Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 dec 2015, 13:11

Ja samo znam da JEDVA cekam slijedece okupljanje. :twisted:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 13:36

Virtu4l je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:On je dijete od 16 godina, a njegove igre ne bi bile ništa boljim niti lošijim bez te jeftinije samo reklame
Ne radi se tu o igri, već o odnosu i podršci, koju nije dobijao samo on, već svi igrači ;)

Ne vidim razlog zbog kojeg želiš da omalovažiš jedan gospodski potez i odnos koji je Harun imao sa ovim klincima. Pa i nama laicima je jasno da ga ta djeca obožavaju.
Znaš šta bi bilo gospodski i što bi pokazalo da su vjerovali u njih, a to je da su pokrili komplet troškove, a ne da su samo pokrili grupnu fazu takmičenja i da ne bi 10 000 od strane vlasnika FIS viteza sada bi se pisalo kako smo propustili šansu za medalju jer bi nas izbacili sa takmičenja
Vidiš zatvaranje finansijske konstrukcije to je posao haruna, a ne pisanje po FB
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2015, 13:53

A ko je to obezbijedio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 14:07

Virtu4l je napisao/la:A ko je to obezbijedio?
Cuj ko je obezbijedio, kukali i plakali i čovjek se smilovao, dao 10 000 bez ikakvog ugovora samo radi panđe, ako ti misliš da je to dobar i normalan način rada onda stvarno imati diskusiju sa tobom je beskorisno
I zamisli da je tog čovjeka napustila žena samo dan ranije pa da se pokušao ubiti baš taj dan, Musa i kompanija bi dobili nogu sa prvenstva, pa znaš li čovječe koja bi to bila bruka i koliko bi onda mladih igralo za našu reprezentaciju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2015, 14:30

Nemoj mi ŠBBKBB, pričamo o onome što se desilo, a desilo se da je pronađen novac i momci su osvojili zlato. Neozbiljno je pričati o tome šta bi se desilo da je ovo, šta bi se desilo da je ono, nismo djeca.

Znam ja da ste svi vi (zna se na koga mislim) šokirani ovolikom podrškom Mahmutoviću, pa vam samo preostaje da ovako stihijski i podmuklo napadate, vaš cilj je uvijek bio Dino, i to mi je jasno, ali razdvojite ih, nemojte se preko Haruna obračunavati sa Konakovićem. ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 dec 2015, 14:32

A čiji je zadatak da finansira sportske saveze?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 dec 2015, 14:35

nerminh74@ brate dzaba ti objasnjavas ovdje pojedincima :kafa:

Ja sam prije par dana napisao da Juka nema nikakve veze sa odlaskom Dine tj kifle daleko mu kuca bila od saveza jer su to rotacije unutra saveza po nacionalnom kljucu kao i sve u ovoj drzavi,Harun nije otisao iz saveza samo se preselio u kancelariju i radice na financijama tj sponzorima da osigura da nam mlade repke igraju slijedece godine prvenstva sto mu je i dosad bio posao pa smo zamalo izbaceni sa prvenstva

Ta prica da ce nam sad otimati djecu je providna jer se to radilo i u mandatu dvojca Kifla,Harun znaci niko ne moze sprijeciti nekog hrvata da igra za Hrvatsku i tako ce biti i dalje to se odnosi i na srbina koji zeli igrati za Srbiju ali uvijek ce biti Sikirasa,Gordica,Mutica itd.....

Najsmijesnija je prica sad ce se raspasti sve mlade selekcije :lol:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 01 dec 2015, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rudygobert7
Kontakt:

Post Postao/la rudygobert7 » 01 dec 2015, 14:37

Pozdrav svima, novi sam na forumu. Dugo vas citam, ali evo posto vidim da ima ljudi koji ignorisu cinjenice odlucih se registrovati. Lumani trazi igrace koje je Harun doveo u BiH reprezentaciju, e pa evo ja cu mu pokusati staviti spisak samo nekih i objasniti njihovu situaciju:

Seniorska reprezentacija
Sinanovic - prije Haruna nije igrao za BiH, cim je pokazao neke znakove zivota Harun je otisao s njim na razgovor u Zagreb.
Stipanovic, Masic - kosarkasi koji su se odlucili za Hrvatsku i prije dolaska Haruna, tamo nisu imali mjesta i to je Harun iskoristio. Naravno svjedoci smo da ovakvih igraca uvijek ima, ali im se nije poklanjala dovoljna paznja.
Todic, Sutalo - jos dva kosarkasa kod kojih je Harun lobirao da zaigraju za nasu reprezentaciju
Mitrovic + jos jedan iz USA (ne mogu se sjetiti kako se zove)

Obavljeni su razgovori i sa Savovicem, Omicem i Jacksonom. Savovic nije htio, Omic nije mogao zbog administrativnih problema, a za Jacksona nije bilo novca. Harunu kapa dole jer je makar pokusao.

Omladinske reprezentacije
Sikiras - ubjedljivo najtalentovaniji Srbin koji je ikad zaigrao za reprezentaciju BiH u bilo kojem ekipnom sportu. Porediti njega s Gordicem je krajnje bezobrazno, posto Gordic nikad nije imao kvaliteta da igra za Srbiju. Gordica bi mogli porediti s igracima poput Aleksica, Lazica, Glogovca i Lakica.
Djedovic, Gacic - dva igraca o kojima su mnogi ovdje mastali da ce biti ubojit tandem za seniorsku reprezentaciju. Nazalost, to se na kraju vjerovatno nece desiti, ali niko ne moze osporiti da su u trenucima Harunovog lobija bili veliki talenti.
Antunovic, Loncar - jos dva kosarkasa kojima je Hrvatska bila prva opcija, ali je Harun i ovu situaciju pretvorio u nasu prednost
Nurkic, Polutak - znamo svi za interes Slovenije, ali su na kraju zavrsili pod zastavom BiH. Ne sporim njihov patriotizam, ali je i u proslosti bilo slicnih situacija, a Dezela je po pravilu izlazila kao pobjednik u tim "duelima".
Alibegovic - otac je igrao za Sloveniju, a on ipak za BiH
Sulejmanovic, Karahodzic - iako jos nisu zaigrali za BiH, oba imaju samo rijeci hvale za Haruna. Da nema Haruna koji jos uvijek odrzava kontakt s njima, vjerovatno bi i ovim momcima doslo svega preko glave i poslali sve u mp3. Naravno kapa dole i njima za patriotizam i strpljenje.

Tu je i zenska reprezentacija, na celu sa Maricom Gajic. Postoji i tu par kosarkasica koje su mogle igrati za druge reprezentacije ali je Harun na vrijeme reagovao. Ipak, ovdje nisam dovoljno upucen pa ce prepustiti nekom drugom da objasni situaciju. Summa Summarum vjerujem da postoji nekih 20-tak igraca za koje je Harun manje ili vise zasluzan sto igraju za nasu reprezentaciju.

E sad malo vezano za selektore i pripreme. Svjedoci smo izjava kosarkasa, od kapitena Teletovica pa do svih ostalih da reprezentacija nikad nije imala bolje uslove za treninge. Elvir Bijedic je to odlicno objasnio, tako da se tu ne bi imalo sta dodati. Za selektora smo imali jedno od najvecih imena evropske kosarke, sto je opet ogromna stvar uzevsi u obzir nasu finansijsku situaciju. Svi znamo kakva su nekad bila okupljanja, par dana prije pocetka prvenstva, beskonacne prijateljske utakmice s Crnom Gorom itd. Sad je situacija potpuno drugacija, reprezentacija se okuplja na vrijeme, a prijateljske utakmice igramo sirom Evrope. Kadeti nisu slucajno osvojili zlato, uz njihov veliki talenat tu je itekako igralo ulogu i veliki broj zajednickih utakmica. Od ep u16 2014. godine, preko nekih manjih turnira gdje su se birali "pomagaci" Musi i Sikirasu, pa sve do super jakog turnira u Turskoj. Za trenere su postavljeni Pandza, nas vjerovatno najtalentovaniji trener, te Numanovic, covjek koji je vec radio s Musom, i koji ga jako dobro poznaje.

Vezano za finansije, ako vi mislitite da se sa 50.000 KM od drzave moze odrzavati 7 reprezentativnih kategorija onda ste u debeloj zabludi. Dakle, Harun je doveo i neke sponzore koji su itekako pomogli, ali opet je falilo nesto novca. Ovo je situacija kao da neko od vas zahtjeva da se zaposlite i donosete u kuci 2000 KM mjesecno, a vi u ovakvoj banani od drzave donosete npr. 1500 i on nezadovaljan.

Izvinjavam se na duzem postu.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 14:42

Virtu4l je napisao/la:Nemoj mi ŠBBKBB, pričamo o onome što se desilo, a desilo se da je pronađen novac i momci su osvojili zlato. Neozbiljno je pričati o tome šta bi se desilo da je ovo, šta bi se desilo da je ono, nismo djeca.

Znam ja da ste svi vi (zna se na koga mislim) šokirani ovolikom podrškom Mahmutoviću, pa vam samo preostaje da ovako stihijski i podmuklo napadate, vaš cilj je uvijek bio Dino, i to mi je jasno, ali razdvojite ih, nemojte se preko Haruna obračunavati sa Konakovićem. ;)
Novac nije nađen novac je poklonjen, a u državi u kojoj se ovoliko nazaduje a narod glasa za iste ništa me ne čudi
I na kraju krajeva ja nisam protiv Haruna u globalu nego samo naglašavam da niti je neka kvaliteta a i da je on u ovoj priči veći krivac, a u ovoj priči nema nevinih

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 dec 2015, 14:58

rudygobert7 je napisao/la:Pozdrav svima, novi sam na forumu. Dugo vas citam, ali evo posto vidim da ima ljudi koji ignorisu cinjenice odlucih se registrovati. Lumani trazi igrace koje je Harun doveo u BiH reprezentaciju, e pa evo ja cu mu pokusati staviti spisak samo nekih i objasniti njihovu situaciju:

Seniorska reprezentacija
Sinanovic - prije Haruna nije igrao za BiH, cim je pokazao neke znakove zivota Harun je otisao s njim na razgovor u Zagreb.
Stipanovic, Masic - kosarkasi koji su se odlucili za Hrvatsku i prije dolaska Haruna, tamo nisu imali mjesta i to je Harun iskoristio. Naravno svjedoci smo da ovakvih igraca uvijek ima, ali im se nije poklanjala dovoljna paznja.
Todic, Sutalo - jos dva kosarkasa kod kojih je Harun lobirao da zaigraju za nasu reprezentaciju
Mitrovic + jos jedan iz USA (ne mogu se sjetiti kako se zove)

Obavljeni su razgovori i sa Savovicem, Omicem i Jacksonom. Savovic nije htio, Omic nije mogao zbog administrativnih problema, a za Jacksona nije bilo novca. Harunu kapa dole jer je makar pokusao.

Omladinske reprezentacije
Sikiras - ubjedljivo najtalentovaniji Srbin koji je ikad zaigrao za reprezentaciju BiH u bilo kojem ekipnom sportu. Porediti njega s Gordicem je krajnje bezobrazno, posto Gordic nikad nije imao kvaliteta da igra za Srbiju. Gordica bi mogli porediti s igracima poput Aleksica, Lazica, Glogovca i Lakica.
Djedovic, Gacic - dva igraca o kojima su mnogi ovdje mastali da ce biti ubojit tandem za seniorsku reprezentaciju. Nazalost, to se na kraju vjerovatno nece desiti, ali niko ne moze osporiti da su u trenucima Harunovog lobija bili veliki talenti.
Antunovic, Loncar - jos dva kosarkasa kojima je Hrvatska bila prva opcija, ali je Harun i ovu situaciju pretvorio u nasu prednost
Nurkic, Polutak - znamo svi za interes Slovenije, ali su na kraju zavrsili pod zastavom BiH. Ne sporim njihov patriotizam, ali je i u proslosti bilo slicnih situacija, a Dezela je po pravilu izlazila kao pobjednik u tim "duelima".
Alibegovic - otac je igrao za Sloveniju, a on ipak za BiH
Sulejmanovic, Karahodzic - iako jos nisu zaigrali za BiH, oba imaju samo rijeci hvale za Haruna. Da nema Haruna koji jos uvijek odrzava kontakt s njima, vjerovatno bi i ovim momcima doslo svega preko glave i poslali sve u mp3. Naravno kapa dole i njima za patriotizam i strpljenje.

Tu je i zenska reprezentacija, na celu sa Maricom Gajic. Postoji i tu par kosarkasica koje su mogle igrati za druge reprezentacije ali je Harun na vrijeme reagovao. Ipak, ovdje nisam dovoljno upucen pa ce prepustiti nekom drugom da objasni situaciju. Summa Summarum vjerujem da postoji nekih 20-tak igraca za koje je Harun manje ili vise zasluzan sto igraju za nasu reprezentaciju.

E sad malo vezano za selektore i pripreme. Svjedoci smo izjava kosarkasa, od kapitena Teletovica pa do svih ostalih da reprezentacija nikad nije imala bolje uslove za treninge. Elvir Bijedic je to odlicno objasnio, tako da se tu ne bi imalo sta dodati. Za selektora smo imali jedno od najvecih imena evropske kosarke, sto je opet ogromna stvar uzevsi u obzir nasu finansijsku situaciju. Svi znamo kakva su nekad bila okupljanja, par dana prije pocetka prvenstva, beskonacne prijateljske utakmice s Crnom Gorom itd. Sad je situacija potpuno drugacija, reprezentacija se okuplja na vrijeme, a prijateljske utakmice igramo sirom Evrope. Kadeti nisu slucajno osvojili zlato, uz njihov veliki talenat tu je itekako igralo ulogu i veliki broj zajednickih utakmica. Od ep u16 2014. godine, preko nekih manjih turnira gdje su se birali "pomagaci" Musi i Sikirasu, pa sve do super jakog turnira u Turskoj. Za trenere su postavljeni Pandza, nas vjerovatno najtalentovaniji trener, te Numanovic, covjek koji je vec radio s Musom, i koji ga jako dobro poznaje.

Vezano za finansije, ako vi mislitite da se sa 50.000 KM od drzave moze odrzavati 7 reprezentativnih kategorija onda ste u debeloj zabludi. Dakle, Harun je doveo i neke sponzore koji su itekako pomogli, ali opet je falilo nesto novca. Ovo je situacija kao da neko od vas zahtjeva da se zaposlite i donosete u kuci 2000 KM mjesecno, a vi u ovakvoj banani od drzave donosete npr. 1500 i on nezadovaljan.

Izvinjavam se na duzem postu.
+1

fakat brzo se zaborqavlja stanje prije :silent:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 16:16

E moja djeco, gordića je htjela tada Tau Ceramica ali je budućnost tražila 1 mil eura i onda je stagnirao kod radonjica a mogao je daleko više tako da je u tom dobu on bio potencijal najmanje kao sikiraš ispred kojega je otišao simanic u reprezentaciju Srbije
Masic je prvi put bio u reprezentaciji kada je Neno bio selektor kasnije ga vratio Petrović isto kao stipanovića i za to se Harun zahvalio svađom, brate baš su uspijeh šutalo i pogotovo Todić koji nije odigrao ni jednu službenu utakmicu
Sinanović nije igrao jer je imao pogrešnog menagera i tek kada je karijera krenula silazimo putanjom došao u reprezentaciju gdje je bio drugi centar
Antunovića i lončara su Hrvati prestali zvati i onda su završili kod nas
Sulejmanović i Karahodžić upravo radi harunovih zakulisnih igri još ne igraju za nas
E pošto nemam vremena objašnjavati dalje uglavnom da.naglasim da ima nas ovdje koji duže pratimo košarku i to ne samo preko novina pa nam je teže prodavati muda za.bubrege

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 01 dec 2015, 16:20

nerminh74 je napisao/la:E moja djeco, gordića je htjela tada Tau Ceramica ali je budućnost tražila 1 mil eura i onda je stagnirao kod radonjica a mogao je daleko više tako da je u tom dobu on bio potencijal najmanje kao sikiraš ispred kojega je otišao simanic u reprezentaciju Srbije
Masic je prvi put bio u reprezentaciji kada je Neno bio selektor kasnije ga vratio Petrović isto kao stipanovića i za to se Harun zahvalio svađom, brate baš su uspijeh šutalo i pogotovo Todić koji nije odigrao ni jednu službenu utakmicu
Sinanović nije igrao jer je imao pogrešnog menagera i tek kada je karijera krenula silazimo putanjom došao u reprezentaciju gdje je bio drugi centar
Antunovića i lončara su Hrvati prestali zvati i onda su završili kod nas
Sulejmanović i Karahodžić upravo radi harunovih zakulisnih igri još ne igraju za nas
E pošto nemam vremena objašnjavati dalje uglavnom da.naglasim da ima nas ovdje koji duže pratimo košarku i to ne samo preko novina pa nam je teže prodavati muda za.bubrege
:salut:

A posebno se slazem za gordica,koji je po meni bio i veci talenat od njegosa ali nesretne okolnosti su ga kostale neke bolje karijere.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 dec 2015, 16:49

@nermine mojene o tome "djeco" i sl . vjerpvatno da se vidimo bi se preopznali kazem ti da sam bio na svim utakmicama kk Bosne od 1991-2008 , cak i u ratu doduse tad sam pratio sve tekme cak i derby čarli vs. Sarajevo (Bjelan vs. Hrelja ) :P

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 dec 2015, 17:02

pa kako vam ne dosadi više pljuvati i jednu i drugu stranu ... i hvatati se za slamke... izgubio je ovog igrača , onog je privolio da igra itd... , vrtite se u krug evo već godinu dana , a ništa novo niste napisali ...

rudygobert7
Kontakt:

Post Postao/la rudygobert7 » 01 dec 2015, 17:06

nerminh74 je napisao/la: E moja djeco, gordića je htjela tada Tau Ceramica ali je budućnost tražila 1 mil eura i onda je stagnirao kod radonjica a mogao je daleko više tako da je u tom dobu on bio potencijal najmanje kao sikiraš ispred kojega je otišao simanic u reprezentaciju Srbije
Bek suter zarobljen u tijelu pleja moze biti jednak potencijal jednom Sikirasu samo u bajkama nerminha i njegove kompanije. Kad ga malo bolje pogledas vidis da nema vrhunsku kreaciju, nema vrhunski sut, u stvari nema nista za nivo jedne eurolige, sto naravno pokazuje njegova statistika. Sta bi bilo da je otisao u Tau Ceramicu, mislis da bi tamo igrao? Ne budi smijesan, on ni u zenitu svoje karijere nije bio igrac za ekipu kakva je tad bila Tau Ceramica. Samo mi objasni kako bi u takvoj jednoj ekipi on mogao napredovati.
nerminh74 je napisao/la: Masic je prvi put bio u reprezentaciji kada je Neno bio selektor kasnije ga vratio Petrović isto kao stipanovića i za to se Harun zahvalio svađom, brate baš su uspijeh šutalo i pogotovo Todić koji nije odigrao ni jednu službenu utakmicu
Stipanovic/Masic/Todic/Sutalo > Hasandic/Tuljkovic/Djurasovic i bilo koji drugi majstori iz premijer lige. Dakle, ovdje je steta umanjena zahvaljujuci Harunu, a zasto ne reci i Petrovicu, ja to ne sporim jer se i on trudio. E sad sto ti mislis da je Harun umjesto ovih igraca mozda mogao dovesti vrhunske igrace kalibra Jamesa, Duranta i Mela govori vise o tvojoj inteligenciji i poznavanju situacije. U datoj situaciji steta je umanjena onoliko koliko je to mogla biti umanjena. Kao sto bi je jos vise umanjili da je Savovic zaigrao umjesto Albijanica itd.
nerminh74 je napisao/la: Sinanović nije igrao jer je imao pogrešnog menagera i tek kada je karijera krenula silazimo putanjom došao u reprezentaciju gdje je bio drugi centar
Sinanovic je poslije kvalifikacija unistio Barcelonu i odigrao utakmice karijere. Eto koliko ne poznajes materiju. :salut:
nerminh74 je napisao/la: Antunovića i lončara su Hrvati prestali zvati i onda su završili kod nas
Bas tako. Dakle, koristi svaki manji kiks drugih reprezentacija. Hrvati su kukali i za jednog i za drugog. I u ovoj situaciji samo se vidi Harunova aktivnost, sto je ako poredimo s bilo kojim drugim savezom u drzavi na bar pet nivoa iznad.
nerminh74 je napisao/la: Sulejmanović i Karahodžić upravo radi harunovih zakulisnih igri još ne igraju za nas
Popricaj malo s Kenom i Emirom upitaj ih za misljenje o Harunu i sve ce ti se kazati. Al jbg mozda je i njima prodao muda za bubrege. :kralj:

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 01 dec 2015, 17:19

Hmmmmmm vjerovatno bolje znas od Ivanovica.Budala nudila milion eura za nikakvog igraca...

rudygobert7
Kontakt:

Post Postao/la rudygobert7 » 01 dec 2015, 17:24

Procitaj malo bolje ko je trazio/nudio milion eura. Da je Tau davala milion eura Radonjic bi ga na ledjima nosio do Baskije.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 20:30

Kobe Bryant je napisao/la:@nermine mojene o tome "djeco" i sl . vjerpvatno da se vidimo bi se preopznali kazem ti da sam bio na svim utakmicama kk Bosne od 1991-2008 , cak i u ratu doduse tad sam pratio sve tekme cak i derby čarli vs. Sarajevo (Bjelan vs. Hrelja ) :P
Moja prva utakmica je bila sa pet godina 1979 godine u maloj sali protiv macabia, čitavu utakmicu sam proveo ocu na ramenima

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 dec 2015, 20:41

čika Nermin :mrgreen:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 21:49

rudygobert7 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: E moja djeco, gordića je htjela tada Tau Ceramica ali je budućnost tražila 1 mil eura i onda je stagnirao kod radonjica a mogao je daleko više tako da je u tom dobu on bio potencijal najmanje kao sikiraš ispred kojega je otišao simanic u reprezentaciju Srbije
Bek suter zarobljen u tijelu pleja moze biti jednak potencijal jednom Sikirasu samo u bajkama nerminha i njegove kompanije. Kad ga malo bolje pogledas vidis da nema vrhunsku kreaciju, nema vrhunski sut, u stvari nema nista za nivo jedne eurolige, sto naravno pokazuje njegova statistika. Sta bi bilo da je otisao u Tau Ceramicu, mislis da bi tamo igrao? Ne budi smijesan, on ni u zenitu svoje karijere nije bio igrac za ekipu kakva je tad bila Tau Ceramica. Samo mi objasni kako bi u takvoj jednoj ekipi on mogao napredovati.
hajde dobro, gordića je ivanović želio u tau ceramici i to se lako da provijeriti pa ti preporucujem da uradiš inace ova fraza da je gordic bek suter zarobljen u tjelu pleja me obro podsjeca na naseg bivseg forumasa nenu, a gordic sa svojih 192-193 cm komotno u europi moze igrati beka (npr. to je visina carolla) i njegovo najace oruzije nije sut iz distance nego ulaz
nerminh74 je napisao/la: Masic je prvi put bio u reprezentaciji kada je Neno bio selektor kasnije ga vratio Petrović isto kao stipanovića i za to se Harun zahvalio svađom, brate baš su uspijeh šutalo i pogotovo Todić koji nije odigrao ni jednu službenu utakmicu
Stipanovic/Masic/Todic/Sutalo > Hasandic/Tuljkovic/Djurasovic i bilo koji drugi majstori iz premijer lige. Dakle, ovdje je steta umanjena zahvaljujuci Harunu, a zasto ne reci i Petrovicu, ja to ne sporim jer se i on trudio. E sad sto ti mislis da je Harun umjesto ovih igraca mozda mogao dovesti vrhunske igrace kalibra Jamesa, Duranta i Mela govori vise o tvojoj inteligenciji i poznavanju situacije. U datoj situaciji steta je umanjena onoliko koliko je to mogla biti umanjena. Kao sto bi je jos vise umanjili da je Savovic zaigrao umjesto Albijanica itd.
znaci sada je uspijeh sto su zaigrali gore navedeni, onda sta je bilo kada su igrali ranije varda, opacak, kojadinovic, ikonic i vasiljevic i prije toga krasic, markovic, firic i mario primorac
i kada pominjes savovica (mada bi ja radije sutona uzeo umjesto njega), sto ne pomenes i branka ratkovicu i aleksandra capina
nerminh74 je napisao/la: Sinanović nije igrao jer je imao pogrešnog menagera i tek kada je karijera krenula silazimo putanjom došao u reprezentaciju gdje je bio drugi centar
Sinanovic je poslije kvalifikacija unistio Barcelonu i odigrao utakmice karijere. Eto koliko ne poznajes materiju. :salut:
sinanoviceve najbolje partije su bile u dresu Unicaje 2010-2011 godne kada je imao prosijek od 10,8 poena u EL, a ne navedeni labudzi pijev u dresu valadioda kada je igrao za 1/4 plate iz unicaje i kada je ekipa jedva izborila opstanak u ligi ili zaboravljas kako ga je paschulia unstavao post igrom kako u skenderiji ili tibilisiju i onda jedan 18 godisnji jusuf uspije da ga zaustavi u tibilisiju i tako puno doprinio pobijedi

nerminh74 je napisao/la: Antunovića i lončara su Hrvati prestali zvati i onda su završili kod nas
Bas tako. Dakle, koristi svaki manji kiks drugih reprezentacija. Hrvati su kukali i za jednog i za drugog. I u ovoj situaciji samo se vidi Harunova aktivnost, sto je ako poredimo s bilo kojim drugim savezom u drzavi na bar pet nivoa iznad.
ko kuka za ovom dvojicom, mozda poneki hr. forumas, a sigurno ne hks koji sada ima bendera, zubca i zizica

nerminh74 je napisao/la: Sulejmanović i Karahodžić upravo radi harunovih zakulisnih igri još ne igraju za nas
Popricaj malo s Kenom i Emirom upitaj ih za misljenje o Harunu i sve ce ti se kazati. Al jbg mozda je i njima prodao muda za bubrege. :kralj:
pa dobro sto onda ova dvojica ne igraju, pogotovo karahodzic, sto je harun namjerno zeznuo papire za todorovica, misleci da ce moci obojicu na kraju popkupiti, a sada ni jedan ne igra za BiH

inace od svih ovih nabrojanih igraca jusuf i emir preldzic imaju daleko vecu vrijednost, a za Emira nikada nisu poslani papiri FIBA-i i samo tako je mogao zaigrati za turke

i po ko zna koji put kazem, harun jeste radio svoj posao, ali vi od njega pravite nekakvu uzvisenu legendu, a imao je on itetakvih ispada i propusta

i kako poznajem materiju

i za kraj, preporucio bi ti da spustis ton u obracanju

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 25 gostiju.