Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta fali momku,kad mozemo gledati Efendica,Mehidica,Mujkica,Prsesa..on mi je za njih igracinaTaRgEt_ je napisao/la:Nemoj babale majke ti, a Deling cujem Omer pobjegao glavom bez obzira iz Hercegovineharry_90 je napisao/la:Nadam se da tu ima Binga,Delinga itd.. sve vijesti ljepsa za ljepsom,sve mislim da sanjam..ocekujem prvo bombu sto se tice sponzora kluba,pa tek onda igraci..mislim da ce nas bht,arena sve vise prenositi na svojim kanalima narednu polusezonu
Apetiti su nam porasli preko noci nenormalno..ali ljudi dragi koliko bi ja volio vidjeti Aldina Sisica u klubu to nije normalno
Isto kao sto je inspekcija jednom nasem bivsem predsjedniku upala sinoc u firmu a tuzio nas za bruku para, povlaci se odustaje od tuzbeharry_90 je napisao/la:Ali materemi najjaci mi kod nas to sto je Imamovic do jucer bio lopov itd.. sinoc oko ponoci postade kralj za vecinu haha...
Kako je uspio okupit tako jake ljude i natjerat ih bukvalno da ulazu sad svoj novac u Slobodu ?
Ima li pravo da kasnije opet tuziTaRgEt_ je napisao/la:Isto kao sto je inspekcija jednom nasem bivsem predsjedniku upala sinoc u firmu a tuzio nas za bruku para, povlaci se odustaje od tuzbeharry_90 je napisao/la:Ali materemi najjaci mi kod nas to sto je Imamovic do jucer bio lopov itd.. sinoc oko ponoci postade kralj za vecinu haha...
Kako je uspio okupit tako jake ljude i natjerat ih bukvalno da ulazu sad svoj novac u Slobodu ?
hoces li moci u subotu na utakmicu igra lazio u 12 ????Chinaglia je napisao/la:da to nije onaj što mu je i babo volio Slobodu
Poslije faraonove inspekcije vise ni trava ne raste, a kamoli da nas tuzi neko ponovoZodiac je napisao/la:Ima li pravo da kasnije opet tuziTaRgEt_ je napisao/la:Isto kao sto je inspekcija jednom nasem bivsem predsjedniku upala sinoc u firmu a tuzio nas za bruku para, povlaci se odustaje od tuzbeharry_90 je napisao/la:Ali materemi najjaci mi kod nas to sto je Imamovic do jucer bio lopov itd.. sinoc oko ponoci postade kralj za vecinu haha...
Jel to Zah.... ?TaRgEt_ je napisao/la:Isto kao sto je inspekcija jednom nasem bivsem predsjedniku upala sinoc u firmu a tuzio nas za bruku para, povlaci se odustaje od tuzbeharry_90 je napisao/la:Ali materemi najjaci mi kod nas to sto je Imamovic do jucer bio lopov itd.. sinoc oko ponoci postade kralj za vecinu haha...
Ne znam da li se misli na nekadašnjeg sponzora ili trenutnog sponzora tog bivšeg evropskog prvaka:Mortus je napisao/la:Čujem da će jedan od sponzora, moguće generalni sponzor biti sponzor nekadašnjeg Evropskog prvaka sa kraja 90tih ???![]()
pored Toyote koju je cini mi se Target ovdje promovisao....
harry_90 je napisao/la:Jel to Zahirovic ispusio hahaha.. fala bogu ima lexaurina koliko pozeli..nek se dobro naguta haahaha
misli na sharp da ti skratimo mozganjeMysticAladin je napisao/la:Ne znam da li se misli na nekadašnjeg sponzora ili trenutnog sponzora tog bivšeg evropskog prvaka:Mortus je napisao/la:Čujem da će jedan od sponzora, moguće generalni sponzor biti sponzor nekadašnjeg Evropskog prvaka sa kraja 90tih ???![]()
pored Toyote koju je cini mi se Target ovdje promovisao....
1996 - Juventus (Sony, danas Jeep) - najrealnija opcija, Jeep![]()
1997 - Dortmund (Die Continentale, Evonik) - nerealno totalno
1998 - Real (iteka, Fly Emirates) - ovo nije sigurno jer je Real bio prvak poslije toga 3 puta
1999 - Man Utd (Sharp, Chevrolet) - opet, Chevrolet bi mogao, ali bio je Utd prvak i poslije 1999
Znao je i on sta bi slijedilo da nije pristao na ovo,ali mu se mora odati priznanje za jucer..kako ih je sve sakupio i obojio u crveno crne ..sve se moze kad se hoceTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jel to Zahirovic ispusio hahaha.. fala bogu ima lexaurina koliko pozeli..nek se dobro naguta haahaha
Boga mi mogli su se zajebavati, ali dugo Jasmina ja nisam vidio ko ovih dana
Jbga i nasem Jaski treba motivacije, izgleda nedostajalo mu je sve ove godine, dojadilo mu da mu samo klimaju glavom i vicu tako je sefeharry_90 je napisao/la:Znao je i on sta bi slijedilo da nije pristao na ovo,ali mu se mora odati priznanje za jucer..kako ih je sve sakupio i obojio u crveno crne ..sve se moze kad se hoceTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jel to Zahirovic ispusio hahaha.. fala bogu ima lexaurina koliko pozeli..nek se dobro naguta haahaha
Boga mi mogli su se zajebavati, ali dugo Jasmina ja nisam vidio ko ovih dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.