FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 30 nov 2015, 23:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
Ma jok brate, vrtlari su u serijama lafcine sto belegijaju gazdaricu kad nema domacina. On je ko onaj neki dobri siromah, trgovac ili tako nesto. Ako bude igrao prelose ja necu imati srca da ga kritikujem i uvijek ce imati moju podrsku!

EMERSON REIS- DOBRA DUSA SARAJEVA!!
pa dobar i siromah, to najcesce bude neki Padre. Znaci Reis je samo verzija za BH trziste
dobar :thumbup: :lol: :lol: :lol:
Pyro is not a crime !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 30 nov 2015, 23:47

hzkg je napisao/la: Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako treba :D
Zar ti stvarno mislis da se Velez moze spasiti? :lol:
Inace jako neozbiljan ti je komentar. Ti bi poslao pola ekipe Alispahica i Ikandea u Velez, mislim... :P
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 nov 2015, 23:48

RedEvil je napisao/la:Cuj nece imati srca,pa nije ti najrodjeniji,a mozes Samketa,fkt baby face :beba: ,ovaj barem nece ni kontati sta mu kazes,zadugo,il mu govorio da je dobar il mu j.e.b.a.v.a.o sve po spisku samo ono smekerski,isti efekat ces dobiti :lol:
Ma kakav projekat, papcic mali.. Zar bi ti imao duse ovom licu reci nesto pogrdno?? Eto kako?? Ja mislim da mu opsujes majku, on bi ti prisao i rekao, nemoj tako, to ne valja i da znas da ti ja oprastam!!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 30 nov 2015, 23:51

Kako je ovdje je.beno dobra atmosfera... Jos vas drzi roba od neku prije neku noc, neka mashallah. E cuj Reis im kao neki donrica, siromah...vec zamisljam Berberovica kao bogatuna koji ga maltretira, dok mu bari zenu rijecima; ''Olla morocha...''
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 nov 2015, 23:51

hzkg je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
hzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.
:lol: :lol: :lol: :clap:
Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako treba :D

@RedEvil
Mislim da drugog rijesenja za ove igrace nema osim poslati ih na posudbu vidjeti ko je za ostaviti a ko za noge.
Tebra zato sam i rekao bolje je Travnik,imaju sansu da ostanu i treba im pomoci,al sad kad bolje razmislim,Alispahic?,za ostale se slazem,Ikande nije dobar u glavu :thumbup
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 30 nov 2015, 23:53

Ovaj ima vise dobrote u sebi nego Hilmo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 nov 2015, 23:54

@Glava :tokralju:

poceti cu gledati u njegovu sliku, bacam lexiliume :opaopa:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 nov 2015, 23:54

:lol: :lol: :lol:
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 nov 2015, 23:54

Shooter je napisao/la:Ovaj ima vise dobrote u sebi nego Hilmo.
:rol: :rol: :rol: :rol: ja dobrile veceras :zviz: :zviz:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2015, 23:55

belosevic28 je napisao/la:Kako je ovdje je.beno dobra atmosfera... Jos vas drzi roba od neku prije neku noc, neka mashallah. E cuj Reis im kao neki donrica, siromah...vec zamisljam Berberovica kao bogatuna koji ga maltretira, dok mu bari zenu rijecima; ''Olla morocha...''
Ali nas to nece biti briga jer cemo 'laditi guzove kada budemo gostovali u grupnoj fazi :hmmmm: :opaopa:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 nov 2015, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 30 nov 2015, 23:55

joker90 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Cuj nece imati srca,pa nije ti najrodjeniji,a mozes Samketa,fkt baby face :beba: ,ovaj barem nece ni kontati sta mu kazes,zadugo,il mu govorio da je dobar il mu j.e.b.a.v.a.o sve po spisku samo ono smekerski,isti efekat ces dobiti :lol:
Ma kakav projekat, papcic mali.. Zar bi ti imao duse ovom licu reci nesto pogrdno?? Eto kako?? Ja mislim da mu opsujes majku, on bi ti prisao i rekao, nemoj tako, to ne valja i da znas da ti ja oprastam!!

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: ,ma.onako sam spomenuo projekta kako ti kazes,zbog godina,al sad kad malo bolje pogledam ovu sliku,imao si pravo,imam potrebu da ti se izvinem,moja greska :lol: :lol: :lol: :tokralju: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 30 nov 2015, 23:56

MCMXLVI je napisao/la:
hzkg je napisao/la: Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako treba :D
Zar ti stvarno mislis da se Velez moze spasiti? :lol:
Inace jako neozbiljan ti je komentar. Ti bi poslao pola ekipe Alispahica i Ikandea u Velez, mislim... :P
Moj komentar za Velež ko shvati, shvatit ce. Naravno da se ne mogu spasiti upravo sam zato i naveo sva ta imena jer ih kako kazes " pola ekipe " Sarajeva ne moze spasiti.

A Alispahica bih nogirao iste sekunde jer imao je priliku da se pokaze i nije, ono bacanje u Vrapcicima i hodanje po terenu mu nikad zaboraviti necu tako da je on za mene 0, Ikande ima problema sa disciplinom od ranije a isto pokazuje i kod nas tako da nisam odusevljen njegovim ucinkom do sada.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 30 nov 2015, 23:59

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 dec 2015, 00:01

ubica djecijeg lica :salut: :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 dec 2015, 00:02

Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 dec 2015, 00:05

joker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.
slika
meni nekako bas lezi ovo REIS S KOSEVA :) :D

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 01 dec 2015, 00:05

joker90 je napisao/la:Evo trazio sam kako se na portugalskom kaze plemeniti duh. ESPIRITO NOBRE! To je Reisov novi nadimak i hocu da se postuje dok god bude u Sarajevu. Ja iducu na istok donosim trans: Dobro nam dosao ESPIRITO NOBRE i njegova ova slika face.
slika
Yebi me ako ga Violeta ne pozove da im bude na omotu pelena. :tokralju:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 01 dec 2015, 00:07

Braćo kakva je ovo zima. I vehabije poečele nogavice spuštat. Upeklo brate pravo

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 dec 2015, 00:07

hzkg je napisao/la: Moj komentar za Velež ko shvati, shvatit ce. Naravno da se ne mogu spasiti upravo sam zato i naveo sva ta imena jer ih kako kazes " pola ekipe " Sarajeva ne moze spasiti.

A Alispahica bih nogirao iste sekunde jer imao je priliku da se pokaze i nije, ono bacanje u Vrapcicima i hodanje po terenu mu nikad zaboraviti necu tako da je on za mene 0, Ikande ima problema sa disciplinom od ranije a isto pokazuje i kod nas tako da nisam odusevljen njegovim ucinkom do sada.
A to nama ne trebaju igraci? Evo sad u listicu idemo bez lijevog beka, koga tu ubaciti sta ti mislis? Mi brate napadamo na oba trofeja, za to nam treba siroka klupa, jos uzmi u obzir povrijede+kartoni. Ovdje neki pojedinci ne kontaju da mi ostajemo sigurno bez 3-4 igraca u prelaznom roku. A sto se tice Veleza, on je gotov i sigurno ispada.
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 01 dec 2015, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 dec 2015, 00:08

MortemHz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Kako je ovdje je.beno dobra atmosfera... Jos vas drzi roba od neku prije neku noc, neka mashallah. E cuj Reis im kao neki donrica, siromah...vec zamisljam Berberovica kao bogatuna koji ga maltretira, dok mu bari zenu rijecima; ''Olla morocha...''
Ali nas to nece biti briga jer cemo 'laditi guzove kada budemo gostovali u grupnoj fazi :hmmmm: :opaopa:
Sirom Starog kontinenta aBd batice :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], BungaBum, Google [Bot], tuitamo i 61 gost.