MCMXLVI je napisao/la:hzkg je napisao/la:
Moj komentar za Velež ko shvati, shvatit ce. Naravno da se ne mogu spasiti upravo sam zato i naveo sva ta imena jer ih kako kazes " pola ekipe " Sarajeva ne moze spasiti.
A Alispahica bih nogirao iste sekunde jer imao je priliku da se pokaze i nije, ono bacanje u Vrapcicima i hodanje po terenu mu nikad zaboraviti necu tako da je on za mene 0, Ikande ima problema sa disciplinom od ranije a isto pokazuje i kod nas tako da nisam odusevljen njegovim ucinkom do sada.
A to nama ne trebaju igraci? Evo sad u listicu idemo bez lijevog beka, koga tu ubaciti sta ti mislis? Mi brate napadamo na oba trofeja, zato nam treba siroka klupa, jos uzmi u obzir povrijede+kartoni. Ovdje neki pojedinci ne kontaju da mi ostajemo sigurno bez 3-4 igraca u prelaznom roku. A sto se tice Veleza, on je gotov i sigurno ispada.
Sarajevu ne trebaju ovakvi igraci to je ono sto ja znam, meni je draze gledati ovu talentovanu djecu kako igraju za klub umjesto igraca za koje se ocekuje da se eksplodirati sa svojih 29 godina.
Ako mi ocekujemo da nam svjezinu sa klupe unosi Alispahic zajebi ti te trofeje pasa moj.
Ide prelazni rok i dovesti igrače koji su potrebni i zamjeniti jos par ovih manekena koji su u klubu, ja ne vidim nikakav problem.
U listici lijevog beka može igrati Kallasi a desno Rastoder ili Berberović, Puzigaca ti je bio 2 l.b i hvala bogu vise nije.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.