Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Is this goood or bad?MCMXLVI je napisao/la:Teren 3. Kampa (:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znamo Amere da volis kad ti ovako skandiramo..BitiSrcemVezan je napisao/la:Sarajevo vodi 1-0, strijelac sa brojem 8,
AMEEER
BEEKIIIIĆ!!!!!
AMEER
BEKIIIIIIIIĆ!!!!!!!!!
AM-ER
BEEEEEKKIIIIIIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!
Bad, jer svi tereni su vec trebali biti zavrseni.FrancescoTotti je napisao/la: Is this goood or bad?
I hoce, u Listici, kad nam bude najpotrebnijeFrancescoTotti je napisao/la:Snovi su besplatni...Rinuka je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem u ovo..Malo je nerealno jbg...FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat svi portali prenose ovu pricu o stadionu. Hajd znaj, mozda nas Bog pogleda, po ko zna koji put
Ali tvoj avatar je sad puno bolji brate....
A ovo, ovo ja i @beli cekamo da Mesa eksplodira
Pa napisao sam da je njega i Sporara prakticno nemoguce dovesti, ali sam jih postavio eto onako jer su medju top 3 igraca lige i mislim da MB i Olimpija traze za njih oko 2-3 miliona evricaBolanos je napisao/la:@cartel odlicni su to igraci ali na osnovu cega mislis da mozemo dovesti recimo Stojanovica kad su sanse za to manje od 1%.
Pa dali su gol i on i ovaj sa dugim imenom u pobjedi Olimpije kontra Zavrca.ElCartel11 je napisao/la:Pa napisao sam da je njega i Sporara prakticno nemoguce dovesti, ali sam jih postavio eto onako jer su medju top 3 igraca lige i mislim da MB i Olimpija traze za njih oko 2-3 miliona evricaBolanos je napisao/la:@cartel odlicni su to igraci ali na osnovu cega mislis da mozemo dovesti recimo Stojanovica kad su sanse za to manje od 1%.
Ali zato ova 3 gore nabrojana su itekako dosegljivi, moja zelja je ovaj Henty, jer je zvjerka od igraca! Jes da bi ga morali platiti Olimpiji, ali bi se nam definitvno isplatilo na kraju.
Jednostavno zvjerkaBolanos je napisao/la:Pa dali su gol i on i ovaj sa dugim imenom u pobjedi Olimpije kontra Zavrca.
Evander je napisao/la:Joj lozite se na neki video klip star pet godina. To sto neko sa vremena na vrijem objavi vijest da ce se stadion graditi, ne znaci da fakat i hoce.
I ako ce ga praviti sa atletakom stazom, neka ga onda i ne prave.
Pustite se suplje i stadiona, eto Sirokog za par dana...
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
De nam se popišaj i osuši šta god pođemo da maštamo ovdje i šupljiramo...Evander je napisao/la:Joj lozite se na neki video klip star pet godina. To sto neko sa vremena na vrijem objavi vijest da ce se stadion graditi, ne znaci da fakat i hoce.
I ako ce ga praviti sa atletakom stazom, neka ga onda i ne prave.
Pustite se suplje i stadiona, eto Sirokog za par dana...
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.