Danas bi priča o nekom Smajiću, kažu vodi ga TAJ MENADŽER NEGDJE, neće potpisati za Slobodu.Sad je li tačno.....Mortus je napisao/la:Naravno, da treba ukinuti ovakav omladinski pogon i dati puno pravo UO na čelu sa Husićem da uredi način rada tamo i otjera poltrone.
Ovdje je jako važno postaviti kvalitetne i stručne trenere i osobe od povjerenja, kako bi se izbjegle manipulacije sa djecom i njihovim roditeljima, e mešetarenja raznoraznih menedžra i odvodjenja naše djece u druge BH klubove, a bez da se Slobodaišta pita.
Ovdje svakakoima puno posla, a najvažnije je imati i stručnu osobu koja će pratiti napredak omladinaca, i one najkvalitetnije odmah ugovorom vezati i polako priključivati A timu. Na ovaj način ćemo dobiti nekog našeg igrača besplatno, ali i mogućnost da ga kasnije unovčimo.
Nznm šta je sa malog Smajića, ako se ne varam jedan je od boljih u mlađim kategorijama, takve treba što prje vezati ugovorom, a ne dozvoliti Husari i sličnima da im obeaju kule i gradove i sje.bu i njih i Slobodu na kraju....
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 02 dec 2015, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Pod hitno se riješiti trenera koji su tužili Slobodu i naravno NAZOVI LEGENDI nedat im nikako da budu u blizini stadionma Otjerati HUSARINOG ŠPIJUNA SOKA jer taj lopinaš javlja Husari koji je dobar da ga vrbuje Ima trenera boljih od ovi naši šupaka koji rade u omladinskom pogonu i tuže SLOBODU KOJA IH JE HRANILA OTJERATI SOKA LEPINU ĐAFU KARIĆA KOVAČEVIĆA I OSTALE NAZOVI LEGENDETRUST je napisao/la:Sve je ovo super uzivam slusat babuku, nakon deblokade racuna, mislim da je pod moranje da na prvoj sledecoj skupstiini se izglasa gasenje sestrinskog kluba omladinski klub Sloboda preko cijih se racuna poslovalo, i da se omladinski pogon vrati pod ingerencije Slobode i sve stavi u jedan sistem, i da napokon zavlada red u omladinskom pogonu i da svi babuki i upravi polazu racune. Nikako ne smijemo dozvolit ostanak ovog sestrinskog kluba i paralelan sistem jer sam ubjeden da nakon ovih udarca poltronima sigurno bi oni poceli da prave razne mucke preko ove sestrinske firme. Sve vratit u jedan sistem i da se posluje samo preko pravog odblokiranog Slobodinog racuna.
Treba Dialibu dovest.
Treba tebi IP adresu banovatKoktrijeb je napisao/la:Treba Dialibu dovest.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ma ovog Pastrmku kad' bi ukopali i iskopali opet za 100 godina, on bi se opet registrov'o da nas ebe u zdrav mozak. Opsjednut čovjek nama. Sanja solinasa.DoeTz je napisao/la:Treba tebi IP adresu banovatKoktrijeb je napisao/la:Treba Dialibu dovest.

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 02 dec 2015, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
De ba ljudi ja sam iz Tuzle 

Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle
Nije ni čudo što Bog neda Mostarcima napretka

Jesu ljudi za zaljenja.. ... kao što je i Azmir u zadnjem obraćanju javnosti reče zao mu .... ii ja im zelim napredak ..ali odose....
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 02 dec 2015, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pusti ga sad koncentrisao se na google maps, da vidim bas hoce li nacisssloboda je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle
Nije ni čudo što Bog neda Mostarcima napretka,zbog ovog pastrmke
, pozabavite se svome jadu i čemeru pustite nas
,mada neka ga čovjek ima čast da diskutuje navijačima GIGANTOM BH fudbala a tako i pokazuje tabela .Nazalost njima to nije ni san .Uskoro ce morati na cvajta forum .
Ipak zelim im napredak ..ali ....

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je Dana corka?DoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
preko puta mellainaDoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle
to prvo sto je izbacio google slika mellaina ?Koktrijeb je napisao/la:preko puta mellainaDoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
E jbg sad

- Beduin
- Kontakt:
Nije fer ismijavati nekoga ko ima manje bodova, nego mi pobjeda.sssloboda je napisao/la:DoeTz je napisao/la:Gdje dodje jupiter?Koktrijeb je napisao/la:De ba ljudi ja sam iz Tuzle
Nije ni čudo što Bog neda Mostarcima napretka,zbog ovog pastrmke
, pozabavite se svome jadu i čemeru pustite nas
,mada neka ga čovjek ima čast da diskutuje navijačima GIGANTOM BH fudbala a tako i pokazuje tabela .Nazalost njima to nije ni san .Uskoro ce morati na cvajta forum .
Ipak zelim im napredak ..ali ....

Koktrijeb odlicno barata photoshop-om, preuredio taj screenshot.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Infiltrirali se medju nas 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Fucko je medju nama...
- PitarBordo
- Kontakt:
Pored kuče kojeg pjevača i kojeg advokata se prođe kada ideš u džamiju u Medenice?Koktrijeb je napisao/la:E jbg sad![]()

(oprost za upad, morao sam)
Samo Saraj'vo.
odlicno prodje se pored kuce poznatog advokata, poznatog pjevaca i poznatog pijacaraPitarBordo je napisao/la:Pored kuče kojeg pjevača i kojeg advokata se prođe kada ideš u džamiju u Medenice?Koktrijeb je napisao/la:E jbg sad![]()
(oprost za upad, morao sam)

Sloboda Tuzla
Pastrmka se preselio u Tuzlu 

Samo sto je pod ugovorom a i Olimpija je ozbiljan klub, vjerujem da se i on i klub nadaju ponudi nekog kluba lige 5, a ne iz BosneziviniceMetropola je napisao/la:http://goo.gl/mBf37p
moze proci.. daj mlado sta, sto se moze prodat za lijepe pare

Treba se pomiriti sa cinjenicom sa Dinamo, Rijeka i Hajduk pustose hrv talente koje prodaju u lige 5, tako isto Olimpija i Maribor u Sloveniji, Partizan, CVZ, Vojvodina(?) u Srbiji, tako da sto se mladih igraca tice moramo raditi bolje u OP i uzimati djecu kantona i SI Bosne.
A onaj iz Gorice bi nam valjao, mozda bi ga mogli ugrabiti
Da skrenem malo sa ovog testiranja pastrmke

Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.