Jos od Mourinha ovako nije bilo, svi kao jedan...arminz je napisao/la: Atmosfera u ekipisamo nek potraje
Prosle godine 12 mjesto sa 17 bodova, a pazi sada nakon 13 kola
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jos od Mourinha ovako nije bilo, svi kao jedan...arminz je napisao/la: Atmosfera u ekipisamo nek potraje
Stavio sam tabelu za pozadinu laptopaHuska je napisao/la:Jos od Mourinha ovako nije bilo, svi kao jedan...arminz je napisao/la: Atmosfera u ekipisamo nek potraje
Prosle godine 12 mjesto sa 17 bodova, a pazi sada nakon 13 kola
Epic BrozoInterista02 je napisao/la:![]()
Lagano to tituleInterista02 je napisao/la:
#EpicBrozo
Ima ova ekipa to nešto, ima taj pobjednički mentalitet. Tačno mi se srce ispuni kad vidim kako poslije tekme svi slave, svi kao jedan.
Nisam ni u najluđim snovima mislio da će ovako biti, niti da ću ovo reći, ali mi trenutno imamo najveće šanse za Scudetto.
Mancini, oplodi nas
Zna nas u dušuInterista02 je napisao/la:
beep beep
Pretrčao najviše, a nije igrao do kraja.
Nemojte njega zaboraviti, naše dijete. Dobili smo ga za 0 eura. Kaže da ga je Mancini želio u timu (zbog toga je ponajviše došao), iako nije igrao godinu dana. Također nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali Mancini je trenutno pravi čovjek za ovaj posao i zna šta radi. Trenutno nam nijedan drugi trener ne bi donio uspjeh kao Roberto
Veceras bome nece biti ni blizuOver the last six meetings between Inter and Napoli, there has been an average of 3.5 goals scored per game.
Napoli have found the net in their last 24 league games at Stadio San Paolo. Last time they failed to score at home was vs Chievo Sept 2014.
Inter are the only team yet to lose a game away from home in this Serie A season. The Nerazzurri have also collected most away points (14).
Mauro Icardi has scored 18 goals and assisted 6 in Serie A in 2015, Higuain 21 goals and 6 assists.
Higuain and Insigne have together scored 17 goals for Napoli, one more than Inter (16) as a team in Serie A.
Inter's last eight goals have been scored by seven different players:
Biabiany
Brozovic
Icardi
Kondogbia
Medel
Murillo
Perisic
Inter's last Serie A win at the San Paolo was back in 1997 - since then the Nerazzurri have collected only three points from their trips.
Napoli's last 15 games (Serie A and Europa League): scored 36 goals and conceded only 3!
Handanovic (9) and Napoli's goalkeeper José Reina (8) have kept most clean sheets in this Serie A campaign.
DoktorSampiJuve je napisao/la:[url]http://www.****.ba/clanak/Celebzone/387266/Bravo-majstore--Stevan-Jovetic-platio-sve-moguce-troskove-fudbaleru-ciji-klub-nije-imao-novac-za-lijecenje[/url]
Svaka cast Jojo.
Da nam budeš živ i zdrav,,,Captain4 je napisao/la:Večeras da dobijemo pa da mi rođendan prođe sjajno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.