Bili su i Dal i Mak.Dal je sada u Liverpulu a Mak kod NijazaZip je napisao/la:joker90 je napisao/la:Navika, ostalo iz nekog proslog vremena.Zip je napisao/la:Evo rece Gracic da smo mu Duljevica bukvalno oteli/ukrali
Prica da ce uzeti velike pare na malom Varesanovicu i Merajicu.
Bio je jedan Varesanovic u Sarajevu ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Za Varesanovica ne znam iskreno, al za Merajica ko da pare treba seZip je napisao/la:joker90 je napisao/la:Navika, ostalo iz nekog proslog vremena.Zip je napisao/la:Evo rece Gracic da smo mu Duljevica bukvalno oteli/ukrali
Prica da ce uzeti velike pare na malom Varesanovicu i Merajicu.
Bio je jedan Varesanovic u Sarajevu ?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Duljević je zaslužio poziv u reprezentaciju, meni se lično ne sviđa odnos selektora reprezentacije prema igračima iz naše lige te su me njegovi komentari razočarali, ima igrače iz liga petica pa ne može napraviti dobar rezultat a govori da Premijer Liga BiH nema igrače koji su kalibar da bi igrali za istu, ima itekako.
Nećemo ovde o tome da komentarišemo, uglavnom bruka je da reprezentacija nema igrača iz domaćeg prvenstva.
Nećemo ovde o tome da komentarišemo, uglavnom bruka je da reprezentacija nema igrača iz domaćeg prvenstva.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Za ovog starijeg Varesanovica tesko pare uzeti mogu,za Dala malog je uzelo Sarajevo lovu ,odlicno za decka njegovih godina,tu je Mirza ispao vise neg korektan pa je insistirao da lovu klub dobije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad vec spominjemo Olimpic.
Da upitam ako ispadnu iz lige,jel ima kakav intetesantan igrac za nas.
Iz ove lige jedino mi se svida Piric i Ordagic.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Manje vise sve su to truhlovine i isluzeni igraci,koji su godinama po ovoj ligi,nama pojacanja nemogu biti.Mogu nam susjedima koji ganjaju svoje povratnike,to je u fazonu nekom isto da mi zelimo da vratimo npr Hilmu Gutica i da se radujemo tome,kao napredak nam je neka ga uz Stepanova.Salu na stranu igraca ima za sve klubove lige sem nas jel je to goli sljam koji prezivljava samo i vrti se od kluba do kluba po ovoj ligi sve.Jedino Lede mozda bi valjao za rotacije ovo sve je ispuhalo i odigralo svoje.amypitar je napisao/la:Kad vec spominjemo Olimpic.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Sta ce od njih? 50% igraca su im nas otpad, 40% Zeljinih i koji Brazilac i to je to. U ostalim klubovima dakako da ima.amypitar je napisao/la:Kad vec spominjemo Olimpic.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Raja jedno pitanje,ako se sada uclanim u klub clanarina vazi do 1.12 sljedece godine(odnosno od dana izdavanje do istog sljedece god.) ?
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 30 nov 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
Dasonpenn je napisao/la:Raja jedno pitanje,ako se sada uclanim u klub clanarina vazi do 31.11 sljedece godine(odnosno od dana izdavanje do istog sljedece god.) ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Upravo tako, članarina je na godinu dana, nije vezana za sezonu.sonpenn je napisao/la:Raja jedno pitanje,ako se sada uclanim u klub clanarina vazi do 31.11 sljedece godine(odnosno od dana izdavanje do istog sljedece god.) ?
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De ti gledaj sad sta pises pa opet mjesec dva u rudnik!
Kad se samo sjetim, koliko raje je otpisivalo i titulu jos prije samo koju sedmicu, goni rastjeraj sve, kakav tan, avioni, milioni.. nista titula, kamoli dupla
a vidi nas sad.. jos kad listicu klepimo hladno 3:0 dole

Kad se samo sjetim, koliko raje je otpisivalo i titulu jos prije samo koju sedmicu, goni rastjeraj sve, kakav tan, avioni, milioni.. nista titula, kamoli dupla

a vidi nas sad.. jos kad listicu klepimo hladno 3:0 dole

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja sam misljenja da bi nam Lede valjao pravo,jest malo supak ispao kad je odlazio,i ono kad je trebao preci kod nas poslije,al ipak je nas,i sigurno kvalitet za nas,sad da li za prve za rotacije,nebitno,samo neka ga kod nasmiky_hz je napisao/la:Manje vise sve su to truhlovine i isluzeni igraci,koji su godinama po ovoj ligi,nama pojacanja nemogu biti.Mogu nam susjedima koji ganjaju svoje povratnike,to je u fazonu nekom isto da mi zelimo da vratimo npr Hilmu Gutica i da se radujemo tome,kao napredak nam je neka ga uz Stepanova.Salu na stranu igraca ima za sve klubove lige sem nas jel je to goli sljam koji prezivljava samo i vrti se od kluba do kluba po ovoj ligi sve.Jedino Lede mozda bi valjao za rotacije ovo sve je ispuhalo i odigralo svoje.amypitar je napisao/la:Kad vec spominjemo Olimpic.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Neko će žalit kad Olimpic ispadne .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ima ovaj Merajić ili kako već, nama je malo interesantanamypitar je napisao/la:Kad vec spominjemo Olimpic.
Mosa RajvoSa
Da Stanića dovedemo 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Glava odradio sve na forumu pristune je8em ga domišljatog... Sad kad uleti admin i dobijemo do Božića kamion za Banoviće. A ti se taman vratio...BitiSrcemVezan je napisao/la:EDIT: Sjebo me Head
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.