Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Odbrana za sljedecu sezonu :
Maicon-----pepe---ramos------marcelo
Mou dovodi sa sobom Maicona i isto tako trazi novog napadaca, vjerovatno Dzeko , a alternativa je Torres
Mou dovodi sa sobom Maicona i isto tako trazi novog napadaca, vjerovatno Dzeko , a alternativa je Torres
Ima li ste posjed lopte jer ste napadali zadnjih 15 minuta i Inter je samo izbijao. Dobro je Mou rekao mogli ste primiti pet da sudije nisu zasrale. Toure ili Abidal su izgubili loptu od Eto'oa pred golom i faula nije bilo a sudac ga je sudio. Milito nije bio u ofsajdu a suci su digli zastavicu kad je sam izasao na golmana. Ali nebitno to sad necemo vise o tome.Romariooo je napisao/la:
Svako malo objektivnije reci ce da nas Inter u prvoj tekmi nije ubio, a imali smo posjed lopte 75 posto, Inter je napravio nekoliko dobrih kontri i dosla su ta tri gola, a kasnije je veci dio drugog poluvremena Inter proveo braneci se grcevito. Inter je tu zasluzeno pobijedio, jedino vjerovatno je najpostenije bilo 2 1 ili 3 2 da bude, priznat im je neregularan gol, a Barca se ispromasivila. Druga utakmica je posebna prica bila, ne kazem ja da su se oni trebali otvoriti, ali mogli su barem igrati sa sedmoricom u odbrani, al hajd, bilo pa prosli, mi smo pokazali da smo najbolja ekipa svijeta, oni su prosli dalje, mi ne zalimo, al opet trebamo biti objektivni drugovi moji, niko nas nije poderao vec dugo, a smijesno je reci i da je Inter to uradio.
Nego, ima li kakvin novosti o transferu Di Marije u Real, nesto se pricalo al cini mi se utihnule price. Njega ko dovede nece se pokajat, ako dodje u Real bice nama gusto u El classicu.
Agent je potvrdio da je Real za njega pregovarao i Benfica je pristala na usmeni dogovor s Realom, ali cini se da ce stvar postati druckije i da ce Real odustati iako ima sve spremno za njegovu kupovinu, jer bi u klub mogao doci Silva.
Inace, iz Reala su potvrdili da je nekoliko transfera zavrseno.
Torres će vam sigurno doći !L_blancos je napisao/la:Odbrana za sljedecu sezonu :

FK Pjetlovi
Meni bi najbolje ovo bilo
Cas
Maicon Ramos Pepe Marcelo
Lass Xabi
Silva
Ronaldo Higuain
Džeko
ili
Cas
Lass Xabi
Ronaldo Kaka Silva
Higuain
ova druga,ako ne dođe Džeko,a za Maicona i Silvu sam siguran obje su ne preofanzivne niti defanzivne sa jednim radnikom,jednim sjajnim DM-om,jednim kreativcem i napadačima koji mogu trčat kontre ko u rukometu
Cas
Lass Xabi
Silva
Ronaldo Higuain
Džeko
ili
Cas
Lass Xabi
Ronaldo Kaka Silva
Higuain
ova druga,ako ne dođe Džeko,a za Maicona i Silvu sam siguran obje su ne preofanzivne niti defanzivne sa jednim radnikom,jednim sjajnim DM-om,jednim kreativcem i napadačima koji mogu trčat kontre ko u rukometu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kod Mou-a ce vjerovatno M.Diarra bit prvi DM sto je i opravdano.. jer kad bi on usao u formu bio bi nas najbolji DM..LBJ MVP je napisao/la:Meni bi najbolje ovo bilo
Cas
Lass Xabi
Silva
Ronaldo Higuain
Džeko
ili
Cas
Lass Xabi
Ronaldo Kaka Silva
Higuain
On nam je i donjeo titulu prije dvije-tri sezone..
A nije tajna da je Mou njegov poboznik
Ma njega su povrede sredile i ja mislim da nam ne može nešto puno ponudit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vidjecemo..LBJ MVP je napisao/la:Ma njega su povrede sredile i ja mislim da nam ne može nešto puno ponudit
U najboljim je godinama za jednog DM, a i afrikanci su uvijek borbeni..
Covjek sjedi citavu sezonu na klupi i nikad nije izjavio da je nezadovoljan.. Kad igra igra na nivou
ako nam Marcelo bude igrao na ljevom beku onda nam ni sveti Mourinho ne moze pomoci 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nego..jeli ovo vec pao dogovor sa Mou??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne bi me zacudilo da mourinho samo pece navijace reala da dobije domacinsku atmosferu na stadionu.
Wolverine je napisao/la:ne bi me zacudilo da mourinho samo pece navijace reala da dobije domacinsku atmosferu na stadionu.
Vrlo moguće

mosh objasnit kakvu atmosferu , u kojem smislu .. ovdje nit je inter nit bayern mogao dobit "domacinsku" atmosferu :sWolverine je napisao/la:ne bi me zacudilo da mourinho samo pece navijace reala da dobije domacinsku atmosferu na stadionu.
Najavio je posebne defanzivne treninge za Marcela ..L-Train je napisao/la:ako nam Marcelo bude igrao na ljevom beku onda nam ni sveti Mourinho ne moze pomoci
a real sledece sezone grmi ljudi sa murinhom a ne sas ovim retardom
prodati
guti
van der vart
higuain(retard)
metzelder
-------------------casilas----------
maicon---------ramos-------pepe(albiol).............arbeloa(kolarov)
------------------xabi--------lass-
--cr---------------kaka.-...............silva
.................dzeko(benzema9
prodati
guti
van der vart
higuain(retard)
metzelder
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
ako dodje Mourinho,Real osvaja duplu krunu 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ako je Higuain retard onda je Dzeko jos veci od njegatax je napisao/la:a real sledece sezone grmi ljudi sa murinhom a ne sas ovim retardom
prodati
guti
van der vart
higuain(retard)
metzelder

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
real sjeva vec drugu godinu al nkako da zagrmi 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
normalnoGenghis je napisao/la:Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
i hvala ti na priznanju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Treba ti dat orden za gluposttax je napisao/la:normalnoGenghis je napisao/la:Pokazao si svoje znanje ... po tebi je Benzema bolji od Higuaina !!! Cestitke.
i hvala ti na priznanju

Cuj Benzema bolji od Higuaina

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.