Ima baby face svega mijoker90 je napisao/la:Rekao sam jednom i opet cu. Ovaj Reis ima neku najdobrocudniju facu koju sam vidio. Merhametli lik, pravi Reis, ne ko ovi nasi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima baby face svega mijoker90 je napisao/la:Rekao sam jednom i opet cu. Ovaj Reis ima neku najdobrocudniju facu koju sam vidio. Merhametli lik, pravi Reis, ne ko ovi nasi.
Ma jok brate, vrtlari su u serijama lafcine sto belegijaju gazdaricu kad nema domacina. On je ko onaj neki dobri siromah, trgovac ili tako nesto. Ako bude igrao prelose ja necu imati srca da ga kritikujem i uvijek ce imati moju podrsku!High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
[youtube][/youtube]MCMXLVI je napisao/la:Posten, lijep, kulturan, gospodin, ne pije, ne pusi, pravi sportista i dusa od covjeka. Pravi babyface
Ma Velez brate nemoze ni Messi i Ronaldo zajedno spasiti,tako ako vec trebaju na posudbu onda u Travnik radije,oni imaju vece sansehzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.
High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
Jel makar kakav klub?Steph je napisao/la:Duljević 1000000000000% odlazi u januaru![]()
Sponzoruše na aparatima
joker90 je napisao/la:Ma jok brate, vrtlari su u serijama lafcine sto belegijaju gazdaricu kad nema domacina. On je ko onaj neki dobri siromah, trgovac ili tako nesto. Ako bude igrao prelose ja necu imati srca da ga kritikujem i uvijek ce imati moju podrsku!High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
EMERSON REIS- DOBRA DUSA SARAJEVA!!
hzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.
pa dobar i siromah, to najcesce bude neki Padre. Znaci Reis je samo verzija za BH trzistejoker90 je napisao/la:Ma jok brate, vrtlari su u serijama lafcine sto belegijaju gazdaricu kad nema domacina. On je ko onaj neki dobri siromah, trgovac ili tako nesto. Ako bude igrao prelose ja necu imati srca da ga kritikujem i uvijek ce imati moju podrsku!High je napisao/la:Meni liči na nekog vrtlara iz španskih serija.
EMERSON REIS- DOBRA DUSA SARAJEVA!!
Pa kad bi ih već pogurali da ih poguramo kako trebaMCMXLVI je napisao/la:hzkg je napisao/la:Hebibović, Okić, Purić, Alispahić i Ikande su igrači koje bih ja poslao na posudbu u Velež.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: boki86, MaroonBjelave, MSOZ101, napoleon72, Tatamata1946, VolimoSarajevo i 83 gosta.