Hebes sponzora koliko mi je drago sto su stisli Davuda

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Kako se Pan uklopi u OKK ? **** boju nek nama dodje Bingo i eto ludilaMortus je napisao/la:BINGO je zeleni, nznm kako bi se uklopio među crvene
![]()
Ko kaze da je frtutma slavimo bolan, sve napuseno , pijano a ovo malo sto vidis neku zabrinutost to prijenosi od ovog prvogsolinas je napisao/la:Momci cemu frtutma na temi öd sinoc.
Nek me neko uputi.
Suti ne spominji mesolinas je napisao/la:Ocekujem situaciju kao i za ciru.
Izace vijest da dovodimo igraca,mediji ce sutra,preko sutra eksplodirati,neko ce pokupiti ekskluzivu,i onda ide odgovor sa druge strane zice kao i za ciru
Da,dobro ste informisani,nazvao sam sve smo se brzo dogovorili,pretstavio sam mu nasu viziju,plan,i izrazio je spremnost da bude nas igrac.
Gospodine husicu,puno bure se diglo oko vas,evo prije par Dana,povukli ste ostavku,vas Kommentar
Odgovor
Ja sam zelio da se neke stvari posloze,sad je to iza nas,obecao sam nasim navijacima da ce Sloboda biti neko ko ce dominirati nasom ligom,ja obecanja ispunjavam,i evo idemo u tom pravcu.
Napadamo titulu.
Aaaaa target,oce biti ovako
Hahaha
pa druze ne valja clanak trebalo se odstavi tdo jcue jesi coav procitaj sta piseGifron je napisao/la:Mogu misliti sto ce Husari pozliti kada procita ovaj clanak na ss.ba o licenciranju![]()
![]()
![]()
SAMOChinaglia je napisao/la:znači, SHARP ili Toyota, e jeste nam kašika u med pala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.