Ja ću ti samo reći da će se uračunati i ti igrači u vrijednost kompenzacije ŽELJI. A bilo mi je fakat mrsko i komplikovano istraživati na koji način. Imaš na stranici FIFA-e sve moguće dokumente. I izričito kažu da se ni na taj način ne smije izbjegavati kompenzacija po solidarnosti.ultracimanija je napisao/la:Citam maloprije neki text za Dzeku,i razmisljam bas nesto sta ce se desiti u slucaju da Dzeko ode negdje,a kao kompenzacija u Wolsburg dodje neki igrac,i nesto para.Jel se postotak koji ide nama racuna od vrijednosti trannsfera,tj.cijene tog igraca koji je dosao u Wl+dio u novcu,il se racuna postotak samo od onog novcnanog dijela.
I prije nego sto me napadnete,svaki dan citam ovaj forum,i znam koliko ima glupih pitanja za Dzeku,ali ovo me bas zanima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
[quote="Željovac"]Jao satanizacije! Pa nemoj da ja objavljujem imena cugera, da vam se cijeli tim zgadi
Smiješno stvarno. A možda je cug'o u stanu, a Sejo virio iz komšiluka
Ma drug nije bitno nek oni cugaj,kao sto neko rece teren je mjerilo,a on na terenu ne pokazuje nista,ali on cuga poslije izgubljene utakmic/trofeja(nije sigurno od tuge cug'o),i to mi najvise smeta,a i poznato je da on odavno pije i da stvarno ima problema s tim....
Seyo ako moze info gdje si ga upratio da cuga u srijedu moze i na pp ak ti nije tesko

Smiješno stvarno. A možda je cug'o u stanu, a Sejo virio iz komšiluka

Ma drug nije bitno nek oni cugaj,kao sto neko rece teren je mjerilo,a on na terenu ne pokazuje nista,ali on cuga poslije izgubljene utakmic/trofeja(nije sigurno od tuge cug'o),i to mi najvise smeta,a i poznato je da on odavno pije i da stvarno ima problema s tim....
Seyo ako moze info gdje si ga upratio da cuga u srijedu moze i na pp ak ti nije tesko

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
uopste nismo u "zavadi", itekako sam objektivan za razliku od tebe, jer je meni Zeljo na prvom mjestu pa onda pojedinci u timu (a ti pokazujes prirotete braneci igrace tipa coce, kerle, dake...). Cuj okolnosti (alkoholizam), obezbjedjivanje "hljeba", egzistencije...pa nije 93...kakva su to opravdanja...Željovac je napisao/la:Znam ja da ste vi u zavadiSeyo_TM je napisao/la:Fakat je dobar bio kad je usao...al u svlacionicu...Ne možeš biti objektivan. To je naš prvi napadač, prema igračkim sposobnostima. Samo mu se okolnosti nisu poklopile, a one se vrlo brzo daju promijeniti.
Po igrackim sposobnostima prvi? a to su: snalazenje u vremenu i prostoru, postizanje golova, asistencije, izlazenje po loptu, povratna...samo reci koja je sposobnost...naravno njegov vrh ove polusezone: dva pada u 16.
ps ja govorim o opijanju u "privatnom aranzmanu"...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
U sljedeću sezonu aBd treba da uđemo sa jednom zvjezdicom na dresu, koja označava pet titula prvaka.
Ovaj sistem je uveden u Turskoj 2000. godine i mislim da nema smisla čekati još 5 sezona da nakucamo na cenera
Od sljedeće sezone, ŽELJO treba da bude jedini klub koji ima zvjezdicu na svom dresu, da svi znaju s kim igraju!
Znači, ja sam se prvi sjetio i to nek' se zna!
Naravno, prvo sutra treba dobiti Laktaše!
Ovaj sistem je uveden u Turskoj 2000. godine i mislim da nema smisla čekati još 5 sezona da nakucamo na cenera

Od sljedeće sezone, ŽELJO treba da bude jedini klub koji ima zvjezdicu na svom dresu, da svi znaju s kim igraju!

Znači, ja sam se prvi sjetio i to nek' se zna!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Potpisujem...Nego Zeljovac..imas li odgovor na moje pitanje GoreŽeljovac je napisao/la:U sljedeću sezonu aBd treba da uđemo sa jednom zvjezdicom na dresu, koja označava pet titula prvaka.
Ovaj sistem je uveden u Turskoj 2000. godine i mislim da nema smisla čekati još 5 sezona da nakucamo na cenera![]()
![]()
Od sljedeće sezone, ŽELJO treba da bude jedini klub koji ima zvjezdicu na svom dresu, da svi znaju s kim igraju!![]()
Znači, ja sam se prvi sjetio i to nek' se zna!![]()
![]()

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
Taj argument da nije '93. je smiješan. ŽELJO mi je na prvom mjestu, ali i dalje ne krivim ni Cocu, ni Kerlu. Rovčanina branim jer jer u pravim okolnostima doktor fudbala za Popovića. Njega i Kerlu nisam nikad ni upoznao i fakat prema njima nisam subjektivan.Seyo_TM je napisao/la: uopste nismo u "zavadi", itekako sam objektivan za razliku od tebe, jer je meni Zeljo na prvom mjestu pa onda pojedinci u timu (a ti pokazujes prirotete braneci igrace tipa coce, kerle, dake...). Cuj okolnosti (alkoholizam), obezbjedjivanje "hljeba", egzistencije...pa nije 93...kakva su to opravdanja...
Po igrackim sposobnostima prvi? a to su: snalazenje u vremenu i prostoru, postizanje golova, asistencije, izlazenje po loptu, povratna...samo reci koja je sposobnost...naravno njegov vrh ove polusezone: dva pada u 16.
ps ja govorim o opijanju u "privatnom aranzmanu"...
Eno "Diarra ide iz Partizana da riješi egzistenciju"(ugledan srbijanski medij). Je li ti i to smiješno?!
Ove sezone Damir nije dobio pravu šansu zbog povrede i propuštenih priprema i ta dva pada u 16 su odličan učinak.
Sposobnosti su: brzina, snalažljivost, agresivnost, šut, dribling, prodornost, eksplozivnost... Ma da ne nabrajam.
Lazo ima prednost samo u kilogramima. Iako ih je nezgodno porediti jer nisu isti tip igrača.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mislim da će sve biti sutra, aBd. U srijedu nema vječne vatre, jer se igrači iza ponoći vraćaju iz Trebinja.Adnan_Zeljovac je napisao/la:Akobogda ako dobijemo sutra a hocemo....Ne mogu da vjerujem da nece biti ispred VJECNE.....ali bit ce 100 posto....mora biti posle toga..ili mozda u srijedu kad se i dobija pehar...Ljudi hoceli se dobiti pehar u Nedelju ako dobijemo ili u srijedu ?.....Koliko znam vazda se ceka zadnje KOLO...!!!!..NEDELJA-PROSLAVA NA GRBAVICI...SRIJEDA..PROSLAVA ISPRED VJECNE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pisao je neki momak to prije 5-6 stranica, ali je editovao post u tačkicu.
Trofej, vječna, muzika... sve sutra! Naravno, ako pobijedmo Laktaše.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ne trcite pred rudu. Sad je bitnije da se dodje do pobjede a slavlje ili obiljezavanje poslije toga neka ide "spontano" mada sumnjam da ce biti tako. Nije puno proslo kako nam se trcanje pred rudu obilo o glavu. Znaci, prvo treba pobjediti Laktase pa onda razmisljati o ostalim stvarima. Samo sabura do sutra ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
mene je najvise strah bilo utakmica protiv sarajeva, olimpika, borca i sad laktasa...
za sada je 2/3 u nasu korist... nadam se da ce biti 3/4 do kraja
za sada je 2/3 u nasu korist... nadam se da ce biti 3/4 do kraja
Koke pjeva .Željovac je napisao/la:Mislim da će sve biti sutra, aBd. U srijedu nema vječne vatre, jer se igrači iza ponoći vraćaju iz Trebinja.Adnan_Zeljovac je napisao/la:Akobogda ako dobijemo sutra a hocemo....Ne mogu da vjerujem da nece biti ispred VJECNE.....ali bit ce 100 posto....mora biti posle toga..ili mozda u srijedu kad se i dobija pehar...Ljudi hoceli se dobiti pehar u Nedelju ako dobijemo ili u srijedu ?.....Koliko znam vazda se ceka zadnje KOLO...!!!!..NEDELJA-PROSLAVA NA GRBAVICI...SRIJEDA..PROSLAVA ISPRED VJECNE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pisao je neki momak to prije 5-6 stranica, ali je editovao post u tačkicu.
Trofej, vječna, muzika... sve sutra! Naravno, ako pobijedmo Laktaše.

Sramota ...
Hahahaha kakav Koke?!?! Izvršio bih harakiri 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
kad se karte puštaju u prodaju, a može li mi neko reći jesu li već ištampane šampionske majice i koliko koštaju?
i pored svega toga, ne moze meda...pardon moze meda al ne moze teglu da otvori...Željovac je napisao/la:Sposobnosti su: brzina, snalažljivost, agresivnost, šut, dribling, prodornost, eksplozivnost...
puca mi neka stvar za partizan i diaru...i da je svoj tim zavlacio i ostavio na cjedilu naravno da je smjesno...
Molim sve navijace koji su u mogucnosti da doniraju jednu konzervu argete, da nam unesrecenik kerla nebude gladan...a ako ima neki gospar medju nama da cak i mlijeka odnese, dobro je za kosti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Pjevao je prosli put kad je bila titulatanzla je napisao/la:Hahahaha kakav Koke?!?! Izvršio bih harakiri
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Kazem ti , sutra Koke pjeva . Pripremi setanzla je napisao/la:Hahahaha kakav Koke?!?! Izvršio bih harakiri

Ja sam bio prošli put i ne sjećam se koketaNapoli je napisao/la:Pjevao je prosli put kad je bila titulatanzla je napisao/la:Hahahaha kakav Koke?!?! Izvršio bih harakiri

A dobro se sjećam svega jer sam sutradan išao na exkurziju pa mi je sve ostalo upečatljivo

Harakiri ne gine xD
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Na stadionu ili Ispred VJECNETeroweNth je napisao/la:Kazem ti , sutra Koke pjeva . Pripremi setanzla je napisao/la:Hahahaha kakav Koke?!?! Izvršio bih harakiri

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
Na stadionu , valjda .Adnan_Zeljovac je napisao/la:Na stadionu ili Ispred VJECNETeroweNth je napisao/la:Kazem ti , sutra Koke pjeva . Pripremi setanzla je napisao/la:Hahahaha kakav Koke?!?! Izvršio bih harakiri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto pa dobar je KOKE
![]()
Nemam ja nista protiv Semira , al nije bas za ovu priliku

Zadnja izmjena: TeroweNth, dana/u 22 maj 2010, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je istina , stvarno sramota ...
Ne gine nam harakiri sto rece @tanzla
Ne gine nam harakiri sto rece @tanzla

-
- Kontakt:
koke je veliki zeljovac i dobar zabavljac zato sta ima veze ako on bude uvelicao osvajanje titule svojom pjesmom
bitno je da sutra odigraju kako znaju a onda mogu dovesti i onog lika sto pjeva "kuća poso" boli me briga
bitno je da sutra odigraju kako znaju a onda mogu dovesti i onog lika sto pjeva "kuća poso" boli me briga
26.05.2010-TITULA