haman se ne slazu sa Krdzom i Tuzlanski pa brisufukare987 je napisao/la:ko obrisa ove crnce

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
haman se ne slazu sa Krdzom i Tuzlanski pa brisufukare987 je napisao/la:ko obrisa ove crnce
Kako kod koga,jos mi samo fali bus i poznati citat da pocnem plakati i kakav clanak od prije par godina.TaRgEt_ je napisao/la:Ja bih samo da pitam brata harry90 dali zvone zvona i dalje
Hoces da ti jedno zazvoni kraj usijuSuljo20002 je napisao/la:Ajmo zvona zvonitee
a moguce da je zbog toga jer je bila reklama tj logo njihov al hajde nije bitno... rasistiSaltCityAttack je napisao/la:haman se ne slazu sa Krdzom i Tuzlanski pa brisufukare987 je napisao/la:ko obrisa ove crnce..a beze im je to majkemi slika nigdje veze
harry_90 je napisao/la:Kako kod koga,jos mi samo fali bus i poznati citat da pocnem plakati i kakav clanak od prije par godina.TaRgEt_ je napisao/la:Ja bih samo da pitam brata harry90 dali zvone zvona i dalje![]()
Hoces da ti jedno zazvoni kraj usijuSuljo20002 je napisao/la:Ajmo zvona zvoniteeuzmi broj i stani u red..
gdje ima brate taj intervju?defour je napisao/la:Tuzlak04 je napisao/la:ali jutros kad sam vidio Zebin intervju kad kaže da mu je Azmir rekao da ostaje,
Tako je druze ako sad ne napunimo tusanj,**** nas.fukare987 je napisao/la:a moguce da je zbog toga jer je bila reklama tj logo njihov al hajde nije bitno... rasistiSaltCityAttack je napisao/la:haman se ne slazu sa Krdzom i Tuzlanski pa brisufukare987 je napisao/la:ko obrisa ove crnce..a beze im je to majkemi slika nigdje veze
![]()
kad je Azmir najavio ostavku i pocela ona pisma se objavljivat zapalo mi je za oko ona recenica "zakazi Azmire sastanak u po dana
u po noci da vidis koliko nas je uz tebe" al ljudi Azmir objavljuje taj sastanak svakih 14 dana na Tusnju subotom/nedeljom!!!
znaci boli me qrac za ostatak lige, za prosjeke, za protivnike ajmo svi na Tusanj u subotu, da se makar Zrinjski ponovi!
Ne bude li nas 5-6k protiv slavije stvarno smo stoka... pa nek prica ko sta hoce...
Nije moguceeeeeeeesloboda72 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:
Ah, ja sam nestrpljiv brate da vidim ko je iduca zena naseg sudije protiv Slavije
NATAŠA VALJIĆ
sloboda72 je napisao/la:[quote="TaRgEt_"
Ah, ja sam nestrpljiv brate da vidim ko je iduca zena naseg sudije protiv Slavije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.