Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Studiranje
Opa 26 bodova iz matematike, nije lose
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mrzim učit predmete gdje su sve nabrajanja!
Ko Man United sam na ovim parcijalama bokte 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kakvi to kursevi na medicini postoje?schweinsteiger je napisao/la:Kad vidim da se ljudi sa filozofskog,ekonomskog i onih tamo kurseva sa pmfa i medicine zale na fakultet
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod nas su sad uveli da ne mozes uopste izac na bruku predmeta dok ne polozis sve tri matematike. Mislim cak 3. Bukvalno na jedan predmet ne mozes ni izac dok ne rjesis dva predmeta koja su u istom semestru. Sto granici sa zdravim razumom.tuzlak1987 je napisao/la:Ma dobro kec se moze.. Dvica je dosta teza, a ona nije preduslov. Tako da je opet dobroahmad_tz je napisao/la:E nisam ja onda dobro kolegicu razumio, ona rece za oop i mat3 da je tako.tuzlak1987 je napisao/la:
Ko nece da pusti? Onaj iz mat 3 nece da upise dok ne upises keca..
Ne mozes izac na mm3 dok ne rjesis mm1 (sto je ok), ne mozes izac na fluide dok ne rjesis mm3 i dinamiku (sva tri predmeta isti semestar), ne mozes izac na hidrauliku dok ne rjesis fluide.

Cuj kursevi na pmfuUnitedWA je napisao/la:Kakvi to kursevi na medicini postoje?schweinsteiger je napisao/la:Kad vidim da se ljudi sa filozofskog,ekonomskog i onih tamo kurseva sa pmfa i medicine zale na fakultet

Nego na faksu mi je ludilo ne dodjem po 7 dana, samo na hemiju i nekad da vidim Vugdalica jel se slucajno okupo, jos nije...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- paolomontero
- Kontakt:
kursevi na medicini

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Olosuschweinsteiger je napisao/la:Kad vidim da se ljudi sa filozofskog,ekonomskog i onih tamo kurseva sa pmfa i medicine zale na fakultet
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Po postovima na temi FKS rekao bih da brat RN87 zavrsava medicinu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- paolomontero
- Kontakt:
Ma nije to bitno, da li zavrsava ili ne, ali porediti medicinu sa ekonomijom i filozofijom
ne ide nikako 

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
To samo budala mozepaolomontero je napisao/la:Ma nije to bitno, da li zavrsava ili ne, ali porediti medicinu sa ekonomijom i filozofijomne ide nikako
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ufff pametnjakovića. 
Ne možeš porediti ni ekonomiju sa filozofijom, ni pojedine smjerove unutar ekonomije, a kamoli sa nečim drugim. Ne znam zašto stalno imate potrebu da poredite nešto s nečim, studirate za sebe, to što studirate i što ste izabrali. Šta hoćete? Orden zato što učite nešto što ne kontate? Pa ispiši se brate, idi sjedi kod kuće, ima neko ko konta sve. Il' završi, makar taj kurs, pa onda nešto pričaj.

Ne možeš porediti ni ekonomiju sa filozofijom, ni pojedine smjerove unutar ekonomije, a kamoli sa nečim drugim. Ne znam zašto stalno imate potrebu da poredite nešto s nečim, studirate za sebe, to što studirate i što ste izabrali. Šta hoćete? Orden zato što učite nešto što ne kontate? Pa ispiši se brate, idi sjedi kod kuće, ima neko ko konta sve. Il' završi, makar taj kurs, pa onda nešto pričaj.

Nije više bit u poređenju, već u činjenici da je forumaš scwheinsteiger napisao da na medicini postoje kursevi, pa mi nije jasno kako jedan pretpostavljam akademski građanin može izjaviti takvu glupost i da je tako neinformisan? Još čekam odgovor na svoje pitanje, baš me zanima na šta misli.pride_of_merseyside je napisao/la:Ufff pametnjakovića.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Reci him.pride_of_merseyside je napisao/la:Ufff pametnjakovića.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
sve osim anatomije im je kurs, a i anatomija im je teška jer je u Tz svaka generacija polaže integrisano na kraju pa im bude preteško naučit odjednom sobotin atlas.UnitedWA je napisao/la:Kakvi to kursevi na medicini postoje?schweinsteiger je napisao/la:Kad vidim da se ljudi sa filozofskog,ekonomskog i onih tamo kurseva sa pmfa i medicine zale na fakultet
mene drugarica novopečena brucoškinja medicinae ubjedjuje da je njoj "Fizika 1" i "Opšta hemija" teža nego što je meni na tehnološkom bila, samo zato štoo ona studira medicinu a ja hem. ing. i jer je njeno zvanje buduće više cijenjeno u ovoj državi od mog..apsurd ba, a sto se tice pmf-a ne bi se slozio da je to jednostavno, pgtv ne matematika i fizika..
Svaki je fakultet tezak na svoj nacin. Naravno da su neki fakulteti tezi, ali nije uredu da se omalovazavaju drugi. Uostalom, taj fakultet si sam i upiso, niko te nije tjerao na to, i tvoje je da ucis da ti bude lagan. Veca je furka bar meni reci kako mi jr moj faks lagan, jer se trudis i ucis, a ne kako je najtezi. Najtezi je samo za neradnike. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
FPN je najtezi fakultet u Sa. Tako se prica.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma sve je od osobe do osobe. Ja npr nema sanse da bi mogao studirati pravo ili nesto tako kad imas dosta teorije, nema sanse da imam koncentracije da ucim toliko. Dok na etfu dosta stvari je onako ima neku logiku koju slijedis, a i kad krenem rjesavat neke zadatke zainatim se dok ne uradim pa tako i naucim.
Upravo tako. Ne bih sad mogao zamislit sebe da ucim knjige od po 300-400 stranica. Lijepa matematika, mehanika, fizika i ostala klapa...ahmad_tz je napisao/la:Ma sve je od osobe do osobe. Ja npr nema sanse da bi mogao studirati pravo ili nesto tako kad imas dosta teorije, nema sanse da imam koncentracije da ucim toliko. Dok na etfu dosta stvari je onako ima neku logiku koju slijedis, a i kad krenem rjesavat neke zadatke zainatim se dok ne uradim pa tako i naucim.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pa u tome i jeste stvar, nekome je nešto lakše, nekome nešto drugo. Matematiku se npr. namučiš dok skontaš, al' kad jednom shvatiš nešto naučio si za sva vremena. Dok neke teoretske stvari koje veze s vezom nemaju ne možeš zapamtiti za 100 godina. Normalno da je nešto teže, nešto lakše, al' lupati kako su neki fakulteti kursevi i praviti rang liste koje treba da važe za svakoga...nigdje veze. xD
Sve se može naučiti, samo se treba potruditi, ako si već nešto upisao onda se posveti tome, 3-4 godine, a ne zijevati okolo i pričati kako je teško. I nije fakultet za svakoga, niti mora svako završiti. I ne treba.
Svugdje ima par predmeta gdje većina zapne, a sve ostalo ide puno lakše. Meni bi lično jedino medicina bila teška jer to ne volim, niti me zanima, niti sam kad naučila osnove biologije, hemije ili šta već treba. Ostalo sve mogu završiti u roku.

Sve se može naučiti, samo se treba potruditi, ako si već nešto upisao onda se posveti tome, 3-4 godine, a ne zijevati okolo i pričati kako je teško. I nije fakultet za svakoga, niti mora svako završiti. I ne treba.
Svugdje ima par predmeta gdje većina zapne, a sve ostalo ide puno lakše. Meni bi lično jedino medicina bila teška jer to ne volim, niti me zanima, niti sam kad naučila osnove biologije, hemije ili šta već treba. Ostalo sve mogu završiti u roku.
Ti završio težak fakultet pa misliš da imaš pravo zezati.samo_lijevo je napisao/la: Reci him.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.