Deveto mjesto vec sada zacementiranoLiverpool. YNWA je napisao/la:mi djelujemo sve bolje i bolje, a niko ništa ne piše
#gosuns!!

Deveto mjesto vec sada zacementiranoLiverpool. YNWA je napisao/la:mi djelujemo sve bolje i bolje, a niko ništa ne piše
#gosuns!!
a sta tek reci za ovo forsiranje KieffaDonnie Darko je napisao/la:Počinje Hornacek pravo ići na qurac sa ovim ignorisanjem Warrena, koji je bez ikakve sumnje treći najbolji igrač ekipe. 18 MINUTA. Jede lik **** realno, yebo ga Tucker.
Ma šifra čovjek jednostavno, da ne iskoristim neki drugi izraz. Moj mozak jednostavno ne može da registruje činjenicu da Morris (koji očigledno da ne može biti očiglednije sabotira ekipu), Tucker i Ronnie Price kombinovano imaju više minuta nego Warren, Len, Goodwin i Booker. Ne mogu jednostavno da shvatim šta on misli dobiti sa tim, šta možda misli titulu osvojit što prije pa nema vremena razvijati ovu četvoricu???miki_92 je napisao/la:a sta tek reci za ovo forsiranje KieffaDonnie Darko je napisao/la:Počinje Hornacek pravo ići na qurac sa ovim ignorisanjem Warrena, koji je bez ikakve sumnje treći najbolji igrač ekipe. 18 MINUTA. Jede lik **** realno, yebo ga Tucker.
Može se i tako, pogledaj kako je Morey to lagano odradio. Fazon je što ne znaju.miki_92 je napisao/la:koliko je kriv Hornacek toliko je i Sarver koji jednostavno ne zeli da tankira, lik je idiot koji gleda samo kratkorocno , on ce radije ulaziti svake godine u playoff kao 8. i primati metle od Spursa/OKC-a/Dubsa nego graditi ekipu i davati sansu mladjima, ono dovodjenje Chandlera,Price-a i Weemsa ljetos je samo jos jedan dokaz
Kako nije ni izbliza privlačan? Kao da je Houston New York a Phoenix Albaquerqe. To je nikakav izgovor. Phoenix je velegrad, ogromno tržište i historijski gledano uvijek su imali odlične igrače i uvijek su bili u samom vrhu. Sve im ide u korist što se tih stvari tiče.miki_92 je napisao/la:PHX nije ni izbliza privlacan kao Houston
ali slazem se i da ne znaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.