto se sprema godinama, a to je vracanje Njemackog fudbala iz mrtvih. Bili su nas svi otpisali, klubovima nam se smijali, eh nadam se da ce Bayern veceras ostalima pokazati na sto su Nijemci spremni. Molim sve navijace Bundeslige i klubova iz te lige, da veceras rivalstva ostave s strane, i bodre Bayern svim srcem. Nadam se da cemo veceras skupa slaviti. Jer vas uspjeh je isto tako i nas uspjeh, bar kada su u pitanju Evropska takmicenja.
Mislim da ce svakom ljubitelju Njemackog fudbala veceras Bayern biti u srcu. Veceras je nesto vise od samo jednog finala i jedne utakmice. Bayern veceras moze pokazati ono sto se sprema godinama, a to je vracanje Njemackog fudbala iz mrtvih. Bili su nas svi otpisali, klubovima nam se smijali, eh nadam se da ce Bayern veceras ostalima pokazati na sto su Nijemci spremni. Molim sve navijace Bundeslige i klubova iz te lige, da veceras rivalstva ostave s strane, i bodre Bayern svim srcem. Nadam se da cemo veceras skupa slaviti. Jer vas uspjeh je isto tako i nas uspjeh, bar kada su u pitanju Evropska takmicenja.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 22 maj 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja bi rekao da skoro cijela Evropa, odnosno svi postovaoci lijepog napadackog fudbala veceras navijaju za Bayern, zato neka pobijedi ekipa koja igra ljepse, neka stari majstor nadmudri svog nekadsnjeg irgata, neka navijaci Bayerna vec raspale rostilje i nek raspale polako po pivu, jer ovo je njihov dan, a ako bogda i veceras ce biti njihova noc.
Alles gute Bayern!
Alles gute Bayern!
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ti si napadacki dobio 3 komada , a jedna tuzna vijest za navijace barce i bayerna ,OVREBRO vise nece suditi evropske tekmeRomariooo je napisao/la:Ja bi rekao da skoro cijela Evropa, odnosno svi postovaoci lijepog napadackog fudbala veceras navijaju za Bayern, zato neka pobijedi ekipa koja igra ljepse, neka stari majstor nadmudri svog nekadsnjeg irgata, neka navijaci Bayerna vec raspale rostilje i nek raspale polako po pivu, jer ovo je njihov dan, a ako bogda i veceras ce biti njihova noc.
Alles gute Bayern!
utakmica ce biti jako uzbudljiva veceras, valjda necu potrositi toliko zivaca kao 2001, ali sada je sve lakse, jer tad je bila prva titula prvaka evrope koja je osvojena a da sam je mogao vidjeti direktno jer su druge bile daleko i to prije mog rodjenja, zato je veceras nervoza manja,a sezona je toliko dobra da je vise nista ne moze pokvarit....vjerujem da bayern moze do pobjede jer je kvalitetnija ekipa u to sam siguran...ekipa intera jeste jaka, ali bilo je i jacih protivnika ove sezone...ako idemo po logici da smo izbacili vec jacu ekipu od intera a to je manchester onda bi veceras pobjednik trebao biti bayern....u fudbalu logika cesto igra ulogu al s druge strane nerijetke su i nelogicne stvari, mnogi faktori odlucuju, a veceras i odlucuje i psiha, ta najveca ljudska zagonetka...nadam se da ce van gaal dobro pripremiti ekipu psihicki, to je bitno.....i mourinho je odlican psiholog.......igraci u koje sam siguran da nece imati problema sa psihom i koji ce coolerski odigrat su van bommel, robben, olic, schweinsteiger....badstuber moguce isto pa kada ga gledate on prosto ko da je 20 godina u profesionalnom fudbalu, toliko rutine, smirenosti je u njegovoj igri....malo brine demichelis taj me covjek zna neprijatno iznenadit, van buyten mi je drazi al zna biti i on spor moraju veceras iskilavit se al brzini povecat kako god....jer interovi napadaci su brzi...ak bayern prvi zabije tad gotovo brige i nemam.....i ima jedan psiho efekat sto vise bayernovi igraca u glavi sto jace misle da ce bayern pobijediti onda ce se to i desit...zato nemojte zakazat
.....ako BOG da veceras do pobjede.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Isto možda razmišljaju u interu da su izbacili momčadi bolje od bayerna(barca,chelsea)pa smatraju da neće imati problema s bavarcima,to ne igra nikakvu ulogu ta logika,no sve će se doznati vcrs,ja mislim posle 23 sata,jer očekujem tvrdu utakmicu..
Ja nimalo nesumnjam u nasu pobjedu

ima jedna jos stvar bayern se vracao nekoliko puta iz ponora....na old trafordu gubit 0-3 pa doci do zeljenih 2-3 to je za mnoge nemoguca misija...do ove sezone je za sviju bila nemoguca misija dok bayern to nije pokazao....kada je bio na rubu u prvom krugu satjeran u cosak bayern je pobijedio juvea sa 4-1 na njegovom stadionu....protiv ekipa gdje favorit bio poput lyona nije se mucio, a znamo kako je inter odigrao protiv cska 2 puta po 1-0....pa ne moze se uvijek tako igrat, moze ta taktika proc mozda i veceras al jako teskoooDabar je napisao/la:Isto možda razmišljaju u interu da su izbacili momčadi bolje od bayerna(barca,chelsea)pa smatraju da neće imati problema s bavarcima,to ne igra nikakvu ulogu ta logika,no sve će se doznati vcrs,ja mislim posle 23 sata,jer očekujem tvrdu utakmicu..
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern samo naprijed evo jos 6 sati malo vise do takmice sad ce to dok mallo jedes i to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
upravo tako. bas cijela njemacka je veceras uz bayern. ko bi rek'o da cemo starog schalkeovca assauera vidjeti u ovakvom izdanju.amerosm je napisao/la:SVI SMO VI VECERAS BAYERN

evo jos nekih...uns uwe, klitschko....http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... inale.html
cak je i veliki zidane veceras na bayernovoj strani, naravno zbog kumpela Bilala.

Vom Jäger zum Gejagten
Sretno!!!!Volio bi naravno da vi postanete prvaci!?
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Romariooo je napisao/la:Momci, kakve su to price,cuj necete gledati tekmu,previse zahebano, hrabrije to malo ljudi,optimisticnije,sta ste se ufrkali kad cete ionako pobijediti.
Nadam se da ćemo ako Bog da dobiti, no ne znam za to gledanje . Zaista je to velika stvar, živci su čudo a i ovako sam povrijeđen sa svih strana, u krevetu ležim, tako da ne znam...

- bistrikboy
- Kontakt:
Koliko je ovih piva otislo niz grlo prije nego sto je napravljena slika,salim se naravno,danas je veliki sportski dan u Njemackoj,nakon 57 godina hokejasi na ledu igraju jedno polufinale na svj.prvenstvu protinik Rusija,uskoro pocinje i showdown za titulu u najjacoj rukometnoj ligi svijeta Toyota Bundesliga-i,između HSV-Kiel-a,a slag na torti je svakako finale u Madridu.geronimo je napisao/la:upravo tako. bas cijela njemacka je veceras uz bayern. ko bi rek'o da cemo starog schalkeovca assauera vidjeti u ovakvom izdanju.amerosm je napisao/la:SVI SMO VI VECERAS BAYERN![]()
![]()
Njemacka fudbalska i hokejaska reprezentacija su zaželjelje mnogo srece Bayernu,show Big Brother ce ukucanima omoguciti gledanje finala (samo muskim ucesnicima),euforija je ogromna u Madridu se nalazi cca. 50000 Bayernovih navijaca od kojih samo 30.-tak hiljada ima ulaznicu.
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 22 maj 2010, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
Post koji cu veceras nekad oko 23:00 h citirati.
Bayern - Inter 2:0
- Mueller 29'
- Olic 74'
P.S. Sva prava nisu pridrzana. Ostali forumasi takodjer mogu citirati.
Bayern - Inter 2:0
- Mueller 29'
- Olic 74'
P.S. Sva prava nisu pridrzana. Ostali forumasi takodjer mogu citirati.

#divovi
Ako te ja ne citiram prije
Ali zato sto si pogrijesio jer ce biti 3:0

Ali zato sto si pogrijesio jer ce biti 3:0
Bayern 2 - 1 Intter moze ovako ja zadovoljan 

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jao ovih likova vazda pisu ovo, a kad ubacis u translator ispadne ovo: Paza INTER Amalthe special one je napisao/la:BAYERN-INTER 1-4![]()
PAZA INTER AMALA
![]()

Izgleda da ovo nisu nikako talijanske rijeci, odakle su ovo iscupali???

ja kazem bit ce produzeci
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.