reds je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:bas je covjek kriv sto je s onim nenormalno slabim timom na papiru osvojio lp u debitantskoj sezoni,onda sto je igro jos jedno finale i polufinale lp,pa sto je bio najblizi u zadnjih 20 godina da nam vrati naslov prvaka i sto je odbijo ponude prije svega reala u kojem bi zaradjivo 20 puta vise da ostane u liverpoolu,stvarno je ker,moron,idiot,amater i svasta nesto najgore

Ja cijenim i poštujem sve ono što je on uradio do sada za Liverpool ali zaista je vrijeme da ode !
tako se kaze,normalno,kratko i jasno vrijeme je da ode,a ne ko neki koji bezveze covjeku psuju i svasta govore ko da je ne znam ti sta uradio,,normalno da svako ima pravo na svoje misljenje al ono neko vrjedjanje je jadno..npr. ja bi volio da babel ode al nikad mu nisam reko da je idiot,kreten,moron,majmun itd.
smjesno je covjeka koji je poslje 21 godine donjeo liverpoolu naslov prvaka evrope,onda valencii 2put la ligu u tri sezone nakon 30-godisnjeg posta i kup uefa zvat amaterom i slabim trenerom
edit:@ponos torina
taj tim koji je osvojio lp 2005 nije bio ni medju top 10 favorita,,evo ti nekih primjera,,dudek nikad nije bio neka extra klasa golmana iako se neki nece slozit bas zbog tih odbrana u finalu,,traore igro u prvoj postavi koji je cisti prosjek,sad ga ni na mapi nema,,onda jedan biscan,pa josemi,mellor koji igra za preston,pa le tallec koji je sad s le mansom ispo u drugu ligu francuske,pa antonio nunez koji u spanskoj drugoj ligi negdje igra,sinama pongolle koji nema mjesta u prvom timu sportinga,,hamman i smicer su prejaki igfraci al tad su bili u poznim fudbalskim godinama,pa onda baros koji nikad u liverpoolu nije ni problizno bio dobar ko u repki,zato i igra u osrednjoj galati,,cisse od odlaska iz auxerra nije ni blizu opravdo ocekivanja,,da ne nabrajam vise,,uglavnom bilo je puno puno jacih ekipa na papiru tad