Tek bi titanaga bio kad bi onog budalasa Papca nagovorio da se sijeti.Ali ne sa udaranjem glavom od zid.Principatus je napisao/la:Oprostajna utakmica Piplice kod Energie Cottbus, jednostavno legenda i titan Cottbusa:
[youtube][/youtube]

Tek bi titanaga bio kad bi onog budalasa Papca nagovorio da se sijeti.Ali ne sa udaranjem glavom od zid.Principatus je napisao/la:Oprostajna utakmica Piplice kod Energie Cottbus, jednostavno legenda i titan Cottbusa:
[youtube][/youtube]
POTPIS!!!sin3x je napisao/la:ma eno gledam englezi uvijek napune wembley XD i mi bi trebali se tako ponasati..
POTPIS!!!miralem444 je napisao/la:POTPIS!!!sin3x je napisao/la:ma eno gledam englezi uvijek napune wembley XD i mi bi trebali se tako ponasati..
bparena je napisao/la:Da bas sam mlad i necu vam vise smetat ko sto mi nesmeta ni Pape osim sto svima vama smeta bilo ko koji ne misli kao vi. Cak ako je i iz istog grada (Manijaci). Zalosno je sto nikoga ovdje ne uvazavate osim ako se ne potpise kao HZ.
Zato sam se potpisao kao HZ. Sva sreca da Sarajevo i Sarajlije ne misle kao pojedinci ovdje... Ja imam kucne prijatelje iz Sarajeva koji ne misle o drugima na nacin "ako nisi s nama onda si protiv nas". Zalosno ...
Nadam se onda da je procito za EDINA COCALIC. Pape, javi nam seammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Pazite sta pisete
To je ekstra ,ako prati sta se pise ,evo da mu ja jednu malu porukicu posaljem ,ako nije problem:ammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Pazite sta pisete
Sumnjam da je on. On je ipak odavno, i prije Papeta je bio tuCartman je napisao/la:Nadam se onda da je procito za EDINA COCALIC. Pape, javi nam seammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Pazite sta pisete![]()
Tarik14 je odjednom nestao, mozda je to zapravo bio Pape
Cuj H-ere kako mu je krivo, sto mu neko iz komsiluka nije izabran za selektora.velez_mostar je napisao/la:To je ekstra ,ako prati sta se pise ,evo da mu ja jednu malu porukicu posaljem ,ako nije problem:ammarc je napisao/la:"Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije BiH, okupiran je predstojećim akcijama u Štokholmu i Frankfurtu. Do kasno u noć ostaje u Savezu, gleda utakmice državnog tima iz proteklog ciklusa, prati sve što se piše na portalima, brine o zdravstvenom stanju svojih pulena, koje je zvao za utakmice sa Švedskom i Njemačkom."
Pazite sta pisete
"Izdajico Bosansko Hercegovacke nacije ,dosao si iz 2 razloga :imamo dobru ekipu ,pa mislis da ces podici SVOJ rating ako postignes nesto sa istom ,i naravno zato sto si ti neko ko nece puno paznje obracati na kriminal u savezu ,jer si tu kratko ,i nama ces ostaviti te probleme.TI SAMO SEBE GLEDAS!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.