Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

pinoglavi
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la pinoglavi » 30 nov 2015, 19:31

Bilo koji sportski kolektiv bi dao sve samo da ima nekoga na poziciji poput njegove, ali gnjida je nesposobna naci normalne prihode. Da ne spominjem sta je uradio sa velikana, KK Bosne.
Nad tobom sunce najljepše sja

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 30 nov 2015, 20:19

nerminh74 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:E yebo majku sta uradi decko od 20-godina koji nista nije dao za ovu reprezentaciju,i sad poceo postavljat neke uslove.Ma ne treba nikako igrat za repku ocigledno mu je to i cilj,**** momak.Svi cemo mi zalit za Harunom za koju godinu :zviz:
Uveo je nasu U16, U18 i U20 reprezentaciju u A diviziju.
Kada je bilo prvenstvo za U20 cak je propustio ljetnu ligu sa Denverom.
Nije U16 u tom periodu bio je proglašen ne perspektivnim u BiH i od strane konakovića
hahahahahahah , moj nermine , od koga je bio proglasene ne perspektivan ???? nismo imali U16 u reprezentaciju , a to sto ga Dino nije doveo u klub ne bi trebaolo da ima ikakve veze sa reprezentacijom.
Vjerovatno ti je muka sto je Musa napisao ono pismo pametniji od vecine osdraslih , a ti bas godinama imas ne osnovanu mrznju prema Dini i Harunu , poznat si mi jos sa foruma kkbosna , nisam blizak strukturama u klubu ali sam odgledao 95% tekmi kk Bosne 1991-2008 .
banovali ste i neno#4 zbog iznosenja cinjenica tj. bio je na strani Haruna i Dine , ocito politika portala nije. Ali bez obzira na sve ne bi bio na strani dusmanina menadjera , a Juka neka poslusa savjet mladjeg kolege Muse i nek dadne malo znoja a zaboli ga ko je u administraciji repke , jbte ima li su vrhunske trenere trebaju trceci ici da igraju ...

btw. po tvom osnovu sto je Juka bio najzasluzniji za ulazak u A divizuju po tom kritieriju Musa ima pravo odredjivati i ekonoma i masera a kamoli sta vise ;)

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 30 nov 2015, 20:31

U Sarajevu koga god sretnes,a da se razumije u kosarku,reci ce ti jedno,Konakovic je unistio KK Bosna da je pitanje da li ce ikad vise ista biti konkurentna.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 30 nov 2015, 21:06

Olympique je napisao/la:U Sarajevu koga god sretnes,a da se razumije u kosarku,reci ce ti jedno,Konakovic je unistio KK Bosna da je pitanje da li ce ikad vise ista biti konkurentna.

Imam dosta argumenta da nije sve crno - bijelo, mrsko mi više, ali medijski je da je alkaida srušila nebodere blizance u NY, imaju cak i pasoš, a i celika se istopio do dna pod velikom temperaturom a ljudi mašu iz rupe...hele nejse, Dino je mogao napraviti puno bolji posao sa KK Bosnom, ali kad tada bi se urušila, KK Bosnu je pokrenuo povratak Nene i puna Skenderija onda dosla euforija i sponzori, a neki loši ugovori sa Beobasketom ( koji je ruku na srce ponekad i bio dobar prema KK Bosni) kao i izbor trenera Meso Bajramovic su ubrzali... Cim je splasnula publika i neuspjeh na F8... Jure je extra trener bio, ali onda publika rijedja, dugovi novi, neki igraci preplaćeni i nije bilo povratka, ali kad je Cibona sa onakvim budžetom onda je sve jasno. Hajde da skratim, s obzirom kako institucije Države BiH ne vode računa o savezima dobro je da je Dino tu kao premijer Kantona moze samo pozitivno da donese posto nema nikakvih sanse da neko dodje a da bolje i jeftinije kosta repku, a Harun ima rezultate rada, tj.mozda se prije nije nista radilo pa se njegov rad vidi...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 30 nov 2015, 21:08

O Konakovicu nimalo lijepo misljenje nemam i on i Enes su ista moralna vertikala, ali Harun je ovdje samo pijun koji je najvise udaraca primio. Takodjer i Jusuf, koliko god kosarkaski bio inteligentan, ne vjerujem da je mimo toga inteligentan. Harun jeste pogrijesio sa onim monolozima na Fejsu i to je uzasno, ali kada bih birao izmedju njih dvojice, uvijek bih Haruna izabrao. Jeste Jusuf veliki talenat, i ako ga zdravlje posluzi (u sto se iskreno nadam) moze biti jedan od najdominantnijih centara NBA lige dugi niz godina, ali ne moze igrac uvjetovati kosarkasku reprezentaciju, pogotovo ne neko na osnovu toga "sto bi trebao biti veliki igrac".

Neko napisa da je Bosna i Hercegovina puna Haruna a da je jedan Jusuf. Ako je puna Haruna, gdje su ti "Haruni" da povedu ove ostale reprezentacije i na ko zna vise koje nacine se bore za nasu djecu. Evo u zadnjih 20 godina ja vidim samo jednog Haruna koji je to uradio. Nadam se da ce mladic skontati ko mu je menadzer, a i da ce Harun pokazati malo vise takticnosti.

Sto se tice Dine, grobara kosarke u Sarajevu, daleko mu kuca bila.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 nov 2015, 21:15

koliko sam mogao pohvatat' ovdje po forumu, Enes Trnovčević je čovjek koji je izmislio Jusufa Nurkića i njemu sve duguje, prema tome, vi živite u zabludi ako mislite i ako očekujete da se Jusuf okrene protiv njega! može biti najveći smrad, ali njemu sve duguje, tako da, mi možemo plesat' kako Enes želi i dobit' Nurkića, ili ne plesat', a izgubit' Nurkića ;) lično, nemam mišljenje o ovome, pogriješili su obojica, mislim na Jusufa i Haruna, a i potrebna su nam obojica, tako da, ne mogu izabrat' nekog od njih, ali kako to obično i biva, raja će se uvijek priklonit' igraču, pogotovo ako je to neko ko ima veliki potencijal kao Juka, ili ako je već zvijezda tipa Džeko, Tele, jer koga realno boli neka stvar za nekime ko je predsjednik, sekretar i tako to

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 30 nov 2015, 21:29

Kako se salju pisma podrske HM i K.D.K. ocekujem uskoro da i "zalizani" posalje neko pismo
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 30 nov 2015, 22:42

sasistika je napisao/la:Jad i bjeda od "moralne vertikale" ovaj Jusuf Nurkić.On nešto ko fol nekog uvjetuje zbog nečeg a svak živ vidi da on ustvari,ne da neće da igra, :bih: nego ne želi da igra za BiH,pa našo ispravljat krive Drine, šatrolog

Pa ko kaže da mora igrati.. Mladi Musa je sasvim korektno napisao sa svoje tačke gledišta. On tvrdi da BiH treba oba što je možda i u pravu. Međutim ovdje se malo po mom sudu preuveličava uloga Generalnog sekretara KS BiH što se tiče plasmana U18 i U20. Moj mišljenje je da je zato najzaslužniji klub KK Sparsi, jer je u svakom momentu bilo najmanje 3 igrača iz pomenutog kluba kojegaovdje niko ne pominje.
Ako je Nurkić izrekao svoj stav onda je na zvaničnim organima KS BiH da se odrede komeod ova dva lika daje prednost i to treba poštovati i kao takvo prihvatiti, ato što se to nekima ne sviđa to je druga stvar.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 nov 2015, 22:47

bordobijeli je napisao/la:sta sad ? evo Musa stao uz Haruna ,bilo je i ono pismo Mirze i ostatka ekipe .nije ovo dobro nikako ,narusena atmosfera totalno Juka je stvarno sjetska klasa igrac ali to mu ne daje za pravo da on nece igrati za reprezentaciju dok je neko sekretar ili predsjednik saveza odnosno da ucjenjuje nekog . on ako nece da igra za reprezentaciju onda treba reci necu doci dok su tu Harun i drustvo ti bi bio kraj price a ne ovako prica o neradu saveza i o nekim glupostima,ne znam sto mu to treba ,uhvati se terena tu si najjjaci :!: :!: :!: neko ga bas pogresno savjetuje :crazy:

Pismo nisu potpisali Pasalic,Djedovic.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 01 dec 2015, 00:03

lumani je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:sta sad ? evo Musa stao uz Haruna ,bilo je i ono pismo Mirze i ostatka ekipe .nije ovo dobro nikako ,narusena atmosfera totalno Juka je stvarno sjetska klasa igrac ali to mu ne daje za pravo da on nece igrati za reprezentaciju dok je neko sekretar ili predsjednik saveza odnosno da ucjenjuje nekog . on ako nece da igra za reprezentaciju onda treba reci necu doci dok su tu Harun i drustvo ti bi bio kraj price a ne ovako prica o neradu saveza i o nekim glupostima,ne znam sto mu to treba ,uhvati se terena tu si najjjaci :!: :!: :!: neko ga bas pogresno savjetuje :crazy:

Pismo nisu potpisali Pasalic,Djedovic.
kakve veze ima Djedovic sa repkom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2015, 00:11

Valjda je igrao kada je se pismo pisalo.btw,Djedovic ce opet igrati.

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 01 dec 2015, 00:24

lumani je napisao/la:Valjda je igrao kada je se pismo pisalo.btw,Djedovic ce opet igrati.
Otkud to?

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 01 dec 2015, 00:25

ako su dini i harunu istekli mandati i ako je odluceno da se formira novo tijelo u savezu, odnosno da se savez reformira, ne znam kakve veze ima juka s politikom koja je iznad njega, pa samim tim ni sa gubitkom pozicije haruna. jel ovo neki dil dodika i baketa? rotacija kadrova?

harun ako nema podrsku svoju politickih zastitnika, gubi poziciju..simple as that
juka tu nema nikakvog uticaja i vrijeme je d ase zavrsi ova prica

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 01 dec 2015, 01:16

firefirefirely je napisao/la:
lumani je napisao/la:Valjda je igrao kada je se pismo pisalo.btw,Djedovic ce opet igrati.
Otkud to?
Mislim da se to zna odkad je uzeo njem. pasos.Vjerujem da je plan da igra jos ovu sezonu u bayernu,uzme jos koju kintu i da ce na ljeto promijeniti klub.

mirzateletovicc
Kontakt:

Post Postao/la mirzateletovicc » 01 dec 2015, 01:49

Eselamu alejkum.
Kad bi trebo naš Jusuf da zaigra???

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 07:24

Kobe Bryant je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: Nije U16 u tom periodu bio je proglašen ne perspektivnim u BiH i od strane konakovića
hahahahahahah , moj nermine , od koga je bio proglasene ne perspektivan ???? nismo imali U16 u reprezentaciju , a to sto ga Dino nije doveo u klub ne bi trebaolo da ima ikakve veze sa reprezentacijom.
Vjerovatno ti je muka sto je Musa napisao ono pismo pametniji od vecine osdraslih , a ti bas godinama imas ne osnovanu mrznju prema Dini i Harunu , poznat si mi jos sa foruma kkbosna , nisam blizak strukturama u klubu ali sam odgledao 95% tekmi kk Bosne 1991-2008 .
banovali ste i neno#4 zbog iznosenja cinjenica tj. bio je na strani Haruna i Dine , ocito politika portala nije. Ali bez obzira na sve ne bi bio na strani dusmanina menadjera , a Juka neka poslusa savjet mladjeg kolege Muse i nek dadne malo znoja a zaboli ga ko je u administraciji repke , jbte ima li su vrhunske trenere trebaju trceci ici da igraju ...

btw. po tvom osnovu sto je Juka bio najzasluzniji za ulazak u A divizuju po tom kritieriju Musa ima pravo odredjivati i ekonoma i masera a kamoli sta vise ;)
Od klubova kojima je nuđen, kk sloboda i kk bosna gdje je konaković rekao da već imaju većih talenata, u ostalom isto kao i omića, samo juka se opet odlučio za BiH
Ja ne govorim koga Jusuf ima pravo određivati isto kao što znam da smanjenje ovlasti haruna (ne odlazak) nema veze sa Jukom nego sa dešavanjima u ks BiH
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2015, 09:33

nerminh74 je napisao/la:Ja ne govorim koga Jusuf ima pravo određivati isto kao što znam da smanjenje ovlasti haruna (ne odlazak) nema veze sa Jukom nego sa dešavanjima u ks BiH
Kojim dešavanjima? RS garnitura na čelu saveza, baš me zanima šta misliš o tome?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 09:45

Jel ovaj Nedeljko Bajić sada nastupa za našu reprezentaciju ili mu još uvijek nešto nije po ukusu? Mozda da mu još i dovedemo 12 himen pičoka da ga rashlađuju lišćem, hrane grozđem i prave čaj od aronije.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2015, 09:48

@nermin

Pojedincima je stvarno tesko objasniti neke stvari...Kada ih pitam koje je igrace Harun nagovorio da igraju za bih :!: :?: nema odgovora :!: kada im nabrojim koliko ih je pobijeglo dok je Harun tu, shute.Harun vodi ovaj savez kao neki politicar,mnogo se hvali a na kraju place i drugi placaju njegove racune.Za ovo sve gore je Konakovic kriv a o njemu znamo dovoljno..kada se samo sjetim koliko je se derao na Acu da izvede Mirzu iz igre a posle ga grli i ljubi.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2015, 09:51

Ajzea je napisao/la:Jel ovaj Nedeljko Bajić sada nastupa za našu reprezentaciju ili mu još uvijek nešto nije po ukusu? Mozda da mu još i dovedemo 12 himen pičoka da ga rashlađuju lišćem, hrane grozđem i prave čaj od aronije.

Cekaj igra li Alicic Ljuba jos za Zelju :?:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 6 gostiju.