FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
prvo pomislih sloboda velež 2-0 jer je najefikasnija bila 36 šuteva, al kad skontam to je bilo očekivano tako da pobjeda za utakmicu sezone ide za meč protiv zrinjskog, iako rezultat 2-1 asocira na neku gustu tekmu, ko je bio na utakmici i ko je gledo vidio je koliko je zrinjski bio indisponiran
ili kako bi diplomate rekli svaka naredna će nam bit najbolja hehe
ili kako bi diplomate rekli svaka naredna će nam bit najbolja hehe
-
- Kontakt:
s Celikom zadnja, po onakvom terenusolinas je napisao/la:Koja je za vas najbolja utakmica Slobode ove polusezone.
Hajde da vas cujemo...i zasto.

Ove sezone bez minutaže Navijači Deportiva zatražili povratak Medunjanina Piše: A. Pašić Danas, 19:30 Bh. reprezentativac Haris Medunjanin već neko vrijeme nalazi se u nemilosti trenera Victora Sancheza i odlazak iz Deportiva u zimskom prijelaznom roku nameće se kao najbolji potez za obje strane. Medunjanin je za Deportivo posljednji nastup upisao prošle sezone, tačnije 23. maja protiv Barcelone, a takvom situacijom navijači nisu zadovoljni i od trenera Sancheza su zatražili da bude dio tima koji će večeras u španskom Kupu igrati protiv Llagostere. Navijači Deportiva su zamislili da šansu protiv Llagostere dobiju i ostali igrači koji se nisu naigrali u dosadašnjem dijelu Primere i pred trenera Sancheza su postavili igrače i formaciju s kojom bi se njihov klub trebao suprotstaviti protivniku iz nižeg ranga.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... ina/177567
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijac ... ina/177567
Ja volim FK Tuzla City
- SaltCityAttack
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Koja je za vas najbolja utakmica Slobode ove polusezone.
Hajde da vas cujemo...i zasto.
meni protiv Zrinjskog ... igrali su odlicno , a najveci konkurent uz Sarajevo..ljudi nam nisu zaprijetili u utkamici do pred sam kraj utkamice kad je sve bilo gotovo..jos smo bili bez nekoliko igraca..odlicna igra i borba ..nekako najbolje su tu utkamicu odigrali..ali sve su igrali dobro momci ne moze se zamjerit nist aosim one protiv Celika u Zenici u prvom kolu, a i tu nismo imali registrovanih igraca
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Meni je najbolja protiv olimpica.
Cisto iz razloga jer smo pokazali strasnu mentalnu kondiciju i napraviti povratak u mec.
Cisto iz razloga jer smo pokazali strasnu mentalnu kondiciju i napraviti povratak u mec.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
02.12.2015 FUDBAL
Menadžer bivšeg reprezentativca BiH: Ibričić, ako želi, može u Slobodu
Kao grom iz vedra neba u bh. medijima danas je odjeknula informacija da bi nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH, Senijad Ibričić, mogao pojačati redove tuzlanske Slobode.
Ibričić je trenutno član Karsiyake, tima koji se takmiči u drugoj turskoj ligi, a o njegovom mogućem dolasku na Tušanj kontaktirali smo Anđelka Jurkića, jednog od vlasnika menadžerske agencije ”Jurkićsport”, koja zastupa 29-godišnjeg Ibričića.
-Želja i realnost su dvije stvari – kazao nam je Jurkić i dodao:
-Ibričić je svoj čovjek i on, ako želi, naravno da može u Slobodu, ali ja u tome neću učestvovati – zaključio je Anđelko Jurkić.
Ovo nije prvi put da se Ibričić dovodi u vezu sa tuzlanskim premijerligašem. Bio je na spisku želja predsjednika Slobode, Azmira Husića i početkom ove godine, ali je tada završio u makedonskom Vardaru.
(S.S./****)
Menadžer bivšeg reprezentativca BiH: Ibričić, ako želi, može u Slobodu
Kao grom iz vedra neba u bh. medijima danas je odjeknula informacija da bi nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH, Senijad Ibričić, mogao pojačati redove tuzlanske Slobode.
Ibričić je trenutno član Karsiyake, tima koji se takmiči u drugoj turskoj ligi, a o njegovom mogućem dolasku na Tušanj kontaktirali smo Anđelka Jurkića, jednog od vlasnika menadžerske agencije ”Jurkićsport”, koja zastupa 29-godišnjeg Ibričića.
-Želja i realnost su dvije stvari – kazao nam je Jurkić i dodao:
-Ibričić je svoj čovjek i on, ako želi, naravno da može u Slobodu, ali ja u tome neću učestvovati – zaključio je Anđelko Jurkić.
Ovo nije prvi put da se Ibričić dovodi u vezu sa tuzlanskim premijerligašem. Bio je na spisku želja predsjednika Slobode, Azmira Husića i početkom ove godine, ali je tada završio u makedonskom Vardaru.
(S.S./****)
Ja volim FK Tuzla City
Tacno zapalicu sve novine i rastopiti sva zvonca svijeta **** ti Kruh....

Jel sve uredu sa tobom,o cemu ti? Idi malo predahni i nemoj bolan da ti se drugi smiju..tusis sa ovakvim glupostima..hebem ti zvono i clanke od prije tri godine..sloboda72 je napisao/la:Sport Fudbalharry_90 je napisao/la:Dajte nam Senada Mujica iz Orasja![]()
Nego,zna li ko sta je sa Merseda Malkica,kako se povredi,nigdje covjeka vise nema.
Sloboda pred suspenzijom zbog duga Jogunčiću, Malkiću i Selimoviću
SportFudbalIzdvajamo Aug 23, 2014.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovaj opra na ruke hljeba mi.harry_90 je napisao/la:Jel sve uredu sa tobom,o cemu ti? Idi malo predahni i nemoj bolan da ti se drugi smiju..tusis sa ovakvim glupostima..hebem ti zvono i clanke od prije tri godine..sloboda72 je napisao/la:Sport Fudbalharry_90 je napisao/la:Dajte nam Senada Mujica iz Orasja![]()
Nego,zna li ko sta je sa Merseda Malkica,kako se povredi,nigdje covjeka vise nema.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Jel sve uredu sa tobom,o cemu ti? Idi malo predahni i nemoj bolan da ti se drugi smiju..tusis sa ovakvim glupostima..hebem ti zvono i clanke od prije tri godine..sloboda72 je napisao/la:Sport Fudbalharry_90 je napisao/la:Dajte nam Senada Mujica iz Orasja![]()
sad nije nista pogrijesio .. zad ti je covjek samo naveo da nas je i Mujic bio tuzio ... tako svako ko nas je tuzio sebi je guzicom vrata zatvorio i to je to ... nema puno price brate ... niko nije zelio da se dogovara i tako je kako je.. sad se izvini covjeku li ozbiljno

istina ovdje se ne spominje Mujic, ali je i on bio jedan od tih tako da ....
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako ne razumiješ ,Malkić je tužio Slobodu.Eh sad što je tužio u ljeto 2014 ,to nije moj problem.harry_90 je napisao/la:Sport Fudbalsloboda72 je napisao/la:Dajte nam Senada Mujica iz Orasja![]()
Ja volim FK Tuzla City
Treba vidjet gdje je Falcao da se šta završi
Darko Vojvodić: Nije mi baš prijatno sad ići na Tušanj.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Valja primiti peticu uwobly92 je napisao/la:Darko Vojvodić: Nije mi baš prijatno sad ići na Tušanj.

Smijel se ko kladit da cemo biti prvaci na kraju sezone ? 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Ta strana Jupitera (od Mellaina) ako pogodi Koktrijeb koja 2 objekta rade (koji objekti su na tom cosku Jupitera) i koji od njih je u podrumu onda je tuzlak pa makar bio to i Pastrmka.NKMramor je napisao/la:Pa care ovo ni ja ne znam, a sad' da mi kažeš ispalo bi da visim tu stalno.DoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle![]()

A vidim ima taj obicaj pisanja dugometraznih recenica bez zareza. 'bem mu uciteljicu srpsko-hrvatskog
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 03 dec 2015, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Poslovni objekti rade.
- Beduin
- Kontakt:
A ja mislio kupleraj i uzgoj marihuane.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jesul jos ove polusezonske ulaznice u prodaji (hocel bit na biletarnici protiv Slavije)?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nJoy je napisao/la:Jesul jos ove polusezonske ulaznice u prodaji (hocel bit na biletarnici protiv Slavije)?
prodavat ce se to i do pocetka proljetnog dijela sezone ja mislim.. ali ti pozuri uzmi sad protiv Slavije svakako

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.