Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 14:52
A šta mislite o lokalitet Haliliovići? Tamo kasarna ovo ono? Ima prostora, a u gradu je (i sa sjeverne strane Miljacke

)

Samo Saraj'vo.
-
Zip
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la:@Zip, ide se na to da se pravi stadion u gradu Sarajevu.
Samo sam napisao @amy vezano za Opcinu Ilidza
Sarajevo treba da ima stadion u centru grada, a posto nema mjesta za gradnju onda se renoviranje Koseva namece kao logicno rjesenje.
Ja bih najvise volio da taj stadion bude NAS, pa dal to bilo Kosevo il negdje drugo svejedno mi je
Samo da smo na svome.
-
Zip
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:A šta mislite o lokalitet Haliliovići? Tamo kasarna ovo ono? Ima prostora, a u gradu je (i sa sjeverne strane Miljacke

)

Nema mjesta. Na tom zemljistu se vec od sljedece godine prave nove zgrade, cak je tu planiran i veliki trzi centar BAU il tako nesta... nemam pojma, uglavnom znam da se od sljedece godine grade nove zgrade na tom lokalitetu.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Ko ce sa mnom da srusi Skenderiju da tu smjestimo jedan

, ne postoji bolja lokacija u gradu za stadion

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:01
Zip je napisao/la:Nema mjesta. Na tom zemljistu se vec od sljedece godine prave nove zgrade, cak je tu planiran i veliki trzi centar BAU il tako nesta... nemam pojma, uglavnom znam da se od sljedece godine grade nove zgrade na tom lokalitetu.
A dobro onda... To je bilo možda posljednje mjesto "na ravnom" unutar Grada... Slijedeća lokacija je između Šipa i Koševa....
Samo Saraj'vo.
-
Zip
-
Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Ko ce sa mnom da srusi Skenderiju da tu smjestimo jedan

, ne postoji bolja lokacija u gradu za stadion

Snijeg

Samo cekaj da opet zapada

Zadnja izmjena:
Zip, dana/u 01 dec 2015, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
Zip
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Zip je napisao/la:Nema mjesta. Na tom zemljistu se vec od sljedece godine prave nove zgrade, cak je tu planiran i veliki trzi centar BAU il tako nesta... nemam pojma, uglavnom znam da se od sljedece godine grade nove zgrade na tom lokalitetu.
A dobro onda... To je bilo možda posljednje mjesto "na ravnom" unutar Grada... Slijedeća lokacija je između Šipa i Koševa....
Ima opcija na mjestu GRAS-a, jer se planira izmjestanje istog u Famos.
Al to ako budemo cekali, nacekat cemo se

-
ajdohordas
-
Kontakt:
Postao/la ajdohordas » 01 dec 2015, 15:06
jel postoji mogućnost da ako se bude Koševo renoviralo ukloni ona atletska staza, jer ono zaista nije potrebno, kvari idilu, ugodjaj a i ona boja potpuno odbija i bode u oči...

-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:08
Zip je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Zip je napisao/la:Nema mjesta. Na tom zemljistu se vec od sljedece godine prave nove zgrade, cak je tu planiran i veliki trzi centar BAU il tako nesta... nemam pojma, uglavnom znam da se od sljedece godine grade nove zgrade na tom lokalitetu.
Ima opcija na mjestu GRAS-a, jer se planira izmjestanje istog u Famos.
Al to ako budemo cekali, nacekat cemo se

A Remizu realno za našeg života neće pomjeriti...

Samo Saraj'vo.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:11
ajdohordas je napisao/la:jel postoji mogućnost da ako se bude Koševo renoviralo ukloni ona atletska staza, jer ono zaista nije potrebno, kvari idilu, ugodjaj a i ona boja potpuno odbija i bode u oči...

Ima, samo što u takvoj rekonstrukciji onda se moraju barem tri tribine potpuno rušiti... Mislim da u tom slučaju ostaje samo Istok, a Sjever, Zapad i Jug bi se rušili...
Samo Saraj'vo.
-
Zip
-
Kontakt:
Ima li mjesta iza SCC???
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
U buducnosti ce u Sarajevu biti odrzano finale EL po ovom jednom planu e sad koliko je to realno...
-
pitic
-
Kontakt:
Dino je jasno prije neki dan rekao da se imaju dva plana, a to su full obnova Haseta koštala bi 50 mil eura ili pravljenje novog stadionu pored Zetre koji bi koštao 35 mil eura. Mi te pare nemamo niti ćemo ih imati. Ako se kada ovom kantonu i vlastima digne ona stvar onda će biti nešto od priče u vezi stadiona do tada možemo mahati ušima i maštati. I odmah da znate nema se ni gram namjere tražiti lokacije izvan centra grada to je jednom i predsjednik rekao. Sve te lokacije od Halilovića, Grasa, Otoke, Ilidže itd. itd. možete okačiti mačku na rep.
SRETAN BROJ - 1725
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:16
MortemHz je napisao/la:U buducnosti ce u Sarajevu biti odrzano finale EL po ovom jednom planu e sad koliko je to realno...
Nije nerealno, ponudi dobar stadion UEFA-i i ljudi pristaju, to budi siguran, ali valja ga izgraditi prvo...
Samo Saraj'vo.
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la:U buducnosti ce u Sarajevu biti odrzano finale EL po ovom jednom planu e sad koliko je to realno...
Nije nerealno, ponudi dobar stadion UEFA-i i ljudi pristaju, to budi siguran, ali valja ga izgraditi prvo...
To je jedan plan a drugi da je stadion samo za nas ali onda nece niko drugi imati koristi i samim tim slabi mogucnost za nekim novim investitorima. Za odigravanje finala EL ti treba 40.000 sjedecih mjesta. A onaj superkup izmedju pobjednika CL i EL se moze igrati na dosta manjem stadionu pa ce mozda i to ganjati, sve zavisi od para naravno..
-
amypitar
-
Kontakt:
Kako se brzo grad širi ,zali cemo mi i za periferiom sto nismo zemlju kupili.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:20
Zip je napisao/la:
Ima li mjesta iza SCC???
Tu je već regulacioni plan rasparčao to iza što je trebalo da bude šatro koncertna dvorana i to...
@Mortem Tako nekako, samo bilo bi pravo ludo mi odemo dignemo neki stadiončić 15-16k nekako se skućimo i dođe Savez i država i obnove Koševo... (Ovo sam sanjao jednom, heftu nisam spavao)
Samo Saraj'vo.
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:23
amypitar je napisao/la:Kako se brzo grad širi ,zali cemo mi i za periferiom sto nismo zemlju kupili.
Ustvari, grad se uopšte ne širi... Granice su mu iste od 1995... Jedino je dobio ova naselja unutar svojih granica tipa Šip, Miljacka, itd.. Ovo što se gradi na Stupu (ne pripada gradu nego Ilidži), dok Ilidža barem djelom ne postane ponovo gradska općina, ostajemo unutar granica... Zato nam je i kamp "van grada"

Samo Saraj'vo.
-
ade43
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:amypitar je napisao/la:Kako se brzo grad širi ,zali cemo mi i za periferiom sto nismo zemlju kupili.
Ustvari, grad se uopšte ne širi... Granice su mu iste od 1995... Jedino je dobio ova naselja unutar svojih granica tipa Šip, Miljacka, itd.. Ovo što se gradi na Stupu (ne pripada gradu nego Ilidži), dok Ilidža barem djelom ne postane ponovo gradska općina, ostajemo unutar granica... Zato nam je i kamp "van grada"

Kad smo mogli do sad,mozemo i dalje ko mu hebe mater
Ja bih bio zadovoljan i da samo krov kakav metnu na istok ,dosta vala

-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 01 dec 2015, 15:29
ade43 je napisao/la:Ja bih bio zadovoljan i da samo krov kakav metnu na istok ,dosta vala

Ma ja ba, a nas na zapadu ko je8e je l'?

Samo Saraj'vo.