Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

aziz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la aziz » 22 maj 2010, 13:48

Može li neko ovo malo detaljnije prevesti :D :D

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 22 maj 2010, 13:49

BoSna_pLayA je napisao/la:http://www.newsclick.de/index.jsp/menui ... d/12272210
Evo za nase koji znaju Njemacki jezik. Dzeko ce otputovati za Madrid gdje ce gledat finale LP.
Dzeko ce se najverovatnije naci sa Mourinhom u Nedjelju. Tako bise u ovom clanku
sinoc je bio Mostaru sa Spahom...sigurno je vec otputovao,ako hoce da stigne na vakat :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 maj 2010, 13:50

omerbavarac je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Omeru vokri sto nece u Bayern pa baca patke sram te bilo :lol: :lol: :mrgreen:
Ljudi, imajte razumijevanja. Ipak je veceras finale, hiperaktivan sam, tako da se nadam da mi ne zamjerite. :D
Doci ce on u Bayern kad tad. 8-) 8-)

@NoName: Kakve se reakcije kolega? 8-) 8-)
Ma svi ti uglavnom navijaju za Bayern pa su pozitivne :mrgreen: Pošto radimo do 2 onda imam još 10 minuta da im kažem da će ipak u Real
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 maj 2010, 13:51

Pa sve ste culi naglabanje novinara kako mu je Milan san iz mladalackih dana jos kad je u tutu piskio mastao je da bude jednog dana golgeter Ac Milana.....

A sve ostalo govori kako ce sa Mourinhom obaviti razgovor poslije finala Lp itd... :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 13:56

Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime. :)
Moze koga sracka uhvatiti, nedo Bog. :D

Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 maj 2010, 13:58

omerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime. :)

Gdje god da Dzekson ode, sretno mu bilo. Ne znam koliko je Real dobra opcija, ali ako se tamo skrasi, nadam se da ce im donijeti barem cetvrtfinale. :D
Ja Real ocima nemogu ali eto ako ode Dzeko tamo nek mu je bog na pomoci i neka ga sreca prati da ga povrede zaobidju....

sad kad se vijest prosiri vidjecete kad pocnu ponude sa svih strana i na kraju Barcelona im ga preotme! :mrgreen: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 maj 2010, 14:01

Nema šanse da Džeko ode u Real !
FK Pjetlovi

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 maj 2010, 14:03

omerbavarac je napisao/la:Kad im preneses vijest da nije tacna, prvo im se izvini u moje ime. :)

Valja živjeti sa pomješanim osjećanjima 8-) Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao, tako da se nadam da ću nekako zavoljeti i Real ako bude neophodno :mrgreen: Mada lično mislim da bi mu danas bilo najbolje da ide u ManUTD zbog koncepcije igre kao i zbog deficita napadača.

Najlakše bi mi bilo preorjentisati se da navijam za Bayern ili Arsenal ali i ovako i jedni i drugi imaju viška napadača, pa je to nerealno.

@Torinac, bolje bi bilo u Barcu 30x nego u Real al ne odlučujemo mi. Šta god bude, nek ide samo u klub koji ide u LP, ostalo je OK (sorry, ne mislim da je dobro da ide u neki klub koji ne igra LP ove godine, pa makar to bio i Juve).

@Reds, kad nešto izjaviš tako svečano, red bi bio i da daš neko obrazloženje.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 22 maj 2010, 14:05

NoName je napisao/la:
Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao
Isti smo :) Mislim, nisam navijao za Juve al sam ih simpatisao :) Najbolji svih vremena, Zinedine Zihrija Zićo Zidane :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 maj 2010, 14:10

NoName je napisao/la:

Valja živjeti sa pomješanim osjećanjima 8-) Mada moram priznati da sam itekako navijao za Real dok je Zizu igrao tamo, tačnije, navijao sam za svaki klub gdje je on igrao, tako da se nadam da ću nekako zavoljeti i Real ako bude neophodno :mrgreen: Mada lično mislim da bi mu danas bilo najbolje da ide u ManUTD zbog koncepcije igre kao i zbog deficita napadača.

Najlakše bi mi bilo preorjentisati se da navijam za Bayern ili Arsenal ali i ovako i jedni i drugi imaju viška napadača, pa je to nerealno.

@Torinac, bolje bi bilo u Barcu 30x nego u Real al ne odlučujemo mi. Šta god bude, nek ide samo u klub koji ide u LP, ostalo je OK (sorry, ne mislim da je dobro da ide u neki klub koji ne igra LP ove godine, pa makar to bio i Juve).

@Reds, kad nešto izjaviš tako svečano, red bi bio i da daš neko obrazloženje.
Ja sam davno govorio da ga u Italiju nebi da mu je najbolje u Englesku ali bog zna gdje ce on..
Al jedno znam kad se sad prosiri vijest,znam da ce ponude da vrcaju i ako neki klub nije toliko bio zainteresovan za njega ukljucit ce se u utrku 100% uvjek je tako a kako je Barca zlobna nebi me cudilo da mu ga okrenu :lol: :lol: :mrgreen:
Al nece samo Barca ima tu jos bruku klubova koji ce pokusati da ga dovedu...Tottenham,Liverpool,Chelsea,Arsenal,Bayern,City itd....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 maj 2010, 14:11

Dzeko je dokazao da je igracina i u Realu bi razvaljivao i ako ne volim Real ipak bi bilo ljepo imati jednog Bosanca u najvecem klubu na svijetu ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 22 maj 2010, 14:17

ako mourinho preuzme real m. ja mislim da ce on dovesti ibrahimovica jer ga barselona prodaje,sad uz davida villu nema mjesta
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 15:38

a zasto mu ne bi bilo dobro da ne ide u klub koji nece igrati ligu prvaka? to on alergican an europa ligu i mora samo igrati ligu prvaka? to on igrao 20 godina ligu prvaka i od toga 10 puta osvojio ligu prvaka pa mu ne bi bilo dobro da ne igra ligu prvaka?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 15:41

daffy je napisao/la:a zasto mu ne bi bilo dobro da ne ide u klub koji nece igrati ligu prvaka? to on alergican an europa ligu i mora samo igrati ligu prvaka? to on igrao 20 godina ligu prvaka i od toga 10 puta osvojio ligu prvaka pa mu ne bi bilo dobro da ne igra ligu prvaka?
Ne zeli da zaostaje. Tradiciju bi da nastavi. Zeli biti konstantan u najjacem Europskom takmicenju. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 maj 2010, 15:44

ma džekson može u bilo koji veliki klub preći al u barsu sigurno ne, pa ljudi su i prije početka prelaznog roka već završili sa dovođenjem napadača sa prelaskom vilje, njima jedan pedro i bojan postaju polako višak, pa kaka je šansa još da dovedu edina-nikakva
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 23 maj 2010, 01:48

nafrI82 je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/liverp ... 92747.aspx
Sta je sad ovo? Liverpool jbg :D
Kako sam nacuo,sutra ce Porto da se raspituje za Dzeksona.
BosnaE

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 maj 2010, 02:10

Dakle, Džeku ćemo morati klonirati jer će on igrati u slijedećim klubovima:

ITALIJA: Milan, Juve
ŠPANIJA: Real
ENGLESKA: ManUTD, ManCITY, Totenhem, Liverpool, Chelsea, Arsenal
NJEMAČKA: Bayern, Šalke

Eto, taman 11 Džeka nam treba i svi će biti zadovoljni. Vjerujem da će ova lista sutra do ovih doba sačinjavati još poneki klub. Naveo sam samo klubove iz petice, nema potrebe da sad spominjem neke ruske klubove i slično.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 maj 2010, 10:01

newton_heath_lyr je napisao/la:
nafrI82 je napisao/la: Sta je sad ovo? Liverpool jbg :D
Kako sam nacuo,sutra ce Porto da se raspituje za Dzeksona.
E jest qrac se raspitivao. Sve mogu vjerovati,al u ovo nemogu nikako.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 maj 2010, 10:31

iako je moje zelja da dzeko predje u menchester ili arsenal..al kako ovo u posljednjih nekoliko dana citam i vidim dzeko je najblizi realu jos ako murinho ih preuzme a definitivno dzeko nece propast uz trenera kao sto je murinho 100%..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 23 maj 2010, 11:16

Mourinho će od njega da napravi najboljeg napadača na svijetu ;)
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”