da, i to mnogo se vrti, ne zali nista za Zelju. ali, nazalost, sada sam razgovarao sa njim i nije zainteresovan za tu funkciju. ima previse privatnih i poslovnih obaveza, predsjednik je udruzenja poslodavaca u konjicu, firma se konstatno siri i jednostavno nema vremena da se ozbiljno posveti clanstvu u skupstini, a ne zeli da u istoj bude reda radi. njegov doprinos klubu ostaje isti kao i do sada.Ipee je napisao/la:surtec je već tu, vrti se
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ma ne dođe na isto, džaba da nas 2000 predloži nekoga, on opet mora proći komisiju koja je sastavljena od ljudi koju su već tu. I ako oni ne misle da on treba biti u skupštini, on tu neće biti.DooVe je napisao/la:Pa da, ali ako nas više predloži jednog čovjeka velike su šanse da će on i biti izabran u skupštinu tako da nam dođe na istoceze je napisao/la:I meni se sviđa profil tog čovjeka kojeg @starigrad opisa, mislim da je to onako na prvu profil onoga ko bi trebao biti u upravi svakog kluba. Da voli taj klub, da to pokazuje na neki način i da je finansijski neovisan.
E sad da i mi možemo glasati, kako sam ja to očekivao, to bi bila prava stvar jer bi mi kao članovi imali daleko veći utjecaj i odgovornost, ovako ga (ili nekoga drugog) možemo samo predložiti i to je to, tu naše djelovanje završava.
Tako npr. desi se da neko ko je već tu ili ko je dobar sa članovima komisije ima manje prijedloga ali veći utjecaj u klubu i među članovima komisije od nekoga sa strane sa više prijedloga. Ili neki sličan scenarij.
Sa druge strane, kad bi nekoga izglasali članovi kluba, on ulazi u skupštinu i to je kraj priče.
Ja lično vjerujem da ljudi koji su sada u Želji vole Želju i rada za Željino dobro, ali ovakav sistem ulaska u skupštinu mi nije baš najbolje rješenje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Čisto sumnjam da mogu zanemariti prijedlog većeg broja članova + ako je prijedlog regularan i u dobrobit kluba. Svakako su napisali na zvaničnoj "0U konačnici izbor delegata će osigurati zastupljenost svih kategorija članstva, te odražavati stvarnu volju svih članova Kluba, što je i osnovni cilj izbora nove Skupštine"ceze je napisao/la:Ma ne dođe na isto, džaba da nas 2000 predloži nekoga, on opet mora proći komisiju koja je sastavljena od ljudi koju su već tu. I ako oni ne misle da on treba biti u skupštini, on tu neće biti.DooVe je napisao/la:Pa da, ali ako nas više predloži jednog čovjeka velike su šanse da će on i biti izabran u skupštinu tako da nam dođe na istoceze je napisao/la:I meni se sviđa profil tog čovjeka kojeg @starigrad opisa, mislim da je to onako na prvu profil onoga ko bi trebao biti u upravi svakog kluba. Da voli taj klub, da to pokazuje na neki način i da je finansijski neovisan.
E sad da i mi možemo glasati, kako sam ja to očekivao, to bi bila prava stvar jer bi mi kao članovi imali daleko veći utjecaj i odgovornost, ovako ga (ili nekoga drugog) možemo samo predložiti i to je to, tu naše djelovanje završava.
Tako npr. desi se da neko ko je već tu ili ko je dobar sa članovima komisije ima manje prijedloga ali veći utjecaj u klubu i među članovima komisije od nekoga sa strane sa više prijedloga. Ili neki sličan scenarij.
Sa druge strane, kad bi nekoga izglasali članovi kluba, on ulazi u skupštinu i to je kraj priče.
Ja lično vjerujem da ljudi koji su sada u Želji vole Želju i rada za Željino dobro, ali ovakav sistem ulaska u skupštinu mi nije baš najbolje rješenje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
I ja čisto sumnjam, ali je ovakvim načinom i sistemom ulaska ostavljena mogućnost da se tako nešto uradi što sa nekim drugim načinom i sistemom, konkretno glasanjem članova kluba, nije moguće. To je već jedna značajna razlika.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Usput @Ipee hajd banuj ove levate s zvanične stranice,svaku objavu syebu nekim levatskim izjavama o kladionici kad već ne učiš Sociologiju

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Eh to je sad druga stvar i dalo bi se o tome raspravljati ali pošto je način predlaganja/prijavljivanja takav kakav je ne preostaje nam ništa drugo nego da predložimo nekoga za koga mislimo da će pomoći radu kluba i da se nadamo da će upasti u Skupštinu. Makar možemo reći da smo se potrudili 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma normalno je da će komisija izabrati prije nekog sa manje "nominacija" ko je već nešto konkretno uradio za klub, nego nekog anonimusa sa više "nominacija". Sa druge strane između dva anonimusa, siguno će gledati njihovu "pozadinu", koliko mogu pomoći klubu, ali i broj nominacija za njih.
A to već nije volja članova i ono što članstvo predstavlja, već njihova liča volja. To i jest poenta onoga što ja pišem.ublehas je napisao/la:Ma normalno je da će komisija izabrati prije nekog sa manje "nominacija" ko je već nešto konkretno uradio za klub, nego nekog anonimusa sa više "nominacija". Sa druge strane između dva anonimusa, siguno će gledati njihovu "pozadinu", koliko mogu pomoći klubu, ali i broj nominacija za njih.
Zanemaruješ ono što ti, ja ili neko drugi kao članovi kluba mislimo zbog nekog svog ličnog stava, interesa ili emocija.
-
- Kontakt:
Poz svima,zna li neko Jesu li redovne plate igracima?Nije provokacija. Hvala
-
- Kontakt:
e cuj bogicevic, nemam nista protiv njega, ali je njegov zenit bio prije 3-4 godine...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Pa ne mogu da vjerujem covjek bio u odijeluDooVe je napisao/la:Službeni predstavnik FK „Željezničar“ Elvis Karić- novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (kršenje kodeksa oblačenja);
E *ebem ti savez

Pa sta je trebao obuci Šorc jel?? Ja likova u ovom savezu ccc
Moze biti u odijelu ili trenerci, ali uz obiljezje kluba. Tako je npr. u nekim utakmicama Odovic bio u odijelu, ali je imao zakacen grb za dzep na sakou.cruz40 je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem covjek bio u odijeluDooVe je napisao/la:Službeni predstavnik FK „Željezničar“ Elvis Karić- novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (kršenje kodeksa oblačenja);
E *ebem ti savez![]()
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
A pravila glupih boze sacuvaj, ne moze covjek odijelo obuci! Najbolje je onda onu kapitensku traku sa obiljezjem kluba da stavi na ruku ko u Portugalu sto nose.H-beg je napisao/la:Moze biti u odijelu ili trenerci, ali uz obiljezje kluba. Tako je npr. u nekim utakmicama Odovic bio u odijelu, ali je imao zakacen grb za dzep na sakou.cruz40 je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem covjek bio u odijeluDooVe je napisao/la:Službeni predstavnik FK „Željezničar“ Elvis Karić- novčana kazna u iznosu 1.000,00 KM (kršenje kodeksa oblačenja);
E *ebem ti savez![]()
Pa ne mogu da vjerujem. Napraviti plavo odijelo i veliki grb preko ledja. **** im majku, klasični reketasi.
Još će nas kažnjavati što na terenu nema grb
Još će nas kažnjavati što na terenu nema grb
- jaludovolimte
- Kontakt:
Uprava napolje! Ne mogu da obezbijede stručnom štabu odijelo i kravatu s našim grbom 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Pa ako ste primjetili svaki trener na odijelu ima manji grb na djepu. Bas radi ovog, i nek udaraju po djepu kad imamo debile u klubu. Iz njegovog djepa ide i cao, sta se vi brinete 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
fakat, ali fakat ovaj savez radi sve da uništi ovaj naš klupski nogomet, da ga zgade svima
uhljupi jedni
uhljupi jedni
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
- Kontakt:
Svaki igrac ima redovne plate, i svakom se uplacuje penziono i zdravstveno.plavapruga je napisao/la:Poz svima,zna li neko Jesu li redovne plate igracima?Nije provokacija. Hvala
fanaticZeljin je napisao/la:Svaki igrac ima redovne plate, i svakom se uplacuje penziono i zdravstveno.plavapruga je napisao/la:Poz svima,zna li neko Jesu li redovne plate igracima?Nije provokacija. Hvala
uprava napolje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985