FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Od gore pobrojanih najrealniji je Ibričić, a tako nešto mi je rekla ista osoba kao i za SHARP.
No međutim po meni treba biti oprezan sa tim mister X igračem tj zvijezdom, jer treba pored igračkih kvaliteta gledati i
ljudske osobine, jer ne treba nam neko ko će narušiti atmosferu u svlačionici. Od toga nema ništa gore...
No međutim po meni treba biti oprezan sa tim mister X igračem tj zvijezdom, jer treba pored igračkih kvaliteta gledati i
ljudske osobine, jer ne treba nam neko ko će narušiti atmosferu u svlačionici. Od toga nema ništa gore...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Beqiraj je pod ugovorom jos godinu dana sa sadasnjim klubom tako da bi trebalo platiti odstetu za njegovo dovodjenje, stoga mislim da su to samo suplje price.
PS: jel' se Kostic vraca protiv Slavije?
PS: jel' se Kostic vraca protiv Slavije?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vraća se Kostić, a pošto ne igra Mehmedagić evo prilike da prvi put gledamo tandem KOSTIĆ- ŠKAHIĆ
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Nema se Husrefu kurcit po svlacioniciMortus je napisao/la:Od gore pobrojanih najrealniji je Ibričić, a tako nešto mi je rekla ista osoba kao i za SHARP.

Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba trpat ekipu, popunit desnu stranu i eventualno dobrog realizatora u spicu i ova ekipa je tip top..
tuzlak1987 je napisao/la:Ne treba trpat ekipu, popunit desnu stranu i eventualno dobrog realizatora u spicu i ova ekipa je tip top..

ovdje bi samo dodao i jednog lijevog beka koji bi bio rezerva Iveticu, nznm sta je sa onog Leona sto je bio na probi ???
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... iji/177502
jel vi igrate kuci sada ili ove prenosi
jel vi igrate kuci sada ili ove prenosi
na Tušnju se igra , na čemu je novinar neznam ...
dobro je nisam ja lud 

Nisi lud, malo prije naslov Evian blizu zoni ispadanja nego Evropi a ljudi u drugoj ligiOrton je napisao/la:dobro je nisam ja lud

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
zlajci je napisao/la:Koktrijeb vam je troler,
Target, de malo iskuliraj. Cifra koju si spomenuo nema veze sa stvarnoscu.
Prica je jednostavna. Klub nije mogao potpisati reprogram jer Poreska trazi garanciju, a imovina kluba je neznatna u ovom trenutku.
Konkretno izdvajanje grada nece biti mnogo vece, ali je Husic ovim dobio garanciju da nastavi dalje, a da ne mora strahovati hocel biti ispostovan dogovor. O tome sta sve donosi odblokiran racun je suvisno pricati. Azmir je misljenja da Slobodi treba pomoc grada u ovom obimu samo jos dvije, max tri godine.
Vec sada su svi na dobitku.
I onako, iz iskustva, gledajte na sve ovo kao na stvarnost i realnost. Oko Slobode su vec 2 i pol godine ljudi koji vjeruju! Mladji neka uce kako se voli Sloboda.
Brate tu cifru nisam ja spomenuo nego FENA novinska agencija
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ne znam zašto neki Ibričića nebi voljeli vidjeti u Slobodi , sigurno da bi se njegovim dolaskom stvorio pozitivan efekat kada je posjećenost u pitanju , prošlu sezonu je odigrao u Vardaru i osvojio titulu (ne znam jel na početku sezone stigao ili u drugom dijelu) , takođe prošle godine išao na Svjetsko prvenstvo , a nije pretjerano star 30.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
no rules je napisao/la:Ne znam zašto neki Ibričića nebi voljeli vidjeti u Slobodi , sigurno da bi se njegovim dolaskom stvorio pozitivan efekat kada je posjećenost u pitanju , prošlu sezonu je odigrao u Vardaru i osvojio titulu (ne znam jel na početku sezone stigao ili u drugom dijelu) , takođe prošle godine išao na Svjetsko prvenstvo , a nije pretjerano star 30.
[youtube][/youtube]
Taman niti boju dresa ne mora mijenjati

Salu na stranu, Ibricic je i vise nego dobar za nasu ligu, sto da ne.... nesto mi smrdi na Stevanovica

-
- Kontakt:
Zodiac je napisao/la:
Babuka je najjaci, poslusajte ovo na 4:37-4:39

Hvala Babuka

http://www.tubechop.com/watch/7415189
Taj Stevanović je mačak u crnoj neprozirnoj vreći koja se nalazi u kutiji. Nema šanse da znaš šta ćeš dobiti.
Nevjerovatno kako je lik propao u kratko vrijeme i tako mlad. Zaboravit igrat nije sigurno ali je pitanje da li želi igrati fudbal više uopće. Nema drugog objašnjenja osim da je uzeo dobre pare od Sevilje i da hoće da uživa i libo ga racku za fudbalom. Takav Stevanović nam ne treba, ne treba ni jednom klubu ali Stevanović koji želi da igra fudbal i da se "vrati u igru" bi nam bio pojačanje i pol.
Sad da li rizikovati jer zajebi priču (neće ni jedan igrač reći hoću potpisat ću ugovor i zajebavat se) ili ne???
Nevjerovatno kako je lik propao u kratko vrijeme i tako mlad. Zaboravit igrat nije sigurno ali je pitanje da li želi igrati fudbal više uopće. Nema drugog objašnjenja osim da je uzeo dobre pare od Sevilje i da hoće da uživa i libo ga racku za fudbalom. Takav Stevanović nam ne treba, ne treba ni jednom klubu ali Stevanović koji želi da igra fudbal i da se "vrati u igru" bi nam bio pojačanje i pol.
Sad da li rizikovati jer zajebi priču (neće ni jedan igrač reći hoću potpisat ću ugovor i zajebavat se) ili ne???
ma kakav Stevo, momak je psihički uništen, uništila ga je Sevilla, tj. što tamo nije uspio, poslije toga je sve bilo gore, čak i ne znam gdje je sada, kako god, nema njemu povratka, njegova karijera je uništena!
nego, babuka u intervjuu spomenu da je Husref htio neka dva igrača, al' da to tada nismo uspjeli isposlavat', pa kao, ako ih želi i sada, možemo mu udovoljit', a baš me zanima o kojim igračima se radi
a što se tiče Ibričića, budite pametni, mi već sada imamo dva klasna igrača koji čine razliku i vidimo koliko oni čine ekipu boljom, ti igrači su Zeba i Ahmetović, takav igrač je i Ibričić, prema tome, ako ga možemo dovest' i ako bi ga Husref volio, onda to treba završit'
u ekipi ti treba tri, četiri ili pet klasnih igrača, plus igrači kao što su Veseli, Kostić, Ordagić, Ivetić i imaš vrh ekipu
složio bih se sa ultrasstyleom, dovest' četiri ili pet igrača, od čega dva ili tri klasna igrača koji prave razliku, te još recimo dva igrača poput ovih gore nabrojanih
nego, babuka u intervjuu spomenu da je Husref htio neka dva igrača, al' da to tada nismo uspjeli isposlavat', pa kao, ako ih želi i sada, možemo mu udovoljit', a baš me zanima o kojim igračima se radi

a što se tiče Ibričića, budite pametni, mi već sada imamo dva klasna igrača koji čine razliku i vidimo koliko oni čine ekipu boljom, ti igrači su Zeba i Ahmetović, takav igrač je i Ibričić, prema tome, ako ga možemo dovest' i ako bi ga Husref volio, onda to treba završit'
u ekipi ti treba tri, četiri ili pet klasnih igrača, plus igrači kao što su Veseli, Kostić, Ordagić, Ivetić i imaš vrh ekipu

Gledaj babuke jest se zado,vidi se godra mu
A samo baca onu sisku
Sta rece ljudi par puta potpisati reprogram i sjebali poreznu,nije cudo Sto nas jebu ljudi
Hladno najavi napad na duplu krunu....

A samo baca onu sisku

Sta rece ljudi par puta potpisati reprogram i sjebali poreznu,nije cudo Sto nas jebu ljudi

Hladno najavi napad na duplu krunu....

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Gledaj babuke jest se zado,vidi se godra mu![]()
A samo baca onu sisku![]()
Sta rece ljudi par puta potpisati reprogram i sjebali poreznu,nije cudo Sto nas jebu ljudi![]()
Hladno najavi napad na duplu krunu....![]()
Ma to mu se potkralo, mislio je osigurati opstanak pa ako šta više bude dobro i jest

Šta veli za stadion, odraditi privremeno pa rušiti i praviti novo skroz

haha a jel neko primjetio što kod Azmira u pozadini nekoliko puta zvone neka zvona

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.