FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A čekajte.Je li ta povreda Bogdanovića ona još iz Prijedora ili je obnovio na treningu
?

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- themaniaks
- Kontakt:
Ako je istina za Stanu i Zebu to su pojacanja koja nam trebaju,Bogicevica vidim u opciji da grije klupu umjesto Uzelca kojem ce vjerovatno noga biti.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kakav ba Zeba i dolazak u januaru cc,to je bas nerealno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nemam ambicija bilo kome bilo šta sugerirati. Svako ima pravo da piše šta i kako misli. Tako i ti.Genie je napisao/la:Ne znamo još situaciju oko Bogdanovića, ako su ligamenti u pitanju kako se navodi onda od njega nećemo imati više koristi ove sezone, tako da dovođenje Bogija možda i ima smisla.
@FKZ1921, ajd ba popusti, tvoja stvar ako hoćeš da vjeruješ ili ne, a ja sam uvjeren u to što sam napisao. Ne mogu 100% tvrditi jer meni lično to nije rečeno niti sam bio tu kada se to govorilo, zato i navodim da sam čuo kako bi ljudi to uzeli sa opreznošću. Pogrešno vi shvatate forum, ovo nije izvor informacija, ima zvanična stranica za te stvari, ovo je prostor za diskutovanje!
Nije problem ni relevantnost informacija . Niko od nas vjerovatno nije relevantan. Ali kad prepoznam kod nekoga zlonamjeran odnos prema klubu,kao sto ga vidim kod tebe,ne mogu da to ne napišem.
Zaobiđi, ne interesuje me mišljenje osnovca (jer tvoji postovi to predstavljaju), ako si stariji onda imaš problem buraz! Rekao sam ti ranije, ti moraš neke stvari da riješiš sam sa sobom, šta je zlonamjeran a šta je nezadovoljan. To što neko piše istinu koja tebi ne odgovara to nije moj problem, ja neću da lažem prvog sebe a onda ostale. Jedini koji ovdje lažu raju su takvi kao ti, predstavljate kako je sve bajno i još uvjeravate raju u to (što se vidi iz priloženog) a realnost je skroz drugačija, svi su pod velikim pritiskom, svi u klubu su na iglama, okrivljuju jedni druge, rezultati su očajni.FKZ1921 je napisao/la:Nemam ambicija bilo kome bilo šta sugerirati. Svako ima pravo da piše šta i kako misli. Tako i ti.
Nije problem ni relevantnost informacija . Niko od nas vjerovatno nije relevantan. Ali kad prepoznam kod nekoga zlonamjeran odnos prema klubu,kao sto ga vidim kod tebe,ne mogu da to ne napišem.
Ovo je pitar. Drka nas sve sa 200 nickova. Vjeerujem vec ima spreman novi
Opet jedan od njegovih konstruktivnih postova sastavljenih od desetak riječi.logme je napisao/la:Ovo je pitar. Drka nas sve sa 200 nickova. Vjeerujem vec ima spreman novi

-
- Kontakt:
Haveru kada nešto "tvrdiš" onda to ne možeš iznositi kao mišljenje. Mišljenje je stvar ličnog uvjerenja, svako ima drugačije, dok trvrdnje moraš podkrijepiti dokazima a ne pričama rekla kazala.. Tabela kao argument ti ne daje za pravo da kažeš izgubićemo plato ispred istoka ili "tu će se graditi hotel" i sl.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 30 nov 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
ako je istina da je bogdanović zeznuo ligamente treba nam,pa makar na klupi,hodža i aco starteriZZtop10 je napisao/la:hajde Zajko#DođiNajdraži
A što li će nam Bogida neće on možda na dmc ...
E jbg i ti sad, počeo filozofirati! Trebao si napisati na šta konkretno misliš, nisam ništa tvrdio, tvrditi možeš samo sa dokazima, dokaza nema jer iz kluba o tome ništa ne objavljuju niti će vjerovatno, ali ovo brate nije sud da postavljyaš dokaze, ovo je forum, ljudi razmjenjuju mišljenja. Mišljenje se bazira na informacijama koje su ti dostupne, i od čovjeka do čovjeka je da li će u njih vjerovati, bez obzira što su te informacije rekla-kazala, bitno je koliko vjeruješ onom ko ti je rekao. Nisam ja kriv što nam je klub jedna velika mahala i što jedino tako možeš znati šta je u stvari tačno a šta nam šupljiraju u svojim izjavama. 21 čovjek je u upravi, čista logika je da svi nemaju isto mišljenje, tako da su i "informacije" samim tim kontradiktorne jer si ih mogao čuti kao pojedinačno mišljenje a ne kao stav većine, tako da kod suprotne strane djeluju kao dezinformacije jer je njima dostupna druga priča. Treba završiti diskusiju o tome, samo raju nerviramo ponavljanjem iste priče konstanto.Hadzijalagic je napisao/la:Haveru kada nešto "tvrdiš" onda to ne možeš iznositi kao mišljenje. Mišljenje je stvar ličnog uvjerenja, svako ima drugačije, dok trvrdnje moraš podkrijepiti dokazima a ne pričama rekla kazala..
Momci imal sta novo? Sta se suska, nemojte da krijete informacije od mene 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako je istina da ce doći stana zajko i jos tih 6 igrača novih onda ce konkurencija konačno biti da valja u klubu. I bio je vakat. Da se livaja i diatta nikad vise ne ponove. Koliko god mi je Odovic bio drag kao trener on nam je lično navukao djelmu kokota i diattu sve ih je trenirao, pri tome koliko god mi iz ove perspektive gledali drugačije navukao stil igre malih ekipa, gdje smo najbolje funkcionisali da se branimo i na kontre zabijemo, Evropa nam je očit dokaz za to. U proljeće smo od svih ekipa bili podcjenjeni i igrali na neke kontre koje je rješavao Baja, niti jednu jedinu utakmicu a to je derbi najbolje pokazao gdje je Oda bukvalno imao prostora da pitare unina mi nismo imali snage niti znanja za to i onda kad su nas svi skontali nismo i jos uvijek nemamo rješenja za drugačiji stil igre. Ali eto nadati se da ce se u ovom prelaznom roku sve to promjeniti...
-
- Kontakt:
@Genie
To se već zove špekulisanje a ne iznošenje mišljenja.. Ne možeš reći "ništa od Stane" i nazvati to mišljenjem. 90% informacija koje kruže su obične špekulacije i na osnovu njih nije u redu donositi sud o nečijem radu..
Ja prvi nisam zadovoljan radom ove uprave kao ni predhodnih.. Smatram da je ova uprava glavni krivac za naš položaj na tabeli. Odradili su i neke korisne stvari ali po meni je to nedovoljno da bi ih pozitivno ocijenio.. Tabela je i meni osnovni argument..
To se već zove špekulisanje a ne iznošenje mišljenja.. Ne možeš reći "ništa od Stane" i nazvati to mišljenjem. 90% informacija koje kruže su obične špekulacije i na osnovu njih nije u redu donositi sud o nečijem radu..
Ja prvi nisam zadovoljan radom ove uprave kao ni predhodnih.. Smatram da je ova uprava glavni krivac za naš položaj na tabeli. Odradili su i neke korisne stvari ali po meni je to nedovoljno da bi ih pozitivno ocijenio.. Tabela je i meni osnovni argument..
BUDI ŽELJO !!!
Sta vam je.. Mjesec dana unazad se po mahalama, kaficima spominju imena tih prinova. Od Sivsica, Stanica, Bekrica, Bogicevica, nakog iz Novog Travnika, Barica, itd.. Manit se suplje makar do iduceg ponedjeljka jer u nedjelju mozda igramo utakmicu sezone...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Bekric (100%), Stana, Zeba
To si izvukao iz konteksta, u nastavku piše da sam tako čuo, neću da navodim detalje ko je, kako i gdje to rekao, ali to je priča na osnovu koje je bazirano moje mišljenje, tako da to predstavlja moje mišljenje. Kako onda nije mišljenje? Uvjeren sam u to jer vjerujem onom ko mi je rekao. Kažem ti, filozofiraš! Vi ne morate vjerovati, ja nisam glasnogovornik kluba tako da je do vas hoćete li ili ne vjerovati u to, niko vas ne tjera da vjerujete i to neće graditi vaše mišljenje. Tako da nema nikakvih problema ovdje, bezveze diskutujemo i nerviramo ostale forumaše.Hadzijalagic je napisao/la:@Genie
Još nešto, kada neko kaže Stana dolazi onda svi vjeruju u to jer bi voljeli, i niko ga ne kritikuje, a kad neko kaže suprotno odmah svi napadaju. Vjeruju samo u pozitivno, u ovom slučaju u dolazak, tako isto i kod svih ostalih stvari. Kada neko piše kako je odlično u klubu ovdje svi žele da vjeruju u to iako je realnost drugačija (sama tabela to pokazuje), kad neko kaže suprotno odmah ide standardna, pljuvač, pitar ...
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 30 nov 2015, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
U kakvoj je formi Bekric?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Samo gledao sam Stanu,njega pola nema,valjda se vrati u formi jer ga dobro znam i dobar momak a Bogami nije on neko pojacanje ovakav
Zeljeznicar! 1921 !
Hajmo mi prvo riješiti ovu tekmu protiv Viteza pa se onda baciti na špekulacije o transferima, skupštini i svemu ostalom. Volio bih kada bismo ispratili Želju i ove igrače na pauzu sa barem malo punijim tribinama, pauza duga, zaželjet ćemo se Želje i utakmica ma kakvi bili 
Jel igramo u subotu ili nedjelju?

Jel igramo u subotu ili nedjelju?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Zeba bi jedini bio pojacanje, ali neće 100% kod nas. Ima ugovor sa Slobodom do 2017. Što se Bekrica tiče mogao bi biti nešto slično sa Jocom, ja ne znam ni kad je zadnji put odigrao utakmicu. Nemogu nikakve informacije o njemu pronaći. Stana je dobio tu neku rutinu, opet daleko je to od Stane kakvog ga poznajemo ali smo i mi daleko od onog kako znamo. Bogicevica nesto slično Livaji i Diati bespotreban igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.