FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
kadeti dobili 4 0, juniori 1 1
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
U subotu kadeti protiv Bosna Sema juniora, mislim u Butmiru.
Kako su igrali kadeti danas?
Ko su bili strijelci, ako znate?
2 resic,2 klaric
Re: Odg: FK Sarajevo: Omladinski pogon (Škola fudbala i Akademija)
hilmo je napisao/la:

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
- Kontakt:
Neki prošlogodišnji junior, ne mogu se sjetit prezimena nesto sa H (Hreljic?) zadovoljio na probi u mađarskoj, MTK naši rekli 70k€, jel zna neko vise detalja...
- SuperPippo
- Kontakt:
Mislim da je to Kenan Hreljic koliko znam zadnju sezonu kao junior je odigrao u Slaviji. Trebao potpisati za Slaviju ali je odbio zbog odlaska u Madjarsku.Pitaristok je napisao/la:Neki prošlogodišnji junior, ne mogu se sjetit prezimena nesto sa H (Hreljic?) zadovoljio na probi u mađarskoj, MTK naši rekli 70k€, jel zna neko vise detalja...
-
- Kontakt:
E jes to je taj, s olimpijskog je momak, uglavnom zadovoljio pa sad Madjari traže malo manje odštete
Igrao je kod nas zadnjih nekoliko sezona. Jednu kadetsku i dvije juniorske, a možda čak i obje kadetske. Fin štoper, prošao je dobro u Mađarskoj, tamo je u Šandor Karolji akademiji, ali koliko znam nema nikakve veze odavno sa Sarajevom.SuperPippo je napisao/la:Mislim da je to Kenan Hreljic koliko znam zadnju sezonu kao junior je odigrao u Slaviji. Trebao potpisati za Slaviju ali je odbio zbog odlaska u Madjarsku.Pitaristok je napisao/la:Neki prošlogodišnji junior, ne mogu se sjetit prezimena nesto sa H (Hreljic?) zadovoljio na probi u mađarskoj, MTK naši rekli 70k€, jel zna neko vise detalja...
-
- Kontakt:
Ne razumijem te o kakvoj vezi govoriš...Pappy je napisao/la:Igrao je kod nas zadnjih nekoliko sezona. Jednu kadetsku i dvije juniorske, a možda čak i obje kadetske. Fin štoper, prošao je dobro u Mađarskoj, tamo je u Šandor Karolji akademiji, ali koliko znam nema nikakve veze odavno sa Sarajevom.SuperPippo je napisao/la:Mislim da je to Kenan Hreljic koliko znam zadnju sezonu kao junior je odigrao u Slaviji. Trebao potpisati za Slaviju ali je odbio zbog odlaska u Madjarsku.Pitaristok je napisao/la:Neki prošlogodišnji junior, ne mogu se sjetit prezimena nesto sa H (Hreljic?) zadovoljio na probi u mađarskoj, MTK naši rekli 70k€, jel zna neko vise detalja...
Pričao mi njegov brat da nije jos potpiso jer Sarajevo traži 70k €.
Ako je Hreljić u pitanju (već igra utakmice za akademiju MTK), onda je Slavija ta koja ima osnova da traži lovu, jer je on zadnje tri sezone bio u Slaviji, a ne u Sarajevu. U Slaviju je došao, nakon što su ga u Sarajevu ocijenili kao višak, kao što to većina djece radi.Pitaristok je napisao/la:Ne razumijem te o kakvoj vezi govoriš...Pappy je napisao/la:Igrao je kod nas zadnjih nekoliko sezona. Jednu kadetsku i dvije juniorske, a možda čak i obje kadetske. Fin štoper, prošao je dobro u Mađarskoj, tamo je u Šandor Karolji akademiji, ali koliko znam nema nikakve veze odavno sa Sarajevom.SuperPippo je napisao/la: Mislim da je to Kenan Hreljic koliko znam zadnju sezonu kao junior je odigrao u Slaviji. Trebao potpisati za Slaviju ali je odbio zbog odlaska u Madjarsku.
Pričao mi njegov brat da nije jos potpiso jer Sarajevo traži 70k €.
-
- Kontakt:
Dakle, za godine koje je treniran u Sarajevu trazi se ova cifra, jel tako?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne bi trebalo. Procenat/naknada je fiksan, i klub(ovi) mogu samo da dobiju taj dio para.Pitaristok je napisao/la:Dakle, za godine koje je treniran u Sarajevu trazi se ova cifra, jel tako?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
e pa ja onda ne znam zasto nasi traze tih 70k E...muhamedhulk je napisao/la:Ne bi trebalo. Procenat/naknada je fiksan, i klub(ovi) mogu samo da dobiju taj dio para.Pitaristok je napisao/la:Dakle, za godine koje je treniran u Sarajevu trazi se ova cifra, jel tako?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Danas Sevkija puni 16. rodjendan. Nek mu je sa srećom da bude od njega dobrog igrača aBd
Sabrine mi moje!
imal ko info kako su igrali juniori jutros protiv seniora juga
danas juniori dobili seniore bosne seme 5 3