FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Niste u pravu kad kazete da nam ne treba ovoliki stadion. Pa Sarajevo je brend koji raste i nemojte da gledate samo u sadasnjost. Sta ce biti za 5 godina kad budemo igrali Evropu, kad nam u domacem prvenstvu prosjecna posjeta bude 10.000. Plus reprezentacija ce puniti uvijek do vrha. Stadion je isplativ i sa nekih 30.000, jer ce ovaj grad u narednih 20 godina postati milionski grad i prema tome raste i broj navijaca, zemlja se razvija, vece posjete, vise sponzora, vise boljih igraca. Ovo Sarajevo je nesto o cemu smo sanjali, prema tome ovaj stadion od 40.000 je sasvim realan ali naravno bez atletske staze. I sto se mene tice da se napravi i Grbavica pa da ovaj grad bude prava metropola i da jednog dana na Kosevu ugostimo finale EL i LP
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Druze sad Sarajevo ima duplo manje stanovnika nego prije 25 godina iako je natalitet veci nego mortalitet a sve ide na gore zbog stanja u drzavi, ne treba gubiti dodir sa realnoscuAmca007 je napisao/la:Niste u pravu kad kazete da nam ne treba ovoliki stadion. Pa Sarajevo je brend koji raste i nemojte da gledate samo u sadasnjost. Sta ce biti za 5 godina kad budemo igrali Evropu, kad nam u domacem prvenstvu prosjecna posjeta bude 10.000. Plus reprezentacija ce puniti uvijek do vrha. Stadion je isplativ i sa nekih 30.000, jer ce ovaj grad u narednih 20 godina postati milionski grad i prema tome raste i broj navijaca, zemlja se razvija, vece posjete, vise sponzora, vise boljih igraca. Ovo Sarajevo je nesto o cemu smo sanjali, prema tome ovaj stadion od 40.000 je sasvim realan ali naravno bez atletske staze. I sto se mene tice da se napravi i Grbavica pa da ovaj grad bude prava metropola i da jednog dana na Kosevu ugostimo finale EL i LP
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Duljević: Što se tiče navijača veliki je pritisak. U Olimpicu nisam imao dva navijača

SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nama je dosta da imamo TEREN kako bog zapovjeda, s grijacima, drenazom i urednim odrzavanjem!
Da imamo moderni DISPLEJ na kosevu na kojem cemo zapravo MOC VIDJET VRIJEME I REZULTAT!
I mozda da nam postave one pokretne, digitalne reklame, da sve to izgleda daleko daleko ljepse!
Pogledajte novi stadion NK Rijeka, nista posebno lijep velik i glamurozan, al ima ove stvari i naspram nasih stadiona izgleda kao da je s druge planete (isto kao i Bilino Polje kod nas)!
Ove stvari nisu nimalo nerealne poput tih o kojim vi pricate! Ovo moze i nas klub obezbjedit iako nismo vlasnici stadiona.
Da imamo moderni DISPLEJ na kosevu na kojem cemo zapravo MOC VIDJET VRIJEME I REZULTAT!
I mozda da nam postave one pokretne, digitalne reklame, da sve to izgleda daleko daleko ljepse!
Pogledajte novi stadion NK Rijeka, nista posebno lijep velik i glamurozan, al ima ove stvari i naspram nasih stadiona izgleda kao da je s druge planete (isto kao i Bilino Polje kod nas)!
Ove stvari nisu nimalo nerealne poput tih o kojim vi pricate! Ovo moze i nas klub obezbjedit iako nismo vlasnici stadiona.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zamalek Sports Club
24x Sampion 12x Kup 5x Supercup
Osnovan: 1911 (104 godine)
Vrijednost tima: 14,20 mil. €
Stadion: 74,100
http://www.transfermarkt.com/zamalek-sc ... verein/664
Trofeji:
Zamalek SC vs FK Sarajevo
10. dec. 2015 - Dubai
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Kakva kampanja za Dulju u repci. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Jaoooo trofeja,citava stranica za njihove trofeje,respect za sve u cjelini

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
- Kontakt:
A divi Vukasin legenda gola Sarajeva novi trener ovog yangon united
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Upravo tako!FrancescoTotti je napisao/la:Nama je dosta da imamo TEREN kako bog zapovjeda, s grijacima, drenazom i urednim odrzavanjem!
Da bi se ispunili uslovi za Europu ne treba puno para. A potpuna rekonstrukcija je drugi par cipela.
Kake su ovo sise uovog celnika slobode
Dojel ga ove fukare
Dojel ga ove fukare
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:

Kod nas ovoliko ljudi ni repka ne bi okupila na jednom mjestu!

RN87 je napisao/la:Kake su ovo sise uovog celnika slobode
Dojel ga ove fukare

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bas to gledam. Nije mi jasno da ekipa vrijedi samo 14 miliona, a imaju ovoliki broj navijaca.BordoArmy88 je napisao/la:
RN87 je napisao/la:Kake su ovo sise uovog celnika slobode
Dojel ga ove fukare

grb sto kuca,umjesto srca
HAHAHAHHAHHAAHAHAHAHAHAHAAH!!RN87 je napisao/la:Kake su ovo sise uovog celnika slobode
Dojel ga ove fukare
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemoj tako, mi imamo najbolje navijače na svijetu.BordoArmy88 je napisao/la:
Fanaticosi, ponos dijaspore.
prije neku godinu sam na fb-u u raji imao jednog Egipcanina, navijac Zamaleka i rekao mi je tad da imaju oko 80 miliona simpatizera u tom dijelu kontinenta ako sam ga ja dobro skontao, ugl Zamalek i Al Ahli tamo imaju strasan rivalitet, a navijaci su im odlicni, o koreografijama kakve znaju napraviti ne treba pricati
edit: sto se tice vrijednosti tima, mislim da je 'samo' 14 miliona zbog takvog trzista, evropa je glavna u svijetu fudbala i zato mi imamo pribliznu vrijednost kao Zamalek al nisam bas siguran da smo kvalitetom tu negdje, rekao bih da su oni dosta jaci od nas
edit: sto se tice vrijednosti tima, mislim da je 'samo' 14 miliona zbog takvog trzista, evropa je glavna u svijetu fudbala i zato mi imamo pribliznu vrijednost kao Zamalek al nisam bas siguran da smo kvalitetom tu negdje, rekao bih da su oni dosta jaci od nas
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 01 dec 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Trening Zamaleka.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Upravo tako!FrancescoTotti je napisao/la:Nama je dosta da imamo TEREN kako bog zapovjeda, s grijacima, drenazom i urednim odrzavanjem!
Da bi se ispunili uslovi za Europu ne treba puno para. A potpuna rekonstrukcija je drugi par cipela.
Bravo Totti. To nam trenutno samo treba, stadion zaboravite.
Upravo mora bolje!

Ova slika je nasa prosla utakmica protiv Travnika, reklame nam se raspadaju...
Vrijeme je za veci nivo marketinga, ako ne moze stadion, moze ovo!
Evo odakle je Hajduk Split kupio svoje. Isplati se!
http://www.alibaba.com/product-detail/c ... .89.ks31BB
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.