Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la tony-mortale » 22 maj 2010, 02:05

cappy je napisao/la:@tony sto se raspravljas sa likom koji ne zna gdje su Brazil i Argentina pa samim tim sve je rekao
ma zato jer mi je dosadno, a moram biti budan do jutra heheh, pa svakako nemam pametnijeg posla, a reko možda momak počne razmišljati svojom glavom, pa možda učinim i koje dobro djelo :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Largon_
Kontakt:

Post Postao/la Largon_ » 22 maj 2010, 10:30

tony-mortale je napisao/la:
Largon_ je napisao/la:Neznam zasto neki ljudi ne mogu svatiti i pogledati realno.Njemacki stadioni su uvjek puni.izuzev Bochuma i Herte.dok u Italiji je uvjek sve poluprazno.to je tako.ne prica se ovdje o placama navijaca i njihovom imovinskom stanju.prihvatite to.jer neide vam to ni iz dzepa ni u dzep,bezveze natezete se danima o stvrima na koje vi nemate bas nikakav uticaj nid vam donese neku dobit ili gubitak.ljep pozdrav svim realnim i normalnim navijacima/simpatizerima..
nek si se ti ponovo registrovo samo da nam to kažeš jer vidim prvi ti post pa baš na serie a :lol: ,
pa ko je bio ovdje nerealan nisi nam reko?
niko ne spori da su u njemačkoj stadioni puni, svaka čast, evo neko prije je rekao i navijanje za svaku pohvalu, nisu turisti(najčešće dalekoazijski) sa fotoaparatima kao na nekim utakmicama koje gledamo na bht 1,
ali ovdje su došli provokatori sa pričom sa nekog lijevog srbijanskog portala(u kojem rade ljudi koji neznaju osnovnu matematiku ili još gore nit ne provjeravaju šta objavljuju) koja kaže da je u eng. 2 ligi veća posjeta nego u seriji a, znam da bi oni ili možda i ti s njima volio da je to tako ali nije, i fino pokazali i dokazali da je to laž i mirna bosna.
niko nije rekao da prije nisu bili puniji stadioni u italiji jer bili su, da bi valjalo da opet budu puniji - valjalo bi,
da postoje brojni problemi zbog kojih ljudi ili ne žele da idu ili ne mogu ići - postoje,
a većina njih se svodi na ekonomiju, treba prije svega renovirati stadione(pogledajte početak 90-ih godina kad su svi talijanski stadioni bili ili novi il tek renovirani kakva je posjeta bila u kojo ligi)
Ovako pod broj 1
ovo je moje zadnje obracnje tebi ,i tako nek bude i sa tvoje strane meni.Prvi put sam se regovao sinoc vec duze vrijeme citam ovaj portal i pratim forum.Napadas me bez veze i bacas sumnju na mene.Nisam se dosao ovdje navalacti sa tobom i ostalim oko stvari nebitni za svoj i tvoj zivot.Koliko godina imas ne znam al vidm po forumu da si dosta ispod mene.Molimo bi te ljepo da me ne proziva vise.Regovao sam se ovdje da mogu reci i ja koju iz svijeta sporta jer na iskustvo u tom poslu zasigurno imam dosta toga podjeliti sa ostalim,ali ne i sa balavurdijom kojoj je klub sve na svijetu ikao nikad nisu bili ni 10 kilometara od stadiona i kojim je jedini izvor informaija Wikipedija.,pozdrav svim realnim i normalnim navijacima/simpatizerima

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 maj 2010, 11:17

FC BAYERN je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ne ne dečko o njemačkoj i italiji je riječ, čitati si nekako naučio ali izgleda ne sa razumjevanjem ;)
Decko nisam ja postavio clanak kako je Njemacka mnogo gledanija od Italije jer to je razumljivo, fazon je sto je Championship gledani od Italijanske lige, sto je bruka i sramota ;)
jest jest gledaniji je :D
pola vas ne bi ni pratilo njemacku ligu da ne igraju bosanci u njoj i da vas pola nije dijasporasa,mani te se poredjenja italijanske lige i njemacke,zna se gdje su legende igrale,u njemackoj dosao Toni i Ribery ,njemcki mediji poceli da svrsavaju na njih dvojicu ,sturili se, :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 maj 2010, 11:20

ne samo od tebe, već od 95% ljudi na ovom forumu sam stariji, al nije bitno, kad si se već regovao kako kažeš da progovoriš koju o sportu pa što nisi onda ništa o tome rekao :?:
o kojem klubu ti pričaš, ja sam pričao o seriji a i eng championshipu :?:
a ne bacam ja sumnju nikakvu na tebe, ti si je sam bacio s tim što si upao u raspravu sa prvim postom u životu, pa sad ti kao realan navijač/simpatizer sa godinama životnog iskustva reci da to nije sumnjivo.
ti slobodno piši šta god hoćeš ipak je ovo forum al nemoj drugim određivati šta će i kad pisati, a tebi ako se nečiji postovi ne čitaju na ignore ga brate dragi i rahatluk?
i po ko zna koji put nisi napisao ni sa jednim nickom šta je to netačno u mojim postovima?
sorry svima na offtopicu al moram padobrancima odgovoriti na gluposti o championshipu
od sada na ovoj temi samo o seriji a govorim :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 maj 2010, 11:44

meni je najsmjesnije kad se uporede bundesliga i serija a. :lol:
pa Bog ti pomogo Milan i Juventus imaju vise titula od svih njemackih klubova u svim ligama ukljucujuci i bayern.
imaju jednu bolju sezonu i odmah su najjaci. smijesno.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 maj 2010, 11:53

A_d_0 je napisao/la:meni je najsmjesnije kad se uporede bundesliga i serija a. :lol:
pa Bog ti pomogo Milan i Juventus imaju vise titula od svih njemackih klubova u svim ligama ukljucujuci i bayern.
imaju jednu bolju sezonu i odmah su najjaci. smijesno.
to ti je gradjen kompleks godinama :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 maj 2010, 12:08

Da nema Intera italijanski fudbal bi doživio kolaps. Ovi ostali se samo sramote, jedne nabušio Manchester, drugi ispadaju od polovnih engleskih ekipa, treći od grka, cetrvti u grupi ... sramota za italijanski fudbal.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 maj 2010, 12:11

pasha fudbal se igrao 80 godina a ne jednu. svakom se desi da ima losu sezonu. a vala vise volim da gubim nego da me kupi neki seik ili amerikanac ili rus pa da pobjedjujem.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 12:14

A_d_0 je napisao/la:pasha fudbal se igrao 80 godina a ne jednu. svakom se desi da ima losu sezonu. a vala vise volim da gubim nego da me kupi neki seik ili amerikanac ili rus pa da pobjedjujem.
sve si pametniji i pametniji.. :mrgreen: football identity dobro utice na tebe :mrgreen:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 maj 2010, 12:19

daffy je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:pasha fudbal se igrao 80 godina a ne jednu. svakom se desi da ima losu sezonu. a vala vise volim da gubim nego da me kupi neki seik ili amerikanac ili rus pa da pobjedjujem.
sve si pametniji i pametniji.. :mrgreen: football identity dobro utice na tebe :mrgreen:
jos samo da ti shvatis da ce Dzeko u Milan i odlicno bi bilo. :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 12:24

:roll: samo se ti nadaj.. :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 maj 2010, 20:25

Genghis je napisao/la:Da nema Intera italijanski fudbal bi doživio kolaps. Ovi ostali se samo sramote, jedne nabušio Manchester, drugi ispadaju od polovnih engleskih ekipa, treći od grka, cetrvti u grupi ... sramota za italijanski fudbal.
To si zakljucio pa samo jednoj sezoni, jel?? :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 maj 2010, 22:52

Milito je velemajstor...

da je bayern osvojio vala nista vise mi ne bi bilo drago nego sad jer i njih ne volim...

na kraju ako nista talijanski calcio je zadrzao to 4. mjesto sto je dobra stvar...svakako....a za ove sto su poredili BL i Serie A............... :lol: :lol:

Pa valjda je svima jasno da je serie A najuspjesnija liga svih vremena i ujedno i nabolja....i nigdje ne postoje tako tri velika tima niti ce postojat.....i po svim parametrima osim sto se tice mozda trenutnog kvaliteta,koji se uput receno vraca...talijanska liga je najbolja i glupo mi je slusat poredjenja..pogotovo sa BL :D

Dovoljno je reci Juve,Milan,Inter... 8-)

calcio- vise od igre 8-)
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 22 maj 2010, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 maj 2010, 22:52

Inter

Inter

Inter

Sve uzeli sto su mogli :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 maj 2010, 22:57

ja sam uvijek za talijane protiv ostalih ekipa, ne volim inter al ih i ne mrzim, a i zaslužili su da nakon toliko pokušaja uzmu i LP, jer su igrama u italiji naročito zadnje 2 sezone pokazali da su najkvalitetniji, pa + ostaje italija 3(ko bi one švabe slušao narednih dana), odna ona igračina zaneti je gospodin veliki i on je zaslužio tu titulu, pa jadni morati da je umro a nije osvojio titulu prvaka evrope, a potrošio kažu milijardu, a stari morati to uspio 2 puta isto nebi bilo fer. bajern svakako nije zaslužio ni fiorentinu da prođe tako da im je i ovo mega uspjeh

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 22 maj 2010, 23:46

eto osvjetlan je obraz serije A mada su svi mislili kako im nema spasa,.....Inter je sve demantovao i donio 12 titulu talijanima a svoju 3...dakle Milan 7, Inter 3, Juve 2, izjednaceni sa spancima Barca 3, Real 9, iza su englezi sa jednom manje a mnogo iza su svabe...ma ustvari znate vi to....Hvala na podrsci Interu vecine s ovog dijela....AMALA!! PAZA INTER

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 maj 2010, 23:51

cappy je napisao/la:eto osvjetlan je obraz serije A mada su svi mislili kako im nema spasa,.....Inter je sve demantovao i donio 12 titulu talijanima a svoju 3...dakle Milan 7, Inter 3, Juve 2, izjednaceni sa spancima Barca 3, Real 9, iza su englezi sa jednom manje a mnogo iza su svabe...ma ustvari znate vi to....Hvala na podrsci Interu vecine s ovog dijela....AMALA!! PAZA INTER
svaka vama cast,a koliko ste godina vi kaljali ugled Serie A :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2010, 23:55

Haha, idemo sad po starom, Inter ovo Inter ono, uradili su ono sta je trebalo za Seriu A i komplet Italijanski fudbal, sad cemo opet da kakimo na njih :mrgreen:

Odlicna utkmica, svaka cast, i hvala, :D
Support Velez, It's logical! ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 maj 2010, 23:57

Mont0 je napisao/la:Haha, idemo sad po starom, Inter ovo Inter ono, uradili su ono sta je trebalo za Seriu A i komplet Italijanski fudbal, sad cemo opet da kakimo na njih :mrgreen:

Odlicna utkmica, svaka cast, i hvala, :D
ne kaki niko,samo se zezam a vala i istinu govorim,nema zlih namjera ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 maj 2010, 15:30

sinoć, tj. jutros ubijen jedan navijač intera u torinu, navodno ga ubio neki juventin sa dva udarca nožem nakon svađe u kafiću gdje su gledali utakmicu, a razlog je opet navodno taj što nema talijana u interu :(
a svakakvih budala ima

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.